94

СТ каза

преди 6 години

Скенера доказва че Суджука немое да фане рак на мозъка. При т.н. мозъчна недостатъчност, най-много компирът му може да се килне на десно, за да разтега с джуката си локума, че водел десно ориентирана политикаЦачкева, са разбрали от дека суджука улази ем некакне, ем немит и крив като въже у торба, майна, че ни е мъчно за теб, майна.

93

Анонимен

преди 6 години

Харчете, колкото изкарате - съветва Борисов. Немам думи. Велик ... :D

92

анонимен

преди 6 години

Чета коментарите ви и се надявам да са писани от един и същи човек.Защото инак ще ме е срам,че съм българка.

91

Анонимен

преди 6 години

За много неща е прав Борисов,но не казва цялата истина.Не казва кой е виновен за свалянето на правителството в Ирак,Либия ,Сирия и т.н.Не е Европа,но е Америка.Бежанците искали да живеят на по-хубаво място,а това е Европа,но те не идват да живеят тук,а да съсипят това хубаво място.Америка трябва да си понесе отговорността за тези зулуми ,които създава по света,и да приеме мигранти.Толкова,колкото и Европа е приела.

90

ут варна

преди 6 години

явно бибитко мноо го е страх ,че взе да обещава всичко?кото кмета потника у варна още говори ще,ще ?ама никой освен гробари на яслата не им вярва!!!

89

Шефа

преди 6 години

И от кога мафията в България започна да разбира от държавно управление и популизъм ?А Борисов , откога разбирате по туй - онуй от всичко?

88

гост

преди 6 години

сеги видехте ли колко е праздна тиквата?

87

АМАН от крадци

преди 6 години

За сравнение цялото МВР с е издържа с около 1 000 000 000 ограбени пари от бедния народ годишно..НЕ е арестувало нито един орг престъпник или участник в организираното ограбване на милиарди..

86

АМАН от крадци

преди 6 години

Исключително организирана престъпност источва народа с десетки милиарди годишно през тн "оперативни програми"там за избраници по списъци в министерство на земеделието се харчат над 5 000 000 000 ограбени от народа за лични вили,палати,с яхти,джипове,самолети и вертолети с басейни и..лични пътища всичко с ограбени пари от народа..Престъпниците на свобода и усвояват ограбените пари с кеф..МВР не знаело

85

Голям срам

преди 6 години

Борисов официално уведоми МВР ,че с фалшиви контракти с негова помощ на опасни престъпници са преведени над 4 000 000 000 живи лева или повече от четири годишни бюджета на МВР и им се присмя че не са заловили престъпниците../визира МАрица исток и белене/НАд 80% от населението няма пари за оцеляване .в пълен недостиг са всички военни и полицаи..зарибени от банките да изплащат непосилни кредити пробутани с измами.

84

партия

преди 6 години

вода4ите на партия суджук са точни и компетентни ??

83

упс...

преди 6 години

Будала-та, май сам не разбира за какво говори и какво казва!!! Това, между другото, също е Популизъм!Някой от обкръжението му, би ли му го разяснил?????

82

Анонимен

преди 6 години

Ама защо се оправдава,че не яде суджуци.Започне ли някой да ми се оправдава,не му е читава работата.

81

Анонимен

преди 6 години

Не познавам вегетарианци,нито вегани с такива бузки и такова телосложение.Но познавам хора любители на пържолките и суджуците,които приличат доста на невинния,хрисим и не обичащ суджуците премиер.

80

Българин от Германия

преди 6 години

Нищо чудно да се преместя да живея в Краков, Братислава, Прага или пък на Балатон.Имотите са на сносни цени, много германци вече са там - над 30 000 само в Унгария през последните две години. Вишеградската Четворка не е колония на Брюксел. Жалко, че България не се присъедини към бившите си соц. братя.

79

Стар Бургазлия

преди 6 години

Другарю Борисов, нямате интелекта на лидерите на Вишеградската Четворка, по-добре си мълчете, а не да ги критикувате. Тези бивши соц.страни дръпнаха много напред през последните години, ние сме на опашката - една от причините е и Вашето управление.

78

Крадат милиарди

преди 6 години

Огромната ненужна вредна и корумпирана администрация/ подава нервно София /провежда организирано ограбване на над 23 000 000 000 живи лева само тази година през нагло престъпен незаконен бюджет.от тях над 10 000 000 000 са вече ограбени от бюджета.подават недоумяващи експерти..Терористите ползват системи з а лично следене на всеки служащ вкл от всички министерства и ведомства.групово се следят обемно и всички служители..Следят мисли говор поведение срещи роднини и контактни обемно..

77

АМАН от крадци

преди 6 години

Терористи заграбили власта в София по времето на Станишев се научиха да крадат десетки милиарди от ограбения оставен без доходи народ БЪлгарски чрез Бойко Борисовите негодници.От заплати,помощи и пенсии не могат да се крадат нито стотинки нито центчета. От Корупционни обекти по оперативни програми МОГАТ да се крадат МИЛИАРДИ ГОДИШНО..

76

Анонимен

преди 6 години

Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим, твърди премиерът АХахаххаха :) Горкото му его.

75

Анонимен

преди 6 години

Я гледай ти,някои ромеи са се научили да четат и вече налазиха и този сайт.Да им се неначуди човек.Кога успяха да научат азбуката между кражбите и ало измамите.