70

Така е

преди 6 години

Пускайте Евстатиев и вкарайте адвокат Колчева на неговото вясто.Няма па гадни професии от адвокат и журналис.Могат да изкарат престъник чист като моминска пазва , или да съсипят живота на невинен човек.Изкарват си парите с мерзав...на.

69

Анонимен

преди 6 години

На снимките в съда имаше вид на доста развита, направо жена...отделно че се оказа и че не е била девствена, както се твърдеше.Селски истории.

68

Анонимен

преди 6 години

KOMUNIST,NA KOGOTO MYASTOTO MU E V ZATVORA.ZASHTO NYAKOI ZASHTITAVAT IZNASILVAC NA MALOLETNA.

67

Ф.С.В.

преди 6 години

Като яде "агнешко" му беше вкусно - а сега не искал да яде -- хм )

66

Анонимен

преди 6 години

на тия дето пишат че е бил доброволен сексанезнам колко от вас след доброволен секс са били с разбита глава

65

Сава Томов

преди 6 години

Изнасилвачите като тоя, при това на дете, не могат да се нарекат хора. Шест години е подигравка. Малко са му на тоя ***!

64

българка

преди 6 години

В България медиите и съдиите защитават престъпниците!!! Нещо повече - не само ги защитават, ами и ги героизират, непрекъснато ни занимават с "душевното" им състояние. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ЖЕРТВИТЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ? ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТЯХНОТО ФИЗИЧЕСКО И ДУШЕВНО СЪСТОЯНИЕ ?!? Сещам се сега за този хлапак от Триград, който премаза 5 човека - за тях НИЩО не се каза, НИКОЙ не ги попита как са.......А него герой го направиха, той от страх и да бяга и да се крие се у утрепал.

63

Ккк

преди 6 години

Това е отмъщение на дъртата ***

62

Анонимен

преди 6 години

До НезнайкоАз пък се сещам за бащата на сиамските близнаци от Сливен, който забременил първата си братчедка на 12 год., а той е бил пълнолетен. Той колко години лежа в затвора? И там е станало доброволно, с малката разлика, че да правиш секс с 12 годишна е подсъдно, а със 16 - не. И аз имам дъщеря на 16 години, тя обаче се клеца със съученици, не със чичковци за пари и облаги.

61

Незнайко

преди 6 години

Хора, помислете пак! Вижте какво ви казва "Бау"!Става въпрос за дете и точната дата на рождения му ден не го прави зряла жена, нито това дали има цикъл.Представете си, че това момиче е вашето дете. Как ще се почувствате, ако научите че такъв дърт похотливец е съблазнил ВАШЕТО дете? Пак ли ще му съчувствате???

60

Анонимен

преди 6 години

Не знам какъв е ама много от тук дето го обвиняват щяха да постъпят като него оная в гърлото ли са и наливали уиски то са е напила аз незнам някой насила да се е напил

59

Манолски

преди 6 години

А когато наливаше алкохол в чашата на невръстната ученичка, тогава не беше в депресия, нали ?!

58

vlady

преди 6 години

Може да обжалва пред архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

57

Анонимен

преди 6 години

Така и не стана много ясно в този случай - ти ли ме бутна или аз паднах.Оназ девойка насила ли е била с него или е така от любопитство?

56

Анонимен

преди 6 години

6 години за "изнасилване", а 0 години + детски помощи за педофилия сред един определен етнос.

55

Анонимен

преди 6 години

Завалията, това.е--не му излезе през носа! Той ли е най - страшния престъпник в България , в сравнение с из-ве-рги , ко-жо - дери и изнасилвачи , разхождащи се на свобода!Малка била на 16 ! Добре ! А каква е Сузанита , която е на 14 и си показва г-за и как се прави фе-ла-цио?!

54

Георги

преди 6 години

Нещо има скалъпено в цялата работа.. Колко изнасилвачи и убийци има на свобода, точно тоя човек ще съдят за 6г. затвор. Не казвам че не трябва да има правосъдие.. ама момичето му е отишло на гости, пийнало си е уиски с него пък после го съдят на 6г. затвор за изнасилване ?!

53

Незнайко

преди 6 години

Но дори да имахме случай със 30 годишна жена например, това според мен си е изнасилване - води се под въздействието на упойващи вещества, в случая алкохол.Има много други случаи, особено популярно е лекарството Рохипнол - предпочитано упойващо средство за изнасилвачите!

52

Бау

преди 6 години

До SavannahТова е което такива като теб не могат да чатнат. Няма никакво значение какво иска това момиче. Ако ще гола да дойде в стаята му. Той ако е мъж на място ще каже НЕ на това ДЕТЕ. Просто е. Ама ако си дърт нерез, който може да прави секс само с - много грозна жена, жена с психически проблем, наркоманка, алкохоличка или ученичка с акъл на дете, която не знае изобщо за какво става въпрос. Тези неподдържани и бедни мъже имат много ограничен избор и вместо да се променят, се възползват..

51

Незнайко

преди 6 години

В този ред на мисли, само да довърша, делата в България се бавят пословично дълго и това не е само с този случай. Но нас непрекъснато ни критикуват от Брюксел точно за това! Така че да, нека адвокатката се обърне с оплакване към институциите на ЕС, има основание.За всичко друго обаче не съм съгласен. Дори да е навършило 14 години, момичето е все още тийнейджър, хормоните не се съобразяват с орбитата на Земята около Слънцето!Във всички случаи не говорим за 30 или 40 годишна жена нали?