24

Анонимен

преди 6 години

19 - Всички знаем, че ако това бе вярно, в момента щяха да летят бомби и да има жестоки кръвопролития по целия Свят.

23

хххл

преди 6 години

Мачкай американците тяхния президент е луд това го признават самите американци за мюсюлманите са надигаха защо отказва визи а българите коти сме вече васали на американците пак сме със и визи и не желани таммачкай ги

22

ГОлям смях

преди 6 години

INozemni цакат с американски спец ваксини цялото ръководство на КНДР както се вижда от нарко усмивките им..Голям смях пада..Сигурно им подават и американски спец наркотици в лекарства и другаде..Видимо обработени с американски спец наркотици са телевизионните им говорителки..Тръмп д а нареди срочно прекратяване на манипулациите на Тези управляващи от американски спец диверсиони служби подават малкото птички около тях..

21

Анонимен

преди 6 години

сащ на прах и пепел. Ура.

20

двбдв

преди 6 години

Удри Ким !Да се почва!Гагнам стайл!

19

Анонимен

преди 6 години

Ха хааа....тоя тлъст комунистически шемет май скоро ще яде сопата. Бърза да сподели съдбата на Чаушеско, Садам, Кадафи и др.

18

zeus

преди 6 години

По времето на Клинтън Северна Корея дори беше спряла ракетната си програма и се водеха преговори с Южна Корея за изглаждане на отношенията. След това дойде на власт Жоро Храстчето и спря мирния процес, вероятно по нареждане на господарите си.

17

Анонимен

преди 6 години

Гледам ръководителите и на двете велики страни, гледам и се чудя - да се смея ли, да плача ли. Но най-вече ме хваща страх...

16

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Президента Тръмп,вече е написал менюто.Въпрос навкус е , как ще пожелаете Празчо.Печен или пушен!

15

Дедо Гого

преди 6 години

Смехории !!! Все едно Кобрата да се заканва на 10 годишно хлапе... Той не прави това, щото е недостойно ! А Доналд що се излага, та обръща внимание на тоя шемет ?

14

майстор

преди 6 години

Такива новини за северна Корея ме зареждат сутрин с настроение за целия ден и еврото капе ...

13

Анонимен

преди 6 години

А на бас, че не може да хвърли до там!

12

Анонимен

преди 6 години

А путин без много шум хапваше бял протрин от Ердоган,че опозицията набира власт и...да свиква.

11

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея е горда борбена страна. А, нашето бг?

10

Анонимен

преди 6 години

Доналд Тръмп обеща "огън и ярост", Ким Чен-ун се заканва, а вчера самолет на ВКС на Руската Федерация без приказки, шум и закани прелетя над бялата къща, пенталгона и щаб квартирата на сру само на 1 км височина.

9

Наблюдател

преди 6 години

До 7. за теб важи поговорката "Промит мозък глупости пише". КНДР постоянно предлагат на ЮК да се обединят, да бъде една Федерация с 2 форми на управление. Но ФАЩ не позволяват и ако някой южнокорейски президент или политик предприеме нещо в тази посока просто умира ....

8

Анонимен

преди 6 години

Ким ще унищожи терорист номер едно САЩ и ще освободи свата

7

Анонимен

преди 6 години

Тази цялата схема е меко казано смешна :) САЩ нищо не им правят, а те вече 50 години само това как ще ги унищожат говорят :) после кой бил агреса.

6

Анонимен

преди 6 години

Въпроса който ме вълнува мен личено е кой им помага :) направиха много бърз скос в технологията за само няколко месеца. Или е Китай или Русия... защо не и двете. Китай е ясно, че няма да влезе в открита война със САЩ, но едва ли ще допусне война близо до нейна граница особено със буферна зона каквато е Северна Корея.

5

Анонимен

преди 6 години

Дебелото азиатче ще си го получи тано или късно. Да удари Гуам, но няма да смее, защото трябва да е безкрайно т-п да не си дава сметка, че с безвластието му ще приключи. Идва време двете Кореи да се обединят и Севера да заживее нормално, а не като в концлагер. А една война ще сложи край на властването му. Ще се крие в подземията ли, колко ще изкара? Самите корейци ще ди го утепат, колкото и да му ръкопляскат. Свътът добър или лош се развива. А СК живее в идиотско време, което никой не иска.