13

Анонимен

преди 6 години

КАКТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ БЪЛГАРСКИЯ СЪДИ така, има ли корупция в България или да?

12

65518

преди 6 години

Ама ние се оказваме със свръхстандарт - за всеки престъпник имаме лична охрана от държавната полиция! Защо господин шведът, когото неговите сънардоници анатемосаха, да не в килия! На какво основание се ползва с привилегии? Я, сега поркуратурата да бръкне по-надълбоко и в адвокатската дейност и професионалната етика!

11

Анонимен

преди 6 години

Христо Иванов от "Да, България" като ви говореше, че е необходима съдебна реформа, вие се занимавахте с ББ и Корнелия кой бил по- по- най. Така ще е , какъвто народът, такава и държавата.

10

до селчо

преди 6 години

Нищо не е имало, шведите са мъже максимум до около 45г!

9

Кик

преди 6 години

Е да го вкарат в затвора ли, а родните ни убийци с едногодишни и условни присъди, бъдете реалисти.

8

бдинец

преди 6 години

Госпожата вдига врява, не че много е интересува справедливоста, а от яд и завист, за където окръжния съдя е взел стабилни финанси в евро, за пускането на шведа.

7

Калашников

преди 6 години

Нормално.. Голяма работа станало. Ритнал бил някаква българска робиня, която превива гръб от сутрин до вечер за мизерни пари, и си мълчи защото Приклонена главица сабя не я сече и така.. А добре платения ОБЩ РАБОТНИК си е платил и готово ;) Утре този който го е пуснал ще кара нов баварец, а ние ще гледаме и подсмърчаме, защото Приклонена главица сабя не я сече и така..

6

селчо

преди 6 години

Кой нормален човек може да го оправдава тоя ***? Даже и да е имало нещо между тях,не може да риташ така жена

5

Какво? Къде? Кога?

преди 6 години

Отговори: 1) Освободиха швед изритал камериерка в главата по хулигански подбуди. 2) В Бургас, града на коалиционните партньори от ГЕРБ и "Патриот е, душа дава", олицетворявани от кмета Димитър Николов и вицепремиера Валери Симеонов - плоската дънна риба. 3) По времето на управлението на султан Ердоган и неговия наместник в България Бойко Методиев Борисов.

4

Ау

преди 6 години

колко е дипломатична г-жа прокурорката! Съдията бил подведен...Да не е объркала думите? Може би иска да каже подкупен?

3

Анонимен

преди 6 години

Случаят бе много едностранно отразен в БГ медиите.Първо въпросната камериерка му се е предлагала, после го е изнудвала за пари,а накрая когато му откраднала портофела с 3700 евро, шведът вече не издържал.

2

Анонимен

преди 6 години

Аз като написах че нищо не става от нас, вие ми наслагахте минуси.Сега убдихте ли се.

1

Анонимен

преди 6 години

BRAVO NA ADVOKATA,SADIATA I SADEBNITE ZASEDATELI.BALGARIA SE GORDEE S TYAH.