19

Анонимен

преди 6 години

Що не дадат на детето същият пистолет, само че наистина празен и да опота да натисне спусъка. Ако успее, може и да повярярваме. Иначе историята вони яко!

18

Анонимен

преди 6 години

no coment :/

17

Анонимен

преди 6 години

А по ръцете на Нероден Петко намерихте ли барутец! Убил човек и под домашен арест! Е как да не се гордеем с диспансер "България"!?

16

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

Окръжният съд в Пазарджик отказа да задържи за постоянно Лазар Влайков и потвърди мярката му за неотклонение "домашен арест". Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.Припомняме ви, че прокурор Малинов направи заключение, че лицето има склонност към извършване на престъпления, тъй като до момента срещу него има 6 досъдебни производства 2 за причиняване на средна телесна повреда и 4 за кражби.И НЕ ГО ЗАДЪРЖАТ ,А ГО ОСТАВЯТ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ !БАХ ТИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ !

15

Анонимен

преди 6 години

това, че има един и същи барут по ръцете и на двамата малко обърква нещата. Тъкмо си мислехме, че детето е бръкнало в кобура под памперса, извадило е друг пистолет и гръмнало по кръчмаря.

14

ББ и ЦЦ

преди 6 години

Наше момче е Влайков, сгрешил е 5-6 пъти, утепал е един кръчмар и к'во от това? Ще се поправи като го върнем в ГЕРБ и му поставим партийно поръчение, да се труди за да имаме Видими резултати. Верно, че имахме излагации с НДК, Суджук гейт,убитият но от дете кръчмар, но ще ги привикване виновните за да им се кара Батко Боце. За да е наказанието пълно, от държ.поръчки нищо няма да вземат, а всичко ще се дава на Батко Буби. Така докато Батко реши. Кръчмари дал Господ, един паднал, друг ще го замести

13

ами

преди 6 години

То се знаеше...детето е!Лазар-невинен,сега да му се извинят!

12

Опасност

преди 6 години

Не разбрахте ли, че в БГ трябва да ходите с бронежилетки по заведенията ?!

11

Анонимен

преди 6 години

Не знам какви са тези съдии, прокурори, но нека всичките те да се молят всеки ден - да не им се случва на тях и на близките им, иначе онзи горе гледа, забавя, но не забравя както се казва! Сега семейството на убития нека осъдят държава по други инстанции!

10

ГЕРБ- Симитли

преди 6 години

Ами значи няма никакви съмнения - детето е убиецът. Браво на МВР и прокуратурата.

9

Анонимен

преди 6 години

Вонята в *** е вече нетърпима...

8

инспектор Гешев

преди 6 години

Ще го търсите моето време.Няма да го върнете.

7

Анонимен

преди 6 години

Vinoven vednaga v satvora

6

Николета

преди 6 години

Задръжте детето, да не вземе да убие още някой свидетел докато тече делото. Тези деца убийци са опасни, нека да се действа навреме преди да е станало късно.

5

Нямам думи

преди 6 години

това дете ще остане психически осъкатено за цял живот

4

Мацоф

преди 6 години

Напишете и за онзи"принца" от Несебър дето застреля готвача,как като затварял вратата на колата и пистолета сам гръмнал..напишете,да знаят хората,..как дете на 6год!?!?!? гърми с боен пистолет,как като се протегнеш пистолет,сам гърми!!!Напишете,щото ако някой да не е разбрал още къде живее,да вземе да му светне!!!Гавра,всеки ден е гавра с това че човек се,е,родил на тая територия.Това го няма ни в трети ни в четвърт свят.Млади хора,изчезвайте от тук докато сте все още живи!

3

гербист-столичан

преди 6 години

Браво, ето че няма доказателства за уважавания наш член г-н Влайков да е стрелял, както и няма доказателства че човека е убит с неговото оръжие. Може някой друг да е минавал по пътя и да е стрелял с друго оръжие, или пък детето е домъкнало отнякъде друго оръжие и е стреляло за да убие жертвата. Но най-вече трябва да се предприемат мерки за детето-убиец, да се сложи под някаква мярка за неоклонение за да не се укрие или да не повлияе на правосъдието.

2

това бе ясно

преди 6 години

На всичко отдавна бе ясно, че детето е убиец, Влайков е невинен и убитият е най-много виновен. Срам за съда е да оневини убиецът Влайков и да вмени във вина на 6г. дете.че е убиец. Как ще живее от сега нататък това дете-като всики ще го сочат с пръст-убиец. Нямат ли тези хора малко свян ...даже са гнусни , и по-гнусни отколкото изглеждат.

1

Анонимен

преди 6 години

детето е произвело изстрел,окно дали то е застреляло човека