24

Анонимен

преди 6 години

А защо не обявиха конкурса два месеца по- рано, за да няма прекъсване??

23

Някои си

преди 6 години

Може ли да поискам някои да се пробва в тая държава да разбере, че нещата с договори, концесии и темподобни даржавни поръчки нещо не вървят. Според мен трябва да има вече няколко политика с тежки телесни повреди за назидание на другите такива. Така и така дават само условни присъди за това деяние т.е. Никои нищо не губи.😁😁😁

22

Един от Северозапада

преди 6 години

От временавреме, като тук публикуват снимка на Радев, се изтрепват гербавите даобясняват какъв *** е, и питат имали пилот в самолета.Що не погледнете един етаж по-надолу? Или пожарникарската система науправление надържавата ви харесва? Всичко седейства , като на пожар. Без всякаква мисъл,само и само да се ограничават щетите.Въобще, имали държава, и когаще язакриваме и нея, преобразувайки я цялата в Герб ЕООД?А иначе-много ни бива да обясняваме, приказваме, как други ни пречат или савиновни.

21

Един от Северозапада

преди 6 години

Аз друго се чудя, и недоумявам! При толкова ВАЖНА за държавата и националната сигурност система, наистина важна, дасе довери поддръжката и изграждането и начастни фирми? При положение, че имапоне 10 държавни институти и даже и все още работеши държавни фирми, включително и военни, които могат да правят това?? В следващия момент, се сетих, кои са на власт , и картинката ми се проясни.На където и дапогледнеш-едно и също-Концесиии и Комисионни.До тук с управленския капацитет, и стратегията заразвит

20

до 1

преди 6 години

това щяхда кажа и аз,ще се пръсна от смях,как някой наричат българия европейска държава,в 21 век,аххахах,тя си е в 5 век,населена с неандерталци

19

Анонимен

преди 6 години

Старата система преди 112 си беше най добра . За пожар 150, за КАТ 160, за полиция еди кой си, Бърза помощ също. Усвоиха се за определени партии и хора едни огромни пари с нови центрове за 112.Как рботеше 112 , трудно с изтичане на информация особено касаещо полцията. А колко грешки имаше отиват екипи на адрес ,но той не е във Варна , а и в Видин .Направете нещо което да върши работа , а не само да се крадат средства.

18

Анонимен

преди 6 години

който е отговорен за това положение, да си понесе последствията, докато незапочнат да го вкарват по затворите за престъпно бездействие, няма да се променят нещата!

17

Анонимен

преди 6 години

не са знаели кога им изтичат договорите ли, та се стигна до това положение?... кой е отговорен, да си поеме отговорността!

16

Един от Северозапада

преди 6 години

До НЕКАДЪРНИ ХАЙЛАЗИАми, така е , приятелю.Нали трябва да подпишем спешно договор с Македония, че дани потупат по рамото от Сащ, нали трябвада оправяме батака на целия ЕС. НаБаце от служебни ангажименти не муостава време едно мачледаизиграе, един сафрид да полови, с някой областен управител.А и в товатопло време, живи даги ожалиш-печат се на слънцето, служебно в Евсиноград, по задължение, и не им остана време за112..

15

Гошко хубавеца

преди 6 години

Преди време виках полиция на 112 защото съседите се биеха и щяха да се колят и бесят...Кравата отказа да прати полиция защото онези можело да не искат полиция да им се меси в боя и къв съм аз че да се обаждам от тяхно име. Така че за какво ви е този телефон...и за какво ревете...за какво ви е тая държава междувпрочем ....

14

Анонимен

преди 6 години

За какво ни беше това 112 само не знам. Предишните телефони 160 и 166 и още един май имаше, бяха много по-ефективни. И какви ги събират да работят в 112 не ми е ясно, обадих се преди време за един болен съсед, казах си името и че се обаждам от Красна поляна, като се готвех да дам точния адрес, а жената отсреща ме прекъсна с въпроса: "В кой град е това?". Съвсем сериозно!

13

До 8

преди 6 години

То па ти си ноо убаф!

12

SS

преди 6 години

... разбрахте ли в каква "държава" живеем, а??За тази прехвалена система дадодоха един камион с пари, а сега я сп.ти!ират. Пълни и.ди.о.ти!!

11

Един от Северозапада

преди 6 години

БСП, Станишев, Кдрнелия пак май са виновни? Да не забравяме дежурния витовник-Путин,Ако малко проявим въображение-може и Радев да е замесен.Вие какво? данепомислихте, че някоя от герберските калинки е виновна, че не си е свършилаработата, или по навик е изнудвала ? Няма такова нещо! В герб са най-голямите и най-компетентни по всички въпроси, ръководени от най-голямия и най-компетентния!

10

Диана

преди 6 години

Не са се сетили, че изтича договора?!Абсурд.Просто не могат да договорят комисионната...

9

тя

преди 6 години

Виновника за съсипването на 112 е Бъчварова бивш МВР министър и сегашен съветник и доверено лице на Б Борисов.

8

оставки

преди 6 години

Пълен провал,системата 112 е към МВР кой провали тази важна за всеки търсещ помощ система?къде са парите?

7

Анонимен

преди 6 години

Листи за писане и моливи да си носите от вкъщи.

6

до Борисов

преди 6 години

Конграчулейшънс Борисов, конграчулейшънс, сега като ти пострада коляното на поредната "работна среща" на кого ще се обадиш.....

5

Trolland Dump

преди 6 години

Труден е пътя на капитализма... още повече, че сами си го избирате.А да се занимаваш с въпроси от национално значение, след като си чел само "Винету" и да правиш толкова малко грешки всъщност е много добър резултат! Представете си, ако следващия път си изберете някой, който е чел примерно 10 книги... наистина ще вземем да станем Швейцария на балканите.