26

Анонимен

преди 6 години

Ако не знаете кой е Рей Делио, запознайте се с него ;-). Може би мислите, че Брат Пит е направил фентъзи муви :-)))!youtube/watch?v=z9K6WhPUyUI

25

Анонимен

преди 6 години

Левът ще се обезцени около 1 евро за 100 лева.

24

Анонимен

преди 6 години

При валутен борд трябваше да са вързани към еврото и остават ниски.

23

Анонимен

преди 6 години

:-)))youtube/watch?v=xbiDrzTd8fE

22

Анонимен

преди 6 години

До до 17 Никога не съм виждал ново строителство с нормална градинка отпред както си ги правеха през соца.Винаги сградите са плътно една до друга.Няма паркинг или ако има е за 5 коли.Ако случайно има зелена площ то това е просто правоъгълник с размери метър на два.Няма дървета на тяхно място стърчи балконът на съседната кооперация.Живея в 35 годишен блок от железобетон.Мислех да се местя защото ми се струваше зле.Видях доста нови кооперации-и се отказах.Те са абсурдни-някой нямат дори път отпред

21

Анонимен

преди 6 години

Тъжната истина е, че над 70% от заемите във всяка една банка в България са имали просрочие. Всяка една банка е собственик на имоти от лоши заеми. И те са толкова много, че ако се обявят без счетоводни номера колко са - всяка една банка трябва да бъде закрита. Най-простия трик - лошия заем се продава на фирма, след това фирмата взима имота. Банката е чиста, но фирмата е скрито собственост на банката. БНБ позволява тези измами и когато балона се спука всички ще плачат.

20

Анонимен

преди 6 години

Банкерчета свалят лихви но вдигат вноски и такси и в крайна сметка длъжник плаща 2-3 пъти по-скъпо.

19

Анонимен

преди 6 години

Точно така теглете яко кредити и се закопайте надълбокото с поне 30 годишен заем.Ако през тва време нещо непредвидено се случи животът на клошар е романтичен и винаги вълнуващ.А ако все пак изплатите кутийката ехе що живот ви чака.Тъкмо ще сте се пенсионирали ако не е паднала сградата до тогава.

18

Анонимен

преди 6 години

Въпроса изобщо не е как се строи. А, че балона е глобален и дори по-голям от кризата през 30-те, дори не е близо до кризата на 80-те, за която ви споменах по-долу. Помните ли какво започва след кризата на 30-те и кои хора идват на власт ;-). Вие дори не си четете писаната История. Да не говорим за неписаната, т.е. скриваната :-(.Така, че м-р Алан Гринспан е прав, обикновен "Ирейшънал Екзуберънс" :-))).youtube /watch?v=LWr8hbUkG9s От къде банките взимат пари да ви ги дават назаем ;-)))???

17

до 12

преди 6 години

Лошите строители строят така. Не гледай тези в Кръстова вада и Малинова долина. Има много строители, които строят качествено, с множество зелени площи, ама и цените не са по 900Е кв.м. а доста повече.

16

м дааа

преди 6 години

До няколко години ще започнат да се появяват мнения за лошото качество на панелките и ще почнат да искат да ги събарят.1.Ще се свършат свободните парцели за строеж2.Ще се свършат хората с нужда от апартаменти Строителите ще почнат да плащат за закони и нормативи за да не им свърши бизнеса.

15

Бай Х

преди 6 години

къв имотен бумсега сме август, а всичките коли са пред блока ...никои не е на почивка ...хората нямат пари

14

Анонимен

преди 6 години

При лихва от 3,5% в момента, е доста изгодно да вземеш заем за жилище. Лошите пророци по-долу в коментарите или не знаят за какво става въпрос или нямат достатъчни доходи и гроздето им е кисело. Ако имате нужда от по-голямо жилище и имате стабилни доходи, сега е моментът.

13

Коко

преди 6 години

Каква е тарифата ви, с която обслужвате алчните брокери, при опитите им да ловят маймуни с трици ?

12

Анонимен

преди 6 години

Много е гадно новото строителство.Няма тротоари и градинки.Всичко е плътно едно до друго често една сграда запушва входът към друга.Който е виждал фавела няма начин да не направи паралел.Вместо градът да се разширява той става по задръстен и мръсен.

11

Хейтър Тролев

преди 6 години

Сметката е лесна- пресметнете колко години работите и колко пари сте скътали и това са ви възможностите.Един познат преди 2 години щеше да тегли заем за жилище, мина време и като говорим продължава да се оплаква че не му остават 2 лева . Тогава как за един ден ще си смени навиците и ще започне да спестява 500 кинта за жилище

10

Смешковци

преди 6 години

Ще им се и на банкери и на "експерти" и на брокери цените на имотите пак да скочат и да цицат българина. Каквото и да си пишете това няма да стане и вие си оставате с пръст в г**!

9

ядене

преди 6 години

Ако държиш пари в банката на влог ти ги ядат с такси и нулева лихва, ако банката ти даде пари пак ти ядат от парите с лихви по 10% ;)

8

чичо пич

преди 6 години

Тази статия я писаха преди месец. Едно към едно.

7

Анонимен

преди 6 години

Имаше една детска песничка :-) - Балона се надува, надувайте дечица, да стане на парчета ... пук :-)))!При "комунизма" такива заеми нямаше. За българите е непознато, но в "свободния" свят през 80-те лихвите са били двуцифрено число. Така, че за периферна държава без собствени банки, като България нищо чудно да видим лихви над 20%, като по кредитните карти. Сметнете си вноските сами :-)))!М-р Гринспан отново използва термина си "Ирационален Разкош", ефемизъм за обикновен идиотизъм :-).