7

Анонимен

преди 6 години

В Западна Европа в 15 век на " лов за роми" са ходили както сега се ходи на " лов за вреден диве4" .Това са факти от историята , нищо специално.

6

Анонимен

преди 6 години

Ох горкитеПак медиите ги изкараха жертви на агресивните българи влязли в гетото на мирните и кротки хора и започнали ей така без причина да ги бият. Тези приказки на изтормозените малцинства, не ги вярват и децата вече!!Цяла Европа пропищя от тая напаст!

5

Анонимен

преди 6 години

Така, както вървят нещата с наглостта им ще се повторят някои събития и герои от миналото:-Чочоолу 1978 г.-Арлин Антонов 1992 гНяма как историята се повтаря, само имената са други. Търпението е на изчерпване.

4

Българин

преди 6 години

Ако някой не знае какво трябва да се прави в махалите..... Генерал Стою Неделчев-Чочоолу е показал най - добре!

3

Анонимен

преди 6 години

Призовавам българските полицаи да действат с ромите, така както действаха техните предшественици през комунизма: влизаше една тежко въоръжена група от 50 - тина милиционери в ромската махала, и спуква от бой всичко което се мерне пред очите им! Нека действат така, дори в нарушение на заповедите на продажните им началници

2

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

а, значи можело. Маскирани, здрав възпитателен пердах, в изобилие.днес във варна, утре в други градове.циrаните са посегнали на някой с приятели.Докато тримата nедали започнат да обясняват че ще бъдат взети мерки, виновните ще бъдат наказани, те мерките вече били взети.Между другото те тия тримата как утихнаха от както им дадоха по кило памук и ги назначиха за топкодържачи на бойко борисов...

1

Анонимен

преди 6 години

Когато няма работеща съдебна система, обикновено се стига до саморазправи.