113

Анонимен

преди 6 години

преди години ходих на Кранево. Харесахме си заведение. Всеки ден там. Единия ден забравихме парите. Викаме на управителя: "забравихме парите, ще покибичим малко на масата докато един от нас отиде до квартирата да ги вземе". Той вика: "момчета идете си, няма проблеми - утре като дойдете ще платите". На другия ден платихме. Чевекът ни каза ако се разходим до съседните курорти къде можем да хапрнем с отстъпка като кажем че го познаваме. Евалата му на пича.

112

Ть Пь

преди 6 години

До Дзъщом си поръчваш салата за 13 лв. а се оплакваш за 2 лв. си точно за село Кранево.

111

Анонимен

преди 6 години

пишете кое е заведението.

110

До Василев

преди 6 години

Това с изчукването без да се поемат ангажименти,ако момичето е свястно, и да не се плати, ако жената е меркантилна, не е от днес.Още Атанас Буров е отбелязал тази нагласа на българския мъж като черта от националния ни характер.Мъжката майка учи сина си, че всяка, която би му бутнала без да са женени, е к/ва и не заслужава никакво внимание, а само присмех и да разнесе клюка за нея.Която пък се омъжи за него, му дължи солидна зестра, слугуване, да носи и тя заплата у дома,но да е безгласна буква

109

Дзъ

преди 6 години

Нормални са цените ама не за Кранево - село Кранево!!!! .... интересно тая салата за 13 лв със стриптийз на сервитьорката ли върви...със октоподи и скариди ли е или е та ш ака на собственика

108

Gaskoing

преди 6 години

Аз пък ще пусна такса намръщени келнери или намръщен персонал. Ако клиентите не са доволни да плащат 20% по малко от сметката

107

до Василев

преди 6 години

Василев, ти голям гражданин го даваш та и съветваш нам селяните?!?! Няма да се учудя ако си някой 50 годишен стар ерген, свит пред компютъра и хапващ от манджата на мама!

106

до Василев

преди 6 години

... Защото не сме Норвегия е за това!

105

Анонимен

преди 6 години

оди си да те цакат селяни. У грецко на чисто и приятно

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 101Доста глупаво разсъждение. Значи непрепърженият лук - суров? не струва нищо, а за 20 секунди препържване - 2 лева. А един готвач не препържва само лук, той в същото време готви и нещо друго. Просто - тъn, ганьовски начин за скубане на пари от нищо.

103

Сно

преди 6 години

Интересно мие в днес и блиц едно кои пребил и кои заклал това ли са ви новините папарашка работа

102

Дуле Савич

преди 6 години

Някои хора така и не се научиха да ходят на свестни места.

101

Грешка

преди 6 години

До аз-ътМного приказки без да се знае точно какво е станало!!! Не може всичко да го има в менюто и ако си поръчал нещо, което го няма в менюто и ти откажат -пак ще ги "храните", но ако ти удовлетворят желанието, както в случая и ви го напишат в сметката макар и за 2 лева ще оревете цялото крайбрежие - а високите цени ги виждаш преди да поръчаш и щом са ти високи ходиш до магазина, а не по ресторанти!!!!!!

100

Анонимен

преди 6 години

Много просто - освен ако не сте умрели от глад за препържен лук, ставате и си излизате. А препърженият гостилничар да си яде лука...

99

до Василев

преди 6 години

Не става въпрос за 2лв., а за лоши практики и тарикатлък.

98

Анонимен

преди 6 години

В Царево рибената чорба беше 2лв. Ходете на свестни места.

97

Анонимен

преди 6 години

На повечето такива заведения отвън на дъска е изписано менюто с цени. Кой те дърпа да сядаш на такива високи цени? А препържването на лука означава 2 неща - повече електроенергия и отнемане на времето на готвача. :D Що да не те таксуват?

96

varg

преди 6 години

Пак стара новина,откога публикувах аз снимката.

95

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е човек да не посещава капанчета за туристи а места които посещават местните!Иначе такива цени има и по зимните курорти, например пилешка супа на Боровец, 7 лв.Разбира се дават отстъпка за българи, с която супата става 5-6 лв :)))Аве пълен ташунгер е бг туризма и ресторантьорството!

94

Анонимен

преди 6 години

А кога в бегето ще заработи такса съд и затвор ,че от много години няма нито един осъден за нищо.Запомнете добре когато съда заработи тогава ще се оправим.