28

Анонимен

преди 6 години

Русия Русия!

27

Анонимен

преди 6 години

Tе са бъдещето, българите сме мртъв народ.

26

Анонимен

преди 6 години

Машаллах! Правата религия винаги си е намирала пътя към сърцата на хората!Иншаллах един ден ислямът ще е официалната религия на България! Аллаху екбер!

25

варда укра

преди 6 години

ромите като приемат исляма да напускат България, тук нямат място .

24

Анонимен

преди 6 години

Ами нека още стадото, припознало се като "българи",стои,гледа и само хленчи,как се издигат джамии и се ислямизира човекоподобната маса,да чака,управляващите на стадото,които управляват този процес,"да направят нещо",и не е далеч времето,когато от самото стадо,няма да остане нищо!А стадото продължава да стои и чака,някой "да го оправи",а то да стои и гледа!!Стадо,стадо-о-о!

23

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че Василев е 100% прав.

22

Анонимен

преди 6 години

Ми да ги изселят при техните хора в Саудитска Арабия.Там ще им дават всичко.После ще ги изпратят в Сирия като подкрепления на ИД .Мъжете естествено .Жените ще ги ползват за харемите на по бедните ***.Руснаците ще ги застрелят и всичко ще бъде наред.

21

do Василев

преди 6 години

Нито си интересен, нито си оригинален, а си неадекватен и досаден. Тъпите ти драсканици са интересни единствено и само за теб.

20

Анонимен

преди 6 години

"..населението се увеличава постоянно обратно на общата тенденция на демографски срив у нас...",сиреч броят на българите на, които се крепи държавата намалява.И защо намалява?Ами една шепа управляващи краде от парите на българите за евентуални деца и ги дава на ромите за да се размножават.Резултата е налице.Ако им спрат всички помощи и парите остават в нас тенденцията ще се обърне.

19

Кольо

преди 6 години

Нашата църква що спи? Да християнизират ромите!

18

asdf

преди 6 години

Едно време и за еничари не са ги взимали и е имало защо. Сега тамън ще има повод...

17

Анонимен

преди 6 години

Те преди бяха протестанти, защото имаше помощи .Сега мюслитата дават пари .... Като спрат парите ... пак ще са си *** ... обикновени

16

Газдов

преди 6 години

Тоя мазен ангалоиганин ква хубава работа щеше да върши в Белене.Че цял ден щяха да го папат гуцетата като пукне.

15

Анонимен

преди 6 години

Значи не могат да се интегрират в обществото, а чужди простотии могат да възприемат с лекота. Щом не спазват законите и вършат хулиганства, тази религия е насочена против човека и трябва да се забрани както сектите. Или да си ги приберат тези които са ги вербували. Тук халифат не ни трябва за да не се изумяваме като тях

14

Гюнтер

преди 6 години

Тия нямат нищо общо с никаква религия.Те не са нито хора ,нито животни.Живеят за келепира.Утре ще са узвънземни ако има далавера.Колкотонпо са разпасани,толкова повече мизерии ще правят.Повтарям,това са ни хора ,ни животни,няма ракива неща като морал,съчувствие,срам,задръжки.Те са проклятието на България

13

наблюдател

преди 6 години

Винаги съм се чудел къде е българската православна църква сред ромите? Евангелистката църква примерно е много по-силна сред ромите и прави много повече за християнизирането им, отколкото Бпц. Защо се допуска в една все още суверенна уж държава чужди емисари да правят каквото си искат? Най -страшен е процеса на обръщане на ромите християни към исляма под натиск или за пари. След време ще стане страшно в гетата и ще се чудим как и защо сме допуснали да стане така, но ще е късно.

12

Анонимен

преди 6 години

Турция не е спряла да налива пари след, като падна комунистическата власт. Сетила са данс да са побара, сега след доклада действието пак ще е равно на 0- случайно да не се ядоса султна. Еничара продаде и име, и вяра, и род.

11

zeus

преди 6 години

Плана за ислямизация на Балканите върви с пълна сила, а нашите си траят, понеже така са казали от САЩ. В Косово премиер ще става терорист и убиец на деца от войната, ама нали е човек на ЦРУ

10

овеч

преди 6 години

Не разбирам ,нали постоянно пишат че нашия проблем е Русия?

9

Сотир

преди 6 години

Вдигнете заплатите на полицията ! 680 лв на месец е мизерия!