12

аз-ът

преди 6 години

Днес БГ опитвате се да обясните Хокинг и глобалното затопляне на хора, повечето от които не правят разлика между физика и физическо. За които глобално затопляне няма щото "мноо студено беше на село, измръзна ми доматиту". За *** и Ганьовица е важно да се поти, стига да не плаща сметка за парно. За него света се простира между г..за му и лозето на баща му и щом му е студено на дир.ника гл. затопляне няма. Точка. Боба, леба и да еб... . Кво да им обясняваш на такива ?

11

Анонимен

преди 6 години

То и без Хокинг, разбираме и усещаме, че планетата ни май е решила да съкрати популацията на Вируса наречен човек!

10

Анонимен

преди 6 години

Това може да се случи само при положение че слънцето започне да умира. Тогава ще стане гигант и ще погълни всички близки планети около него а една от тези планети ще е земята! Но това няма да се случи утре или в други ден нито след 100 години а след милиарди години. Докато това се случи ще има мъка за хората в умерените ширини каквато бяхме ние. Климата ще стане като в Африка. 60 градуса няма да ги имаме за нищо каквито градуси са в момента в Бахрейн държава на Персииският залив! Това е истината

9

Анонимен

преди 6 години

днес бг ето ви идея за невероятна статия "Какво вещаже Хокинг според зодията ви!" ще има голям успех сред аудиторията ви.

8

Анонимен

преди 6 години

Друго което ми е много чудно е защо българопитeците в коментаите се опитват да разберат за какво говори Хокинг след като научните им познания са на ниво Българско образование и физика за 8 клас.

7

Анонимен

преди 6 години

Четох оригиналната статия вчера всъщност и това което сте написали е пълна глупост излязла от всякакъв контекст. Не знам кой превежда като третокласник БТА или вие. Това за което говори Хокинг е много в бъдеще време за парниковия ефект който може да повтори сценария на Венера. Никъде не говори за това, че ще стане днес, утре след година или 10. Така ми е писнало от жълтината ви...

6

Анонимен

преди 6 години

Ох обичам статии за Хокинг :) балканската простотия в коментарите ме забавлява невероятно :)

5

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера каква ви е идеята днес бг... взели сте статия която е две страници и сте орязли три параграфа извън всякакъв контекст и сте насадли някакво жълто заглавие с каква цел по-точно?

4

Стивън Кинг 2

преди 6 години

От 30 години единственото което предрича са някакви апокалипсиси.помните ли теорията за внезапното разширяване на черната дупка в центъра на Млечният Път?Ами за злите извънземни които са дошли да ни поробят и да ползват ресурсите на Земята?Ами за внезапното изригване на гама лъчи от далечна звезда което буквално ще изпари цялата планета за секунди.Ами за неутронната звезда която ще навлезе в Слънчевата система всмуквайки всичко по пътят си..А за извънземните микроби които ще ни превърнат в желе?

3

шматка

преди 6 години

Оффф тоз пак го пуснаха да плаши бабите по спирките.Ми нека врът океаните.Да му мисли Топлофикация

2

Гробокопач

преди 6 години

Дайте им бюджет за колонизация и ще млъкнат;)))

1

vlady

преди 6 години

Кипящи океани ще има след около милиард години, когато слънцето ще стане около 20% по-ярко. След около 3 милиарда ще започне преходът към субгигант съответно ще е с около 40-50% по ярко и няма да остане никаква вода.