61

Анонимен

преди 6 години

До НесериозенНе знам защо всички си мислите, че България е нещо кой знаи какво и на някой му пука за нас или нашето мнение :) също така не разбирам защо все се сравнявате с държави които нито можем да ги стигнем по никой показател :) тръгнали нашите самолите да купуват... за какво са ти тия самолети? Какво ще направиш с тях? Ти за да се опазиш от съседите ни трябва да купиш поне 1000..

60

Анонимен

преди 6 години

До КузяПушека е за тайнственост и плашене на врага. Да го е страх от неизвеснтото. Да няма представа какво се крие в дима :о

59

Несериозен

преди 6 години

До 78- кой е казал, че нашият самолетоносач ще е в Черно море. И ние ще защищаваме нашите интереси навсякъде по света. Те да не би американските самолетоносачи да си седят само в Мексиканския залив или Палм бийч.

58

Кузя

преди 6 години

До Анонимен 20Да адмирал Кузнецов "Кузя", винаги е с патерици и обвит в пушек!

57

don

преди 6 години

tova e staro veche tip vyorajenie.pylna bezmislica i skypa podryjkaRusnacite otadavna sa v KOSMOSA

56

Анонимен

преди 6 години

До викингаИ колко до сега са изяли за закуска защото така като ги гледам май умират гладни.

55

Анонимен

преди 6 години

щастлив съм че живея във време когато сащ и съюзниците са водеща световна сила.

54

криста

преди 6 години

Още един да си направят - да спят по-спокойно, но май и тогава няма да има спокойствие за тях. Треперят май те...

53

викинга

преди 6 години

А руснаците имат едни ракетчици,които ядат авионосците като закуска !:-):-):-)

52

nina

преди 6 години

Не забравяйте японците, г-да янки.

51

Анонимен

преди 6 години

До 77САЩ имат повече самолети от Русия и Китай взети заедно :)

50

Анонимен

преди 6 години

До ккЗащото не ни трябва. САЩ наблягат на самолетоносачите понеже това е единствения начин да придвижват сигурно авиацията си където поискат. Какво си мислиш, че ще направи България със самолетоносач в Черно Море??? Дори с изтрибителите? От кого ще се пазиш и кого ще нападаш? Турция ли? Турците имат 10-ата по големина армия в света. Ако тръгнат сутринта до обяд ще се вее турското знаме над парламента и няма да разберете какво се е случило даже. Какво ще направите 3-4 самолета?

49

Инфо

преди 6 години

Американците са имали над 70 самолетоносача в момента функционират 11, руснаците около 8 от който работи само един от 1990 -та , справка wiki.

48

кк

преди 6 години

Ние защо нямаме такова .. ? Аа ние нямаме самолети , забравих:(

47

Анонимен

преди 6 години

Еех, с парите от КТБ и един малък заем и ние можехме да си поръчаме такъв. Самолетите после..

46

Анонимен

преди 6 години

Адмирал Кузнецов е най-добрия самолетоносач. Чрез димна завеса, просто, но гениално решение на руските учени той става невидим за врага.

45

Факт

преди 6 години

Самолетоносачите не се превят за война срещу Русия и Китай,а за да се тероризират останалите държави по света с цел защита на американския интерес.В тоя контекст те са ужасно нужни на САЩ.Виж за Русия ,а скоро и за Китай не са толкова голям проблем и наистина могат сравнително лесно да бъдат неутрализирани.Най-голямата конвенционална заплаха за РФ и Китай идва от десетките хиляди крилати ракети разположени покрай техните граници.

44

Burzum

преди 6 години

На ония със стратегическите бомбандировачи не им пука от това корито...то е за тия с по 8-16 незакупени самолета да знаят с кой крак да почват орото....

43

Анонимен

преди 6 години

"Електронен" катапулт? Сигурно нещо от Силициевата долина, или пък made in China. Виж ако е електромагнитен (EMALS), е друга работа.

42

Анонимен

преди 6 години

Добре че са коментарите да чета мненията на военните ни експерти които са виждали самолетоносач само на картинка в интернет.