82

Анонимен

преди 6 години

Станала е жертва на собствената си простотия и лошо възпитание.Утре-вдруги ден ще и заковат капака, а любовниците и ще си намерят друга играчка.

81

Анонимен

преди 6 години

Жалко красива е била жената. Станала е жертва на един kомплексиран дъртак който вече има проблеми с ерекцията и е един неудачник в обществото.

80

Нека българските

преди 6 години

мъже да станат повече философи, да вярват в себе си, да имат самочуствие! И какво? светът свършва с една жена? Какво да каже бившият съпруг на г-жа Макрон? Какво да каже Саркози? И много други..( Дори и съпругът на нашата първа дама..) Но и по-обикновени случаи... Не чакайте една жена да Ви издържа или да ставате "ориенталец"- "или моя или ничия"( простотия)... С какво сте "По-долу' от бившата си съпруга?

79

Неа

преди 6 години

Каквото и да е работил в близките 20 години няма да го работи .

78

А не казват

преди 6 години

КАКВО работи този Венцеслав??? преди 1989 и след?

77

драги коментатори

преди 6 години

Научите се да се пазите сами от такива . Както виждате съд няма , държава също .

76

до 80

преди 6 години

Абе момче какво да е мислила като човека не става. Единия ми беше 15 г по голям, другия 19 , но нещата не се получиха ни с единия ни с другия . По някое време си омръзвате и е хубаво да се разделите щото почвате да се тормозите взаимно . Случая е показателен . За мен жената е постъпила правилно , а мъжа е кръгъл ....***_

75

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости момичето... Аз съм имал подомни проблеми с роднина, за имущество... спора приключи в болница, след като в продължение на 5/7 години се подаваха системно жалби. От полицията / нищо. От сЪДА, още по/малко.Трагедия, няма закон, няма полиция, няма бърза помощ. Има само комплексари с бръснати крака и оскубани вежди, гледащи лошо. После жените били такива и онакива. Целият народ е деградирал.

74

Възмутен

преди 6 години

made in BULGARIA

73

Анонимен

преди 6 години

Основната работа на полицаите е да пазят управляващите от любовта на народа. Другото им най-важно задължение е да осигуряват спокойствието на организираната престъпност, която се отчита на властта. Ако се появи конкурент, той веднага бива смачкван. Ако някое тревоманче дръзне да си посади тревичка в саксия, тежко въоръжени барети ще нахлуят в дома му. Знаят къде са дилърите, но ги пазят. Ако някой продава тютюн, ще му го конфискуват, а него ще опандизят. Защото развалят бизнеса на техните хора.

72

Смешник

преди 6 години

Искат увеличение иначе

71

FAKE news

преди 6 години

Виждам прекалено много петици в новините напоследък и си мисля, че това няма как да е случайно!

70

realist

преди 6 години

След 5 жалби за тормоз- ограничителна заповед и прекратяване на преписките. Ама ако откраднеш салам за 5 лв, такова разследване ще предприемат, никой няма да прекрати преписката- направо в затвора ще те вкарат. И не става въпрос за р.мската престъпност. Става въпрос за вторачването в дребните деяния- салам, кебапчета, шише ракия, дреха... Човешкият живот не значи нищо. Изместени приоритети.

69

RIP

преди 6 години

За българската полиция, както и за съда, докато няма смъртен случай от един конфликт, престъпление НЯМА! Трябва изходът да е фатален, за да му обърнат внимание! И дори и да се вземат някакви "мерки", решенията ще са формални. И като виждам какъв безграничен е прагът на поносимост и бездушие към насилието в семейството в България..... перспективите не са никак розови. Българските мъже не разбраха, че жената не е тяхна собственост и каквото и да е решението й, то трябва да се уважава! Или поне да се оттеглят с достойнство, а не да се саморазправят или размахват оръжие като последни джихадисти !

68

Анонимен

преди 6 години

При заплахи - затвор и работа с психолог . При промяна - оргапичителна заповед . Това предлагам аз

67

Неа

преди 6 години

За да го остави , не е бил света вода . Я насилник, я мързеливец , я алкохолик , я безотговорен . Те не са една и две .

66

ядосан

преди 6 години

На калпава ракета жените й пречат!Тук проблемът е в мъжете-не се вземат мерки, защото полицаите, прокурорите и съдиите са мъже, които не искат да се занимават с "битовизми"- и ний си бием жените, ама те не се оплакват!*** държава с *** хора!

65

Анонимен

преди 6 години

Някои не са прочели статията и пишат наизуст. Не четете ли че от 2 години са разделени? Този бивш съпруг има ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга на по малко от 100 метра! Това означава че няма право да я притеснява! Ако законите се изпълняваха този бивш съпруг при подадените жалби от бившата му съпруга трябваше да е прибран на топло за дълго време. Докато му уври главата и да разбере че съпругата му не желае да има връзка с него! Но както винаги се случва най лошото!

64

Анонимен

преди 6 години

Каквито са жените, такава и държавата. Майката възпитава децата, грижи се за дома, семейството. Какво очакваш от лека ненаживяла се жена!? Оставила децата при майка си, те са й като чекова книжка, и хайде да се наживее!

63

мда

преди 6 години

Българската жена - хойка наляво надясно, ама дай пари за издръжката. После се чуди що са я гръмнали...