13

Бай Гого

преди 6 години

*** си помисли, че награбил сандвичи и палатка за сто лева ,ще седи без пари на дюните в гръцко,ще прави моклук ,който друг да чисти и копае отходни ями ама НЕ е познал :-) Тоя номер с "дивато къмпингуване" му минава само в БГ .

12

Анонимен

преди 6 години

До Бай СтавриЗабранени места за палатка в Гърция са всички места, с изключение на къмпингите.Така трябва и да е в България. Какво е това нещо-отиваш и опъваш палатката на пясъка, или в близката горичка.По тази логика всеки тъмнозелен може да се опъне палатка и между блоковете в Младост-защото ще каже, че къмпингува.

11

анонимен

преди 6 години

Няма начин българин да отиде някъде сред природа и да не си остави *** ! Идете на Витоша да видите каква *** оставят след себе си , само че тук не глобяват!

10

Анонимен

преди 6 години

Много се радвам като чуя че наш *** е глобен за просстотиите, които е направил.Явно българина е много *** щом не е разбрал, че извън България се спазват законите.Само глоби и затвор за такива, дето цапат навсякъде!Не са нито роми, нито мигранти, а чисти българи с малко мозък и голямо его ;)

9

Джедай Мастър

преди 6 години

"В Гърция замърсяването на плажа се счита за тежко престъпление." Ако се считаше за тежко престъпление, нямаше да пускат с глоба, а щяха да пращат в кауша за по 5-6 години.

8

Митака

преди 6 години

*** защо не правят същите номера там, каквито правят в България? Ако беше тук щеше да има едно протести .. едни чудесии.

7

На снимката

преди 6 години

хората са африканци: естествено, всеки има право на почивка в Гърция.Но дали е почивка или е "пристигане и изчакване"?

6

(-_-)

преди 6 години

Допълнително са глобени и за оставени отпадъци на плажа..

5

Анонимен

преди 6 години

"Плажовете на Ситония и Касандра несъмнено са най-красивите на Халкидики." ??? Някой не е ходил, а коментира!

4

Анонимен

преди 6 години

Ами да, то това да не им е къмпинг Градина!Ако някой посети къмпинга и бежански лагер край сирийско турската граница, на дали ще намери голяма разлика!

3

Анонимен

преди 6 години

Старогръцка демокрация, глоби за всички от сърце.

2

Бай Ставри

преди 6 години

Поредната платена статийка против гръцкото море, а? Хайде замислете се - там са глобили някой за НЕЗАКОННО опъване на палатки на забранени места. А по бетонираното Мутроморие има ли въобще останало място, където човек може да опъне палатка?

1

SAFC

преди 6 години

"случей"???