11

Анонимен

преди 6 години

комшиире ми когато бяха тук в България си имаха едно дете . преди седем години заминаха за Германия . това лято си дойде на почивка и ме черпи че му се родил син .ПЕТОТО дете .

10

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, сега като починат бащите и майките им, ще спрат да пращат пари в България, та да ви видим правителства и икономисти, депутати, а и обикновенни крадци, какво ще правите...

9

Испания

преди 6 години

Само не разбрах защо трябва да полагат изпит по БЕЛ, който има желание сам си обучава детето.

8

Анонимен

преди 6 години

"Шефът на ДАБЧ иска децата в чужбина да могат да полагат матура по БЕЛ"Хахаха точно тези деца ги боли да не казвам кое за БЕЛ и България. Смешници.

7

Поредните

преди 6 години

Ами какво да кажа ... поредните глупости. Когато един ученик от САЩ се върне в БГ да положи марура ела ми се обади. Първо системата е напълно различна че даже и езика. Абе какво да се плюнча, резултата че 30% от народа живее в чужбина е показател.Най-лошото е че тези в НС не се стряскат, сигурно чакат да станат 80% извън страната и тогава може да се събудят.

6

Point of NO return

преди 6 години

ненормална държава, кой ще стои в нея?!

5

ПОМНЕЩ

преди 6 години

Бе кой нормален човек се е върнал - връщат се @мунджи зашото ги мързи да работят - лаборанта започна тази схема още 1999 година - бачкаш 3 месеца по-скоро подпираш метлата и после 9 месеца пей сърце!

4

Анонимен

преди 6 години

Това не е добре.

3

Пфууахахахахахахахах

преди 6 години

Права си Наде....Колкото по-бързо се уредим с куфарите и адиос!!!!

2

Пфууахахахахахахахах

преди 6 години

7 МЛН живеят зад граница и тоя ми се хвали че имали 300 училища......Пълна пародия.....да предположим хипотетично, че сред тези 7 МЛН има 1 МЛН деца, които могат и искат да изучават български...Това прави по 3400 деца в училище! СМЕХ! Не им и трябва да учат български на фона на това колко "достъпно" им се предлага да учат родният си език горките!!! Не им трябва да си причиняват тази мъка, да си учат чужди западни или източни езици, които имат потенциал и просперитет в тях...

1

Още

преди 6 години

Един мандат на ГЕРБ и ще станат 12млн.