78

До 108

преди 6 години

Целта ти е да останеш цял до 2023 турско м екере

77

Анонимен

преди 6 години

Германия не е в позиция да коментира Турция как да ръководи страната си, докато в същото време приема терористи, убиващи невинни турски граждани. Има една много точна думичка за държанието на Германия, нарича се "наглост". Да си гледат еврогейтака и да мълчат, че ако Ердо им пусне няколко милиона бежанци ЕС ще се разпадне. Турция така или иначе не иска да бъде в ЕС. Ердоган го каза: "Великобритания излиза, а ние да влизаме, за какво ни е ЕС?" Голям държавник!

76

Анонимен

преди 6 години

Турция е много богата и на БОР...където по нататък ще стане по ценен и от петрола...то точно и заради това ционистите се опитват да разделят Турция...НЯМА ДА СТАНЕ, ЕВЕЛАЛЛАХ! ЦЕЛТА НИ Е 2023!!! Циониския Лозански Договор изтича...:-) :-) :-)

75

А бе

преди 6 години

Май Ердоги "малко" се надцени....Няма нищо,"опиянението от успехите" отминава,с известен махмурлук.

74

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето е на Турция. Най-висок процент на млади образовани население. Икономически и демографски напредък. Добра инфраструктура с отлично географско разположение между изтока и запада и севера и юга. Центърът на света. В дългосрочен план с все по-голяма роля.От другата страна застаряваща Германия. Водеща икономика, но с приближаваща демографска катастрофа. Приемът на тарамбуки е опит за отлагане на демосрива, но доколко ще е успешен не е известно. Негативи неминуемо ще има.

73

Хм

преди 6 години

Всъщност немските инвестиции в Турция хич не са малко,а оборотът между двете държави е около 40млрд.Солидна сума и не е за пренебрегване от двете страни!Е,за Турция ще е по-голям проблем,разбира се.Видяхме как клекнаха пред опасността да загубят Руския пазар(80млрд. оборот).Така че нещата ще се успокоят и наместят,но позицията на Турция в Европа НИКОГА няма вече да бъде същата като преди.Просто доверието вече го няма,остава само интереса.

72

До 10

преди 6 години

По-скоро 10 заминават, пък един чака хахаха!

71

До 95

преди 6 години

Само най-фрапантния Мерцедес...не ми се занимава да търся в нета, да ти отговарям на безсмислените въпроси. Вярвам че имаш достатъчно пипи и сам да се справиш, освен ако не ти плащат да не.

70

Анонимен

преди 6 години

И какво като швабите си изтеглят инвестициите? На тяхно място ще дойдат други. Китайци, индийци, японци, руснаци, американци, малко ли конкуренти има на този свят? Да не е само Германия? Плашите гаргите. Турция вече има по-голямо население от Германия, много по-силна армия, конкурентна икономика, свързва два континента и никога не е била владяна от чужда сила за разлика от немчулята. И ако Ердоган пусне два милиона бежанци към Европа, ЕС ще се разпадне! Вече не сме 19 век и Турция е сила!

69

Факт

преди 6 години

До До ЛелеВсъщност,оказва се,че и ро.м.ите си имали държава и съответно има къде да бъдат пратени(хи-хи)!Неотдавна Индия заяви,че признава ро.м.ите за индийци и щяла да защитава интересите им по света!Само не е ясно дали самите тия се имат за индийци?Навремето бяха луди по индийските филми(ако това е белег за принадлежност),ама сега?

68

Анонимен

преди 6 години

Ти гледай сеир, ако немците си изтеглят инвестициите от Пуйкия....Един инвеститор си заминава, десет чакат да му вземат мястото. Не е като в ***.

67

Анонимен

преди 6 години

"В *** ли очакваш да ги пъхнат....Инвестициите?"Сигурно така си мисли колега...но кой Разумен човек би инвестирал в Република Корупция,която няма с тези индивиди никво бъдеще...:-) :-) :-) :-)

66

Анонимен

преди 6 години

"Ти гледай сеир, ако немците си изтеглят инвестициите от Пуйкия."Изброй ми инвестициите на баба Цоцолана...изброй ги?

65

Анонимен

преди 6 години

Ти гледай сеир, ако немците си изтеглят инвестициите от Пуйкия....В *** ли очакваш да ги пъхнат....Инвестициите?

64

Анонимен

преди 6 години

Като слушам германският вой ми се струва, че турците са им го намъкнали до макарите рязко.

63

До 91

преди 6 години

Ти гледай сеир, ако немците си изтеглят инвестициите от Пуйкия.

62

До Леле

преди 6 години

Половината в Германия са кюрди...стига само турците да искат да се върнат и да си изтеглят парите от немските банки:-) :-) и пенсионерската германия, ще трябва да намали пенсиите:-) :-) :-)

61

Анонимен

преди 6 години

Комшиите са бръкнали да не казвам къде на немците :))) Браво комшии, мачкайте ги тези лукави лицемери!! Когато на запад пищят, преведено означава, че сте на прав път!

60

Анонимен

преди 6 години

А има държави в ЕС които нищо не произвеждат освен *** и миячи на тоалетни.Хахаха

59

До Леле

преди 6 години

Леле какви велики изявления...:-) :-) :-) Айде и всички евреи в Израел...айде всички българи разпръснати незнам си къде вече в България, айде американци излесте от Сирия и марш в ФАЩ...ромите ъъъъ те за сега нямат държава...една ще и остане от самосебе си...;-)