12

до 13

преди 6 години

ти да не мислиш,че дават бе аланкуло! Оплават се от таксите и глобите които трябва да платят! Принуждавали ги да си купуват някакви стикери - това са винитките! Принуждава ли ги! Във всяка смяна по границата има и немски, холандски, френски граничари заедно с нашите! Ако има такива нарушения мислиш, че сигнала няма да е направо от службите им, а от някаква кифла дето гони рейтинг ....

11

пак анонимен

преди 6 години

Да съм на мястото на преминаващите , пукната стотинка няма да им дам , ако ще 10 километра опашка да стане .....После сами ще клекнат митничарите . Сикесике ще пускат .

10

200 жалби?!?!

преди 6 години

200 жалби при хилядите коли с "европейски граждани" които минават всеки ден само през Капитан Андреево?!?! Всеки който е спирал на бензиностанция по магистрала Тракия последните 3 месеца знае за какви "европейски граждани" става въпрос! Живя в Свиленград и имам контакти с много гранични полицаи - хората са отвратени чисто човешки от тези "холандци". Почти всеки е в нарушение - с по 50-60 стека цигари в багажа, а като му наложат глоба за това си мисли, че му искат подкуп. ......

9

don

преди 6 години

ТОВА Е ГНУСНА ИСИНОАЦИЯ ПЛОД НА ЕДНА ФАНТАЗИЯ НА КОРУМПИРАНА ЕВРОДЕПУТАТКА.ТОВА СА НАЙ НАГЛИТЕ СЪЩЕСТВА ТУРСКИТЕ ГАСРАБАЙТЕРИ.ОТ КЪДЕТО МИНАТ И ПОТОП.ВЪПРОСА Е ЗАЩО НЕ ПЛАЩАТ ВИНЕТКИ КОГАТО МИНАВАТ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ.НАВСЯКЪДЕ ПЛАЩАТ ТОЛТАКСИ И ВИНЕТКИ.В БЪЛГАРИЯ НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ И НИКОЙ НЕ СМЕЙ ДА ГИ ЗАКАЧИ ОТ ПОЛИЦИЯТА ПОСЛЕ НЕГО ЩЕ ГО ИЗКАРАТ ВИНОВЕН.В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СЛУЩАТ И СПАЗВАТ ЗАКОНА.МИНАВАХ СЕГА ПРЕЗ КАЛОТИНА ТЕ СЕ ПРЕРЕЖДАТ АРОГАТНО ДЪРЖАНИЕ ПОЛИЦИЯТА МЪЛЧИ В СРЪБСКО МЪЛЧАНИЕ

8

да

преди 6 години

не ги пускат в самолети, защото са терористи

7

Анонимен

преди 6 години

Ами да си ходят със самолет милите граждани на ЕС.

6

да

преди 6 години

да го д:ухат и холандските и марсианските турцикато не им изнася да не минават от тукникой не ги е канил

5

Анонимен

преди 6 години

Нали Ердоган им построи ферибот що минават през Бг?Никой не ги кара насила.А тая е някаква "лява" в Унгария.Тва са като зелените в Германия. И свобода за нeгрите ,нали другарко?А в САЩ ги бият и стрелят..

4

Анонимен

преди 6 години

Българина е генегичен просяк ! Никой да не се сърди . Което си е верно , верно е ! Преди 3 години , България пак бе обвинена в рекет на държавно политическа основа . Да се проси , благодарение на професионални привилегии е долна и унищожителна излагация.

3

Анонимен

преди 6 години

Точно така. Много правилно. И продаването на менте алкохол на балконаджиите също.

2

Толерастия

преди 6 години

5 евро, ммммалко е. 50 евро, мммммпак е малко. За Криводзурлати мъгалопитеци, и гъзовирещи се алах-малахчета по 500 евро на зyрла да плащат и Задължително дезинфекция със по концентрирани разтвори.

1

Анонимен

преди 6 години

Да я турнат тая кокошка на границата и лично да им продава винетки на анадолците!Щото те от отдавна са свикнали да прекосяват България без пари и да карат в кервани,като откачени!