18

Анонимен

преди 6 години

На ДъПСе не му върви на лидери- ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ИСТОРИЯТА НА НОВИЯТ ЛИДЕР- АГЕНЦИЯ ПО ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ, ПРЕПОДАВАТЕЛ В УНИВЕРСИТЕТ И НАКРАЯ СРИЧА И ЗАМЪРСЯВА МЕДИЙНАТА СРЕДА- АЗ ЛИЧНО СМЕНЯМ КАНАЛА ЩОМ ЧУЯ ИЗЦЕПКИТЕ МУ ЩОТО ТЕ СА РЕДОВНИ. БИХ ГО СРАВНИЛА С МАРЕШКИ- ЗАВЪРШИЛИ СА ЕДИН И СЪЩ УНИВЕРСИТЕТ КАТО ЧЕ ЛИ.

17

Даола

преди 6 години

Хвърлям едно око на втория филм " Великолепния век" - това е бледо копие не предишния. Но отново налице е отвратителният османизъм и ретроградност на религията им. мъчат се да излязат от Анадола / във филма за пред света/ но тя от тях няма да излезе.

16

Анонимен

преди 6 години

Напрежение създават точно тези - като примитива от снимката - които постоянно ни надуват главите как мирът и демокрацията били застрашени и как нямали права и свободи. Искат вой от джамии, ненаказана цигансkа престъпност, обръчи от фирми, салафисти по селата и в гетата, посланици да ни се месят и да обикалят страната както си искат, Боки да слушка Ердоган, патриотите да са в затвора, българският дух да е смачкан и унищожен, държавата да е разградена...т.е. всичко да си е като досега.

15

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

НИ сЪ притИснявЪй гУсин Карадайъ... - щом вие сте извън властта - значи всичко е наред...

14

123

преди 6 години

Кадей Доганя бре, де го скрихти, шо се не показува а

13

Шопо

преди 6 години

Тия мижитурки отново плашат с нарушаване на ,,етническият мир,, ! Ами да се почваме ,бе потуранковци! Това нашето живот ли е ! Ама ако изметем ВАС и *** ,белким па се оправим...

12

Анонимен

преди 6 години

Несправедливата демокрация е по-лоша от войната.

11

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия различия, с тоя "етнически модел", с тоя "възродителен процес" и прочее читашки мантри. Отдавна имате много повече "права и свободи", отколкото е редно (т.е. повече от останалото население). Цял месец (Рамазан) ми надувате в 23 часа от минарето на джамията с високоговорители воя на мюезина. Колите и бесите в много региони, даже там, дето ви няма. И не се казва "международна признателност", Карадайъ, а ПРИЗНАНИЕ. Научете го тоя български най-сетне.

10

бря

преди 6 години

тоя откога научи български бе?

9

Бобчо

преди 6 години

Кучеподобен вой на м*а*с*т*и*и, подобни на онова горе на снимката означава, че нещата потръгват в правилната посока и това и други като него трябва да им бъдат запушени устите по подобаващ начин - с винкел, тръба, дърво и каквото друго се сетите и голям шут в ауспуха за полетят и кацнат там, за където неистово са задърпали страната ни - на изток при потурлаците да ходят да им обясняват за демокрация, права и т.н. словоблудста.

8

Мразя рязани

преди 6 години

Бай Тодор беше прав. Жалко,че не му стигна времето да ви прати в Анадола,дето ви е мястото,домуси ***.

7

Москов

преди 6 години

ЧЕРНОТО ВЛЕЧУГО ПАК ПРЪДНА.

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

Някой ще плаща ли за опазването на демокрацията и ако,колко?За ДПС това винаги е била скъпо и прескъпо заплатена услуга.

5

Шопа

преди 6 години

Къв а тоа таласъм на снимката?

4

откровен

преди 6 години

Ха сега ,след толкоз приказки кажи какво искаш да кажеш !!!

3

аре бе

преди 6 години

Да, застрашен е вече, щото ни писна от ***! Повече няма да ви търпим кражбите и диващината! Досега не се интегрирахте-та сега ли? Тодор Живков не можа да ви интегрира, щото ако ви бе интегрирал-сега щяхте да сте европейци, но пак си останахте крадливи и лъжливи ***! И като не ви отърва-мира бил застрашен! Аре бе-ще крадете, ще лъжете, ще обирате бабите по село , ще биете и убивате -и ще искате никой да не ви застрашава ли? Като не ви изнася-айде към Турция-там ви чакат с радост!

2

Анонимен

преди 6 години

"" ДПС бие тревога: Демокрацията е застрашена, мирът е на изпитание ""..................Ние от ДПС искаме власт сега и веднага в противен случай - демокрацията е в опасност !

1

Сандокан

преди 6 години

Карадайъ в превод от турски - Черното Влечуго (кара=черен, дайъ=влечуго)