14

ТКЗС

преди 6 години

хахаха мария, мария... )))

13

Анонимен

преди 6 години

Ходеха космясали жените по време на соца, а срежим на ток и вода много не се и къпеха, та понамирисваха.

12

Ани

преди 6 години

При соца жените казваха: Нищо на Мъжете!Оргазмът беше забранен със закон. Това беше разложение идващо от запад.

11

ние не сме глупави

преди 6 години

Ню Йорк Таймс и тогава и сега си е един рупор на социализма.Ако си спомняте International Herald Tribune който се продавае свободно при соца?Или пък Morning Star който се субсидираше от БКП и не се разпространяваше на Запад?

10

Анонимен

преди 6 години

A при демокрацията пенсионерите роват в кофите за огризки от храна а който не си плати тока идва частен съдия изпълнител и го изхвърля на улицата.

9

Анонимен

преди 6 години

Тука пенсиите плюят по цял ден младежта .....Сега пак по соца къв сексс имало. Да им се чудиш ...на приказките. Така е човек , като остарее все младите са му виновни :)))

8

Анонимен

преди 6 години

Имаше, защото имаше режим на тока и два канала телевизия. Вечер като спрат тока от 8 до 10... какво да правиш.

7

Край

преди 6 години

От друга страна ако питат Сузанита, Гери Никол или Николета нещата и сега са си добре. Щото за да не си плащат комунистите измислиха любовта - добре че я отмениха.

6

Анонимен

преди 6 години

Да ама по онова време никой не се притесняваше за работата си как ще си плати тока водата парното нямаше ипотечни кредити частни съдебни изпълнители педелвайси в парламата и тиквенски управници. Всяка вечер след работа жените правеха салатката кюфтенцата пържените картофки и кебапчетата сядахме на двора изстудявахме домашната ракиика пускахме шабан шаулич на магнетофона и се стресирахме до козирката. А сега се чудиш на кой дупетат и министър да му *** макята

5

Анонимен

преди 6 години

По въпроса са интервюирали белокосите жени. Сега няма никакъв секс за тях.

4

Анонимен

преди 6 години

По време на соца жените са били хора,а не секс кукли калкулатори.И тогава са гледали кой колко има ама сега се осират от меркантилност.

3

popa ot razgrad

преди 6 години

нормално е...безгрижен живот = редовен секс...

2

Истина

преди 6 години

Истина е. Тогава не се говореше толкова за секс, той просто се случваше естествено. Сега непрекъснато се говори, та чак става досадно.

1

Край

преди 6 години

Нормално е. Преди 90г. нямаше такова бясно състезанието за материални придобивки. Мъжете не знаеха какво е да не им стане. Телевизора беше с две програми и до към 11.30. После си легахме.При соца си живеехме в бавната лента, сигурно и спокойно.