123

Чудесна новина

преди 6 години

Този паметник ни спъваше развитието след 89-та година. Сега като го изрежат и заравнят срещу няколко милиона лева вярвам, че реформите ще тръгнат светкавично.

122

Анонимен

преди 6 години

До Агент Гоцеами ще стискат до *** - в Самоков имат и специална думичка за това - мочам! *** ми се ще рече точно това, искам да ходя по малка нужда! Чудесно място за облекчаване (но по голяма нужда) е и гроба на георги димитров, на протестантските гробища.

121

Башка Луд

преди 6 години

Прекрасен понеделник! След тази новина ми се оправи настроението!Честито на всики нормалномислещи хора! Вече може да се мисли за въстановяването на паметника на загиналите войни от първи и шести полкове!

120

От 111

преди 6 години

До Анонимен 134Нищо не цапам бе, просто обръщам внимание на някой негови човешки слабости - като топлите му чувства към русия, например. А да пиша русия с главна буква, не може да ме накара никой! НИКОЙ!

119

Анонимен

преди 6 години

Мен пък са ми грозни паметниците на Уевски И Botev. Кога почвате да ги демонтирате или да почвам да ги украсявам със спрейове?

118

Агент Гоце

преди 6 години

А и още нещо, много ме кефи как култутрегерите вият на умряло.

117

Агент Гоце

преди 6 години

Абе къде ще се облекчават сега хората? Айде олан беее.

116

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Който мрази гейовете е скрит гей.(всички психолози и сексолози го твърдят)Мене не ми пречат, колкото повече гейове, толкова повече свободни жени за мъжете.И цените на честните нощни жени с ясна цена падат...

115

Сотир

преди 6 години

Каквото и да е е построено на мястото на паметник на загиналите във войните българи,закасняло събаряне на грозен и депресивен чужд субект.

114

Анонимен

преди 6 години

само иключително бедни духовно и неграмотни гербаджии могат да предприемат демонтиране,те демонтират и народа и държавата

113

Комунизма си отива

преди 6 години

А *** кога ще го почват?

112

до 125

преди 6 години

Браво,може да са малцина знаещите истината,но все пак ги има!

111

Анонимен

преди 6 години

"Паметник", който не символизира нищо. Каква полза от него?

110

АМИ ПРАВИЛНО ,БЕ...

преди 6 години

ТОЯ ПАМЕТНИК ,БЕШЕ ГРОЗЕН КАТО ЦЕЛИЯ РУСКО-ПРАВЕШКИ КОМУНИЗЪМ , КЪДЕТО ТОШО И БРЕЖНЕВ СЕ ЦЕЛУВАХА ..УСТА --В УСТА!ЗАТОВА И ГЕЙ ДВОЙКИТЕ СЕ ВДЪХНОВЯВАХА ОТ НЕГО!НИЩО ЧУДНО ---ЛЕНИН И ЗИНОВИЕВ--СЪЩО СА БИЛИ ГЕЙ-ДВОЙКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

109

Понеделник, работниц

преди 6 години

Защо наричат това грозилище паметник ???

108

хубав ден

преди 6 години

Крайно време беше да го махнат. Дали е комунистучески или не, не е важно. Важно е, че е грозен. Това, че са го кръстили 1300 години Бългрия няма значение в случая.

107

Анонимен

преди 6 години

До Футурологти скрито или искаше да те сваля?! Харесъл те е човека, решил е да се пробва - какъв е проблема?!!

106

Анонимен

преди 6 години

17:30 и плюещите демокрацията, служители на държавна хранилка се изнесоха! Колко мило!

105

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачДобре казано - "съвпадат с нашият национален интерес, в този исторически момент". Момента обаче е отминал и не виждам, защо трябва да продължаваме да защитаваме интересите на руснаците повече от век по-късно! Ако не бяхме останали в сянката на бавно развиващото се недоразумение СССР, сега щяхме да сме нормално развита държава а не изостанало гето, в което всеки втори иска да ни хариже на Москва!

104

dobre

преди 6 години

Добре де, комунистически бил, символ бил и не знам какъв бил този паметник - слепи ли сте, че това е нещо ужасно грозно, няма никаква естетика в него и няма никакво значение на кой режим е символ! Радвам се, че най-сетне го махат.