56

Анонимен

преди 6 години

До до 64Русофилите винаги сте и ще си останете единствено руски слуги. За вас руския интерес е над всичко, защото сте руски еничари.

55

до 64

преди 6 години

аз за разлика от теб съм слуга само на България, защото съм българин и не целувам части на Запада за пари !!Разбира се, че НАТО е посочено в руската доктрина като враг , защото се държи точно като такъв !!НАТО в лицето на терористите от САЩ е враг на Русия,а не България.. нещо не си наясно май :)))

54

:):)

преди 6 години

до 64ти какво искаш , НАТО да каже агресивна организация съм. Нали се сещаш бижиите слова, По делата ще го познаете....

53

Анонимен

преди 6 години

До даРуските слуги първо трябва да четете а след това да ръсите глупости. НАТО е отбранителна организация, в която членуват България и още 28 държави. В руската военна доктрина НАТО е посочена като враг.2+2=4

52

да

преди 6 години

по същата логика Русия трябва да счита натовска Гърция, с която е в повече от близки отношения за враг, което е пълна глупост !!да не говорим, че няма място по света, където щатската простотия НАТО да се е намесила и да не е оставила пълен батак след себе си

51

Анонимен

преди 6 години

Габриела е дресирана руска болонка, която лае по руска команда. Но баба Меркел ще го нашляпа с каиша и ще го накара да *** на умряло.

50

да

преди 6 години

това са пълни глупости - в никакъв отбранителен съюз не сме с Америкаа на това, че за Русия България била враг просто..не му трябва коментар..нелепицаняма съюз, а най-малкото пък издишащото пластмасово НАТО, който да превърне България във враг на Русия !!!!

49

Анонимен

преди 6 години

До до бъдрВ момента сме в един отбранителен съюз със САЩ, а за Русия сме враг. Това са факти а не пропаганда. Припагандата я водят руските като като теб.

48

до бъдр

преди 6 години

никаква проруска пропаганда не водя,а ти си извади цивилизования щатски, който така лакомо си поел срещу заплащане и стига се напъва !!един голям среден пръст за смешната американска пропаганда в БългарияАмерика никога не е била приятел на България и няма и да бъде,а г'ъзоблизци като теб могат да сменят темата с Русия, защото не им изнася колкото си искат..няма значение :)))

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Това за базата в Крим дето ускали да я прилагат американците ще го разправяш на сборището на русофилите край Копринка. Само там ще приемат за истина подобна дивотия. Но руската пропаганда е съобразена с интелектуалното ниво на облъчваната група.

46

Анонимен

преди 6 години

САЩ искаха да прилапат готова военна база в Крим, затова направиха преврата в Киев.Ама Путин им премаза яко хищните лапи и затова сега беснеят.Но, няма ненаказани злини. Бог им прати Харви, и той свърши прекрасна работа. Дано прегази и Луизиана.

45

Анонимен

преди 6 години

ГЕРМАНИЯ УСПЯ ДА СИ ВЪРНЕ ПОЛОВИНАТА ЗЛАТО, ОТКРАДНАТО ОТ САЩ (ОКОЛО 300 ТОНА) ПОСРЕЩНАХА ГО НА ЛЕТИЩЕТО ВЪВ ФРАНКФУРТ, ДАВАХА ПО НЕМСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КАК ДО ПРЕВОЗВАТ ОТ ЛЕТИЩЕТО ДО БУНДЕСБАНК.

44

бъдр

преди 6 години

До да"На зла круша, зъл прът" е казал народа. Така, че какяото повикало такова и ще се обади. Ако *** продължава да бъде заплаха за цивилизацията, съвсем естесвено, че и ние ще взенем мерки. А такива като теб, които водят проруска пропаганда ще бъдат третирани като агенти на чужда държава. ЯМХ.

43

:)))

преди 6 години

Америка, да го**хаш :))))

42

да

преди 6 години

хахаха.."колонията Германия казала..."колонията Германия не може да каже нищо, защото е... колония !от 45-та й е забранено да говори !!!

41

Анонимен

преди 6 години

Габриел преди време квичеше и за сваляне на санкциите срещу Русия, ама след турбините на Сименс нещо млъкна. Сега си ги говори предизбирно, но контрола на въоръжаването и разоръжаването включва и такова от страна на руската ***.

40

да

преди 6 години

никакъв ракетен щит не ни трябваБългария никога не се е страхувала от Русия, защото България никога не е била враг на Русия и няма и да бъде, така че духайте го, г'ъзоблизци

39

Нфб

преди 6 години

накой иска ли американския щит да е в България

38

Нфб

преди 6 години

при прихващане на руските ракете от противоракетния щит разположен в страните от източна европа реално се обричаме сами с помощта на нашите управници тези прихванати хиляди ракети да се взривяват над страните ни...ядрените ракети ще падат на наша територия като отстреляни врабци..патици...ловците знаят най добре...целта е тези ракети да не достигат сащ а за населението на източна европа...кучетата да го ядат казват американците...важното е та да са живи

37

ДДД

преди 6 години

До Рок енд ролhttps://profit.bg/svetat/germaniya-postepenno-izteglya-zlatoto-si-ot-sasht/