9

Баща

преди 6 години

Ако недай боже се случи на моята дъщеря, ще го намеря и ще го убия бавно и мъчително.Ще го запиша на видео и ще го пратя на родителите му, и щях да си излежа присъдата като пич. Ако бащата на момичето беше на място тоз вече щеше да е на оня свят.

8

Анонимен

преди 6 години

пак ли джигити ве?аман

7

Анонимен

преди 6 години

Айде два шамара, смъмрете постъпката му и препоръчайте да смени наркотиците, че явно тези не му действат добре и го пускайте да си ходи! К'во се заяждате с децата и ги озлобявате допълнително!?!?!

6

анонимен

преди 6 години

Не вярвайте на полиция и на съдебна система, пазете децата си , че иначе , недай си боже да стане беля, няма справедливост.

5

Анонимен

преди 6 години

Ясно, случаят е приключен. Арестуван е, ще го държат 1-2 седмици, после ще го пуснат под гаранция, защото е непълнолетен и като дойде време за делото, той някак си ще е напуснал България. Този филм сме го гледали, случаят е разплетен!

4

Анонимен

преди 6 години

Променете закона!Непълнолетният убиец си е просто убиец, наказанеието също трябва да е като за убиец - доживотен затвор!!!

3

Някъде

преди 6 години

за такова тежко престъпление ги съдят като възрастни, но тук на тоя ще му се размине с дърпане на уши. До следващия път!

2

anonymous

преди 6 години

Да не се окаже, че е синче на някоя съдийка или прокурор?Освен това е само на 15 години , едва ли ще има справедливост по случая!

1

Mastica

преди 6 години

The Lannisters send their regards. Като гледаш много Игра престолов така става.