42

Анонимен

преди 6 години

В лошо възпитаният човек смелостта се превръща в грубост.

41

Анонимен

преди 6 години

Така е в държавата на пребоядисаните ***. БСП,ДПС ГЕРБ СДС, Гоцета, Кори, Боко, Доган, Местан, Цепка... Всички са парт. секретаре и ченгета, изчадията на партията-куучка.Не сте слизале от власт, другаре. Само се пребоядисахте, за да държите кокала.

40

Анонимен

преди 6 години

Турците ще се избиете преди нас, ще останат само кюрдите.

39

Hit markt

преди 6 години

Толкова напъни се направиха за 27 години - да се срине семейството, паметта, морала, ценностите! Америка за България, НПО-та Хелзински комитети.....какво очаквате? Докато не вземем тоягите и да утепаме тази американска *** няма да се оправим!

38

Анонимен

преди 6 години

Кретенията продължава. Продължаваме напред.

37

Анонимен

преди 6 години

Господ го е казал: "Око за око, зъб за зъб". Просто казано - да изпиташ това, което си причинил. Докато системата защитава правата само на престъпниците/факт/ ще е така - нецивилизовано, несправедливо и безнадеждно положение за свестните хора.

36

Бойко Борисов

преди 6 години

Добре сте си бе. Стига сте мрънкали.

35

Малкия Скромен Иван

преди 6 години

За такива келлеши едно време си имаше специална институция, наречена ТВУ. За по тежки случаи и сега има един санаториум в Бойчиновци.

34

мерки

преди 6 години

Всеки предлага от една до друга все по неосъществими мерки. Аз предлагам една лесна и много ефектимна, но неудобна за властите. А именно- документи за самоличност с биометрични данни. Защо наш,те управляващи не искат. Защото престъпният контингент към който принадлежат се страхува като от дялов от тамян от тези дзанни. Така винаги ще ги знаят къде са. Ромуланският електорат на управляващеет престъпници сега е спокоен, ако нещо направят - хоп в чужбина. Променят името , нов паспорт и край.

33

Анонимен

преди 6 години

На Балканите се раждат и свестни хора.Просто макс до 30-ата си година разбират, че са се родили на неправилното място и емигрират.

32

Анонимен

преди 6 години

Не знам как може такова безхаберие от българина? Крадат ни , лъжат ни, мамят ни, бият ни по улиците и нищо. Сигурно трябва да спрат турските сериали за да има бунтове.

31

Велислав Дърев

преди 6 години

Бай Тошо, къде си, бай Тошооооо? Кам те, ама те нема, бащице наша, да видиш докъде докараха Народна Република България новите демократи! Нема да я познаеш!

30

Анонимен

преди 6 години

Има хора, които не умеят и не могат да разполагат пълноценно със свободното си време - в такъв случай се взимат мерки. Сложете го този тъпанн сега да ходи да бере малини, грозде, ябълки - дайте им малко гърч да ги видим ще се качват на колите на бащите си ли, ще бият хора по парковете или по дискотеките, гонки ли ще си правят, грабежи ли ще извършват. Така става от свободия, не може цяло лято да се чудят къде да се заврат, с какво да се напият, нашмъркат и т.н. Работата възпитава!

29

Истинджа Халил

преди 6 години

Зведичките в долния ми коментар са за "Българи".

28

Анонимен

преди 6 години

Абе, план...Какъв план, че българинът е една мишка, която никога и за нищо не надига глас?КТБ залече 4 милиарда - нищо.Крадат се пари от еврофондове яко - нищо.Съдебната система е на мафията - нищо.Какъв план бълнуваш, та ние сами се затриваме със своята пасивност.

27

Анонимен

преди 6 години

Ква казарма, бе?! В казармата ей такяива *** стават още по-големи ***, а скромните теглят на техен гръб в казармата. Затвор по бързата процедура....и то 10 годинки за такова деяние.

26

Анонимен

преди 6 години

българия умира.. не знам какви планове и проекти се изпълняват, но след 50-100год. тази държава няма да я има. след 20-30год. тук ще стане хаос и гражданска война , а след това най-вероятно някоя от големите държави ще сложи ръце над нас - както стана с държавите от арабския свят. като е слаб народа и има вътрешни търкания другите го превземат. така е в природата.

25

Анонимен

преди 6 години

След 8 часа вечерта, малките населени места в България, са се превърнали в "зоната на здрача". Представляват сбирщина от млади, агресивни младежи, които се закачат с мирните граждани, провокират ги и налитат на физическа саморазправа, джигити с полузаконни правоспособности за управление на МПС, и глутници кучета/и безстопанствени, и "домашни"/. Само уличното осветление се подобри, но каква е файдата от него, ако не можеш да излезеш навън като бял човек? Само с лампи не се живее...

24

Анонимен

преди 6 години

Нито и следа от така наречените патриоти, за държавата знаем че я няма последните 28 години.Ами кво да ви кажа, аз вече сам го казвал и преди, починете си и на есен масово на улиците.Ама и с какъв акъл Българите пак избраха мафиотската групировка ГЕРБ не знам.Баце и той ни вопъл ни стон,още ли мислите че ГЕРБ гради за България или граби от България . Хайде ще се видим на есен.

23

Анонимен

преди 6 години

Не казарма, затвор! Щом няма наказания е анархия. Вкарай го в затвора, опъни му парите и следващия път ще е много замислен дали да напада човек който не подозира заплаха. Тия разюздани диванета няма кой да ги озаптява. При слоновете макар че са животни има стари които обучават младите мъжки да не правят простотии. А ние се броим хора