27

Бойко Б.

преди 6 години

До Кокомат: Ами да, в наш интерес е! Както да направиме Македония цела и да я включиме към началничката, така и да приемаме още жалки, горки бежанци, дето там ги гонат да ги заколят като агнета! По тоя начин само показваме Евроатлантизъм, и Меркел е доволна!

26

Анонимен

преди 6 години

Каквото са поискали от Орбан и Полша, все са им го дали, товарищ, плюс място да си разполагат войската ;)Поляците даже ще бутат руски паметници, щото така са решили.

25

Анонимен

преди 6 години

Сериозно, ти колко бежанци прие?Стига с тия смешки, тук даже безпаричните молдовци и украинци не щат да стоят и работят, ти бежанци...Докато бях в Пирогов, един лекуван бежанец избяга. Сестрата вика, само Запад му е в главата, тук не можеш го удържа :D

24

Кокомат

преди 6 години

"Имаме интерес Македония да е цяла"Извинете г-н Борисов, да не би да сте искал да кажете, че трябва да бъде предостъпен към ФИРОМ Пиринския дял от нас и Егейския дял от Гърците, за да може "Македония да е цяла"...и това да бъде нашия интерес? Хм...

23

Позор

преди 6 години

До 14566Такава е съдбата на васалите,нищо че е против интересите на страната и народа,изпълняваш...

22

PD

преди 6 години

Договора е крачка напред. Вярно че члена с ЕС и НАТО е вклинен под натиск, но в основната си част полага начало, за добронамерено сътрудничество и взаимна помощ. От комисиите и тяхната работа зависи, какво ще се постигне реално. Няма пропаганда която да устои на истинския живот, дълго време. А в живота накй близък по ментал на идеята Българин, е народа в БЮРМ. Или градим върху това или ги оставяме на чужди манипулатори.

21

Анонимен

преди 6 години

"Скоро целите Балкани ще са на Нато"И на Сащ.И защо ни е да пискаме. Вече трети мандат сме със свалени га.щи.Вчера писаха, че пак ще приемаме бежанци. Ами ще приемаме. С Борисов начело е така.Що не поискат разни неща от Орбан оли от Полша??

20

Ей

преди 6 години

Като е спазен интереса на България,защо идва преди дни високопоставен дипломат от САЩ да ни притиска?

19

Анонимен

преди 6 години

До 19По-добре САЩ от колкото Русия в момента. Държава която сама една кола модерна не може да произведе не ми я хвали.

18

Анонимен

преди 6 години

Турците си имат свои си планове, сега се гушкат с Русия и Катар. Нищо чудно скоро ние да станем приоритетната зона.

17

14566

преди 6 години

Каквото кажат братята американци това правим -договори подписваме,закони разваляме,газопроводи махаме -това е положението.Важното е че братята американци ни обичат-парички дават на грантовите си организации за да ни накарат да ги заобичаме безрезервно,да им станем предани до безумие даже.И обработката си върви,обучението е в пълен ход -тежко ти Българио!!!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Мисля си, че освен заради Русия също и заради ненадеждността на Турция днес НАТО реши, че иска Балканите (т.е. САЩ го реши)

15

Анонимен

преди 6 години

Всеки път, като руската политика претърпи провал някъде, троловете се активизират.Ако е на Балканите - направо полудяват. Та и сега така. Пишете си, другаре, никому не пречите. Демокрацията, бананите, ФАЩ, ама скоро целите Балкани ще са на НАТО и ЕС.

14

До 11

преди 6 години

И какво му е доброто? Утре ще ти поискат узаконяване на македонско малцинство, в други ден обединение на сите македонци и Пиринска Македония.Нсай-добре правят гърците - държат ги на разстояние и не им дава много да претендират. Но с Ципрас не може лесно да се договорят американците понеже си пази държавата. А с нашия всичко може. Той се съгласява още преди да разбере за какво става дума.

13

Анонимен

преди 6 години

До 9И защо си мислиш, че ще спечелим нещо ако Македония се разпадне? Тя дори няма да се разпдне просто албанците ще си я вземат.

12

:)))

преди 6 години

..."Македония" гледа на Запад...към Албания.

11

Анонимен

преди 6 години

Всички гледат на запад много ясно никой не иска да има нищо общо с изгнилия изостанал изток.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Някой полктик, ще обясни ли какво България печели от това Македония да не се разпадне....ако приемем директно, че "нищо не печели", то какво печели ако остава в "наежено" положение, спрямо македония?

9

Анонимен

преди 6 години

ако някой чете по-продължително време коментарите в сайта, може да стигне до дълбокото прозрение, до светата истина, че щом "боко тиквата" подписва нещо си - то е лошо за българия, обаче ако обаче социалистическата седесарка *** подписва същото - то е добро.докато някои продължават да разсъждават в категориите, че нещо е добро за българия, ако то е добро и за *утин - никога няма да спечелят избори.

8

Анонимен

преди 6 години

България няма никакъв интерес от тоя договор. Само Сащ имат интерес. И понеже си седим непрекъснато наведени, сега ще подписваме договор, утре ако им скимне нещо друго пак ще подписваме и така до края на света.