8

Анонимен

преди 6 години

Българските работодатели гледат само какво да вземат от служителите си, но не и да се погрижат за безопасността им. Всички екстри се отнемат една по една от хората. Махнаха допълнителните дни за отпуск, махнаха почивките по празниците, сега искат да махнат и прослужено време, а те ако може нищо да не правят и нищо да не плащат. Всичко това е със съгласието и подкрепата на правителството. Най-ниско платени са хората които се занимават с безопасността на работниците, а в ЕС е обратното.

7

Анонимен

преди 6 години

Жалко за човека. Дано е имал застраховка и дано близките му притиснат работодателя да им изплати.Това е злополука по време на работа и са длъжни да го направят

6

WTF?

преди 6 години

Информацията за мълниите е полезна. Мерси.

5

Анонимен

преди 6 години

Когато дойдоха в България големите фирми първо искаха да дават нормални заплати, но се намериха българи дето им подшушнаха, че българите и за мизерни пари ще работят.После няколко години тези фирми се управляваха от чужденци, и в мига в който дадоха управлението на българи всичко стана точно побългарено, реда и организацията се разрушиха и веднага започнаха роднинските назначения.И в моята фирма за едни хора има едни правила, а за други хора има други правила.

4

Анонимен

преди 6 години

Във всяка нормална държава работодателят ще бъде съден за убийство.

3

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости, нелепа смърт !

2

Анонимен

преди 6 години

Да се работи във фирма, където има дори един българин е опасно.Там законите не се спазват, има връзкарство, кражби, лъжи и измами, подлост, коварство, сплетни, липсва професионализмът.Фирмите трябва да са само с чужденци.

1

Анонимен

преди 6 години

Как да се предпазите от мълнии? Много е просто. Вместо да работите по строежите ставате депутат. Цъкате си по таблета в парламента който е защитен от мълнии.