22

Българина

преди 6 години

Устина е турско село като повечето там, което доказва думите на Земан и Орбан че исляма не се интегрира, а бб е предател, вие си го избрахте, България е на тезгяха на капалъ чарши, на щанда предатели!

21

анонимен

преди 6 години

Идилия! като дойде цялата рода и почнат да се плодят, ще станат повече от местното население- християни и мюсюлмани!

20

Анонимен

преди 6 години

За българите няма работа по селата, обаче на сирийците държавата веднага им е намерила и работа и жилище.

19

Анонимен

преди 6 години

Тия нали щяха да си вземат чукалата и да се махнат от България? Какво правят още тук?

18

Е

преди 6 години

Да им е честито! Селото е прекрасно, има страхотни гледки, като изключим стръмните баири, но ... Родопите все пак. И Пловдив им е наблизо.

17

Анонимен

преди 6 години

Устина е турско село .

16

pitanka

преди 6 години

това "журналистическо материалче" направо вони! В село от 2000 човека и фабрика с 50 работника как новопристигналия сириец веднага е нает, без да знае език? "Днес обаче е решен да научи български и взима и първите уроци", хахахаха. "Всяка вечер се събираме тук на нашата маса. Говорим си до късно и много свикнахме едни с други", казва тя." И на какъв точно език си говорите?

15

Анонимен

преди 6 години

живея в кьолн, тук до нас изгониха 190 социално слаби семейства от общински жилища, за да настанят бежанци !жилищата бяха санирани, отвън, отвътре, изглеждат като нови, а в последните 10 години откакто съм тук, бяха буквално забравено от бога място. построиха им и хубави детски площадки, а немците които бяха изгонени, сега живеят в един краен квартал и отново в едни мръсни блокове.меркел иска да смачка средната класа, това вече е ясно на много немци. дано на изборите сега нещо се промени..

14

ужас

преди 6 години

Уж бедните бежанци изкупуват имоти и магазини в центъра на София където цените са най високи?откъде имат такива огромни суми?следили някой за това?те вече ни купуват и скоро ще си искат и по големи права,а ни я цървулите ги приемаме...

13

анонимен

преди 6 години

родопи мюсюлмани кьща работа двамата сина се женят за кадьни по 5 децаслед 20 години каква ще е картинката в селото

12

Анонимен

преди 6 години

В апартамента на родителите ми мебелите са от времето на зрелия соц....Ами купи им нови бре!!!Религията или акълът не ти позволяват?

11

Българина

преди 6 години

Бб продава България на исляма, за субсидии, докато Орбан, полша и чехия казаха не виншем ни субсидиите ни маймуните. България ежна тезгяха на капалъ чарши и всички гласували за герб имат меко казано грях до 9 коляно

10

прост народ слаба д.

преди 6 години

Колко сме наивни и глупави,и те го знаят и скоро цялата им рода ще превземе селото но после ще бъде късно,я някое християнско семейство да иска да се настани в някоя мюсюлманска държава и да говори за права и пр.глупости ще ги убият с камъни а ни я добрички....

9

Боян

преди 6 години

Къщата им изглежда по-добре от тези на 90% от българите. В апартамента на родителите ми мебелите са от времето на зрелия соц. Пари за хората, които десетилетия наред са градили България няма. За имигрантите има.

8

Анонимен

преди 6 години

зашо европа трябва да ги приема?къде са арабските държави ?ние ли сме най големите баллъци ?

7

Burzum

преди 6 години

Сега една джамия по европроект на мегдана!

6

Анонимен

преди 6 години

Бах тези сирийци у тях е по-добре обзаведено отколкото в къщи а аз работя вече 30 години за държавата си. Интересно кой им е дал тази къща, има толкова бездомни българи, защо никой не им дава на тях подслон а трябва да даваме на мислюмани нямащи нищо общо с България!?

5

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо, приели са ги,помагат им.Дано и сирийците да им отговорят със същата добрина. Въпреки че като слушаме и гледаме какво правят техните събратя по Европа,не знам дали може да им се има доверие.

4

Анонимен

преди 6 години

И аз се надявам, че ще се върнете обратно там откъдето сте дошли в България нищо не сте загубили и нямате място!

3

Lora

преди 6 години

Сирийците са добри хора. В България винаги е имало значителен брой сирийска диаспора, която отдавна е установена. Те са работливи, отговорни и лесносе интегрират. Пакситанците и афганистанците са тези, които създават проблемите обикновено, но обществто приема всички тези нации като едно. А те не са!