9

Анонимен

преди 6 години

"Какво общо има Кирил Домусчиев и отношението му към заплатите."НОРМАЛНИЯ, нормално ли е според теб един милиардер като Гелосания да дава десетки хиляди евро заплата на футболистите си, а да каже, че 600 лева заплата е нормална заплата за българския работник? За това говорим- за отношението му към българския работник.

8

Нормален

преди 6 години

Това не е нормално. Вие българи ли сте?Това е нашият шампион. И на тях им е позволено да загубят. Какво общо има Кирил Домусчиев и отношението му към заплатите. Обичате ли изобщо футбола? Или обичате да плюете!? Играха, пропускаха, не са в най-добра ФОРМА, е и? По-Добре да им стискаме палци за реванша. И да не стане, не е драма. По-добро от това нямаме.

7

Анонимен

преди 6 години

Загубата не е тежка, но е наивна. Няма ли кой да направи извод от детските глупости на този отбор с потенциал? Всеки път едно и също: грешки в центъра, водещи до опасни контри, ниска ефективност в атака, примесена с липса на завършващ удар и дупки от изтеглена защитна линия или скупчва не, както при първия гол. Тази безотговорна подредба на качествени футболисти има ли връзка със спонсора? :)

6

Анонимен

преди 6 години

до 5 Аз говоря за работниците му в заводите му на Гела бе, не за футболистите му, бе. Та той Моци взима 60 000 евро заплата на месец бе!

5

Анонимен

преди 6 години

Интересувам се само, Киро Гела дали плати за правителствения самолет? Че нали бяха на зор точно авиоотряд 28 да ги вози за важната среща...

4

До едно

преди 6 години

А сега да те питам нещо понеже отваряш тази тема. Но искам да ми отговориш честно с ръка на сърцето като мъж. Според теб след като Домусчиев проявява такава изключителна наглост и бруталност спрямо работещите в България, той би ли си уредил футболния отбор с подкрепа от БФС за да вземе едни 10-20 милиона на година. Факт че не му пука за българския футбол е липсата на българи в отбора. Това не е ли гонене на целите с всички възможни средства.

3

Анонимен

преди 6 години

Киро Гела - най-противното парвеню в държавата.

2

Анонимен

преди 6 години

Как може Сватбата да не свири тоя мач. Това е безобразие и брутално ощетяване на най-българския и бял отбор който е съществувал някога. Как е възможно да не се свири поне една дузпа и да не им се даде поне един червен картон. Това не е евроатлантическо.

1

Анонимен

преди 6 години

Не мразя Лудогорец, както сините и червени, но мразя Домуса и заради това искам той да страда! Не можеш да си крупен милиардер 500 милиона евро да имаш и да кажеш че работниците ти напълно нормално е да взимат 600 лева заплата! Такъв нагъл безскрупулен тип.