191

Чичо ви

преди 6 години

Защо Русия да не даде технологията на С400 след като има вече С500 за тях С 400 са вече остарели.

190

Пример за ЕС държава

преди 6 години

Защо Гърция може да има S-300, а ние не може да имаме S-400? Браво на ЕРДОГАН!

189

Далновиден

преди 6 години

Турция НЕ СЕ отдалечава от НАТО и няма да излезе от пакта!Просто си слага тенекийка под г*за(подсигурява се),щото не се знае докъде ще стигнат САЩ в яростта си-може в един момент да бомбардират и съюзници!

188

Adolfo

преди 6 години

хаха Путин е баси играча! Спечели Турция като предупреди Ердоган за преврата а ретардите отвъд океана спечелиха Бълхаристан и Монтинегро:)

187

Боби

преди 6 години

До ПитамНе правят Паради? В САЩ за победата на местния Баскетболен отбор в местната лига правят ПарадДа по някаква причина в САЩ не се правят военни паради но в чуждите страни САЩ военните си Маршируват като стой та гледай. Последния такъв Парад беше в Киев.Великобритания Прави нещо като паради за всяка годишнина на Кралицата(или ако е коронован Краля)

186

Питам

преди 6 години

До Боби 219 Ама и до година ли руснаците ще правят парад.? Как не им омръзна бе?И Англия и САЩ са победители във ВСВ, ама не правят паради , а си работят за по добър живот , а не за по добра смърт. Що така бе Боби?

185

Съвет

преди 6 години

До славянин 210 *** ти що се косиш за външния дълг на САЩ ? Кво те е еня.Да не би ти да си им дал парите , та се притесняваш че няма да ти ги върнат?Грижовен човек , ей!Хи , хи,и...

184

Боби

преди 6 години

До Анонимен 220по споразумение с Израел С-300 и С-400 защитават само 60 км зона айко Лактакия/ТаурусТомахавките влитат на територията на Сирия още 100км по-на юг над Ливанската граница, следват южната граница между Йордания и Сирия и чак тогава завиват към летището като го атакуват от към изток. По пътя от 59 остават 23 или поне толкова дупки са изброили Сирийците

183

Adam

преди 6 години

терористичната организация нато под диктатурата на ФАЩ скоро ще се разпадне:)

182

Анонимен

преди 6 години

Това ли са от ония, дето над тях хвъркат томахавки :))))))))))

181

Боби

преди 6 години

До бай х 217С-500 не са готови виж по-малкия, по-евтин може да се каже междинен клас С-350 може да го представят на парада.

180

Анонимен

преди 6 години

Сащ организираха преврата и все още пазят Гюлен за нов опит. Сащ снабдява кюрдите с оръжие, кюрдите искат част от Турция. Логично е Турция да потърси подкрепа от по-предвидимия партньор Русия за намаляване на застрашаващите държавноста действия на Сащ.

179

Анонимен

преди 6 години

НА ТОЗИ ДУРО СА МУ ОБЪРКАНИ МОЗЪЧНИТЕ КОМУНИКАЦИИ.НЕМСКИТЕ ПОДВОДНИЦИ РЯДКО СА ПРОПУСКАЛИ АМЕРИКАНСКИ КОРАБИ ПО ПЪТЯ КЪМ МУРМАНСК И АРХАНГЕЛСК. ЦЕЛИ КОНВОИ СА СЕ КРОТНАЛИ НА ДЪНОТО НА ОКЕАНА И ДО ДНЕС СА СИ ТАМ.

178

Рускофил

преди 6 години

Вижте сега на турчин вяра не може да се има и се надявам тавариш Путин да е разбрал това. Засега сме плътно зад турците щом и Русия е зад тях. Каквото каже матушката това ще е. Ние го приемаме безусловно, като джихадист правата вяра.

177

Гевреков

преди 6 години

После ще пуцат с руските ракети по руски самалети.

176

Боби

преди 6 години

До Анонимен 212Да Анонимни Бомбардировките над Германия са много важни, Но ако погледнеш статистиката по години колко оръжие - независимо че за разлика от Американското и СССР оръжие е много по-комплексно, не толкова ремонтопригодно и в края на войната страдащо от липсата на елементарни комплектуващи Германия успява всяка година да произведе повече оръжие от предходната и това важи и за 1945 когато реално германия разполага само с територията на Германия, Полша и Чехословакия

175

Анонимен

преди 6 години

Боби спри да се излагаш. Гледай от отново ВСВ в цвят . Има я ден по ден. Русия , не е в състояние да отговори на Райха. Флота на Германия е разположен в Атлантическия океан, не в Черно море. САЩ засипват Германия със бомби с цел тотално унищожение на инфраструктура и заводи. Както са ксзва ли Германците - "по добре руснак в леглото , от колкото американец в небето."

174

Боби

преди 6 години

До дуро 202попрочети историянека ти помогна потърси в тубето "7 САМЫХ ВПЕЧАТЛЯЮЩИХ ПАРОВОЗОВ В МИРЕ. ОГНЕДЫШАЩИЕ МОНСТРЫ."Ще видиш че Въпросните локомотиви са произвеждани в по-вече от 11000 бройки като 5 СССР завода и над 20 чуждестранни са ги правили.

173

СУПЕРХУЙ

преди 6 години

Преди уважавах Русия, но щом почнаха търговия с талибанска турция, да си е.....

172

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До славянинболният човек на босфора сложи началото на края си, както ингилизите на "велико"британия. голямата част от авиацията на кьопеците е гешенк от ус оф А, по една или друга причина. не виждам как руснаците ще им дадат су-57 гешенк като им изтече ресурса на помохамеданчените "орли". опа, че то су-57 даже още не се произвежда...