20

Комунист

преди 6 години

До Един от СеверозападаПровери кой поиска промяната. Май бе след масовите разкрития на журналисти за купуване на гласове в гетата. Видния еколог от Пловдив, с крокодилчето в Марица. Виж справката на ЦИК кой печели винаги изборите в гетата.

19

Неа

преди 6 години

Да сега ме интересува с какъв конкурс са били назначени съпругата и сина на на шефа на МВР ....

18

Анонимен

преди 6 години

Ся господинът да отлети и от позиция ,която заема,и от сериозна парична сума за обида на длъжностно лице.ОООО..*** ние сме в бг,аз забравих.

17

Боко Тиквата

преди 6 години

Ето така се уреждат нещата в най-добрата тиквена демокрация в света. Просто трябва да сте на точното място в точното време .

16

Неа

преди 6 години

Ами затова е публикуван клипа. Честните хора се мачкат .

15

Комунист

преди 6 години

Някой все още да има доводи срещу камерите? Включение фарове през деня? Коланите и детските столчета в автомобилите? Махането на знаците за радари на пътя? Каските на строителните обекти и т.н.? Да. В България много "имат". Не са ни виновни политиците. Ние, крадливото племме българи си ги заслужаваме. В някои части на Германия по добре да кажеш, че си македонец вместо българин. А, аз не съм нихилист и не се срамувам. Гадно ми е,че масово ми се подиграват,че спазвам правилата. Балък с една дума.

14

Един от Северозапада

преди 6 години

До morelini Приятелю, прав си в случая, но в съда и записите, а и видеорегистратора ще отпаднат като доказателство. Закона ни е такъв, че се признава само това, което е поискано и разрешено като "специално разузнавателно средство". Всеки студент по право го знае, и всеки адвокат ще каже, че щом сам самодейно си правил записа, той е манипулиран.Остава само това, което е направено тук-публикуване в социалните мрежи, но засегнатите обикновено са дебелокожи , нахални и не им пука за общественото мн

13

Алкохолик

преди 6 години

...... ти мене уважаваш ли ме?.....

12

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ 100 % Е ГЕРБЕРУНГЕЛ.Затова прокурорчето не е посмяло да реагира.

11

Анонимен

преди 6 години

МВР е поискал рекет спокойствие

10

morelini

преди 6 години

Всеки трябва да има записващо устройство за да може да докаже надменно или друго отношение към него.Защото я в магазина я в държавно учереждение или в банка..човек се е сблъсквал с Некултурно отношение към него.Както и с видеорегистратор на пътя.Като видиш джигита....запишиго на диск и в КАТ.Ако има гражданска съвест...нещата полека лека ще се изчистят....А не да си викаме...Мен какво ме интересува нали аз не съм потърпевщ....

9

Анонимен

преди 6 години

На полицията трябва да се развържат ръцете и да може да разстрелва на место! Такъв с една лека провокация ще скочи на бой, оттам пат пат и директно в свинарника... ама толерантност, права на човека и тра ла ла.

8

Нервак

преди 6 години

Нормално ли е да ме избива на агресия и да искам този да му нанеса травми, несъвместими с живота?!?

7

Македонски

преди 6 години

Навсякъде, такива хора са заели ключови позиции в милата ни татковина!С единствен талант, да оближат 4-буквието, на когото трябва, и да смачкат, когото трябва!Дали няма такива и край вас- в данъчното, общината, болницата, на работното място!?Я се огледайте!

6

ОТВРЪТЕН

преди 6 години

Такова беззаконие и в Бангладеш няма , а сме европейски ЧЛЕН!!!Този шеф трябва да е изхвърлян на минутата !!

5

Бай Ганьо на запад

преди 6 години

Заради такива простаци емигрирах, - не, аз се евакуирах!

4

Анонимен

преди 6 години

Бах тоя запъртък къде заеква на гръмотевица как заема такъв пост?!?

3

маалии

преди 6 години

Ако съм шеф на МВР,бедна му е фантазията какво ще му се случи!След това ще кашля в шепа и ще киха наум!

2

Елемаг

преди 6 години

След "Суджукгейт" е хубаво да споменете ,че и този е 100% кадър на ГЕРБ!! И този отговаря за сигурноста на охраната.Още снощи се чудех,как има такива хора ан ръководни постове?Та той по приказките и за строеж не става!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Истински въртоглав комунист! Само заплахи, крадене и пари са им в главите. Член на ЕС сме, не на Москва, че да се мислиш на закона!