338

Гого

преди 6 години

До АнонименИ да забравим американската бомбандировка на София!!!!!

337

Анонимен

преди 6 години

какво руско влияние, няма южен поток, няма АЕЦ баси вица е тая статия хахаххах

336

Анонимен

преди 6 години

На мен руснаците не ми пречат! На който му пречат да бега в Анадола или в Брюксел, което е все едно - мюсулмански сборища.

335

Рускинятааааааааа

преди 6 години

Руският парламент внесе законопроект, който предвижда ограничаване на консумацията на одеколони и лосиони като алкохолни напитки. Това пише "Лента.ру".Така продажбата на непитейни алкохолни продукти в разфасовки над 25 милилитра ще бъде забранена, посочва сайтът.

334

Анти ЕС

преди 6 години

Абе не знам кой какво ама в момента целия свят се съобразява с Русия а когато се покаже Путин всичко застава мирно. При него се изредиха какви ли не на килимчето да му се молят. Това изкарва извън нерви американците но това са реалностите.

333

Анонимен

преди 6 години

Ами за да няма руско влияние трябва да се сринат ,Шипка ,Панорамата в Плевен ,споменът за подполковник Калитин ,паметниците на загиналите руски воиници за освобождението на България от турското иго . А де !

332

Анти ЕС

преди 6 години

Не търси диалог с американолюбците. Техния мироглед се свежда до кока колата, телефона, и това да отидеш до гърция на море.

331

Анонимен

преди 6 години

До До рускиняСамо за прости туция не отваряй дума, че това дето нашите са го правели в единични случаи за долари, вашите масово го правеха за бутилка коняк или едни носени маратонки.

330

Анонимен

преди 6 години

До рускиня до 345Боярищникът е епидемия в родината ти, скъпа. Не ми говори за нелепи случаи в БГ.

329

рускиня

преди 6 години

Съдя по нивото на отговори - дискусия няма да се получи. Оставям "фобите" да споделят взаимно мокрите си сънища

328

НАТО

преди 6 години

Путин е един старец. Да не се надявате, че ще живее още 10-20 години с памперса. После хиените ще си свършат работата.

327

Анонимен

преди 6 години

поамериканчените еничари пак се разпенявиха. Тоя макдонълдс не прощава.

326

Анонимен

преди 6 години

До рускиня до 330Българската училищна програма включва абсолютно същите екстри.Плюс това българите пътуват в ЕС без визи, можем да посещаваме Лувъра, Брера, Уфици, Прадо. Един билет до Рим или Париж е 20-30 евро. Ти с Аерофлот за колко пари ще отидеш до Париж? Имате ли лоу кост компания за обикновените хора? Не, щото едва събират копейки за буханьку хлеба. Айде на сери се.

325

рускиня до 345

преди 6 години

Боярышник не пия. но съм информирана ,че в Якоруда също се отровеха не е с 100 годишно уиски. както и младежи в перник, дето празнуваха с антифриз. така че идиотизъм няма националност.

324

Анти ЕС

преди 6 години

Божеее били сме един и същи човек ! Че за какво ми е да пиша с друго име. Аз и така мога да напиша всичко което мисля . Няма смисъл и логика, но както и да е ако ще ти олекне така да е :)

323

рускиня до 341

преди 6 години

Не знам,в твои спомени може да има и посещения на публични домове. Но не мисля че това е темата на разговор. Но това ,че невръстни българки ходели по стаите на руснаци е говори лошо не за руснаци.

322

To6

преди 6 години

Няма да чета или да слушам този оли, защото знам какво ще чуя. Пълни глупости за това какво е България. А какво е европа ? Да живеем добре и нормално това е нашата цел,а какво ще кажат разни лиглювци не е толкова важно. Жалкото е че самите европейци са така облъчени, че и те не знаят къде се намират. Жалко и жално но .....

321

бла бла

преди 6 години

поредният фейк...а влиянието в коментарите чрез тролене е видно - напъват се горките, ама не става...

320

Анонимен

преди 6 години

Рускинята и Анти ЕС са един същи боярищник. От тези, които срещу кенче бира посрещаха мотористите "Внуците на Путин" с руски знамена със сърп и чук.

319

Анти ЕС

преди 6 години

До "славянин"Няма истински българи сред управляващите а не сред народа. Близко е до акъла ама трябва да го има за да се сетиш.