41

anonimen

преди 6 години

romite sme bloshinstvo

40

Край

преди 6 години

Това е форума на тъпчовците -не ми е интересно. Мия си краката и си лягам, българи- юнаци.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67продължениекак може да има толкова прости хора, не е истина? как може да си поддаваш "на тълпата", без малко да се замислиш ... :((

38

Мдааа

преди 6 години

...и както винаги, полицията изпълнява нарежданията от горе, т.е. от ГЕРБ и застава на страната на кой?...вие сами си отговорете!

37

хяхя

преди 6 години

До АнонименДа България е с 500 години изостанала от белите държави.

36

Анонимен

преди 6 години

Шествието в Асеновград начело със "Свобода или смърт"..какви са тия глупости?тия младежи яко са ги филмирали.миналата седмица, по нешънал джеографик, даваха едно предване "теория на глупостта", в което темата беше за "ефекта на тълпата". един беше застанал в един коридор от метални парапети и "чакаше на опашка за промоции". отначало всички плахо го заобикаляха, докато не се закачиха 2-3 младежи ... е след около половин час - стотици вече бяха влезли "в кошарата" и "чакаха промоции"! ужас

35

Анонимен

преди 6 години

В Турция двама *** простреляли с пушка със съчми един турчин и след това махалата я обградили 1500 турци били готови да ги изколят. Ние правим протести вдигаме малко шум правим *** и си заминаваме е така няма да стане.

34

Анонимен

преди 6 години

Да подкрепим Асеновград,защото това се случва в цялата страна.Щом управляващите не могат да се справят,народа трябва да вземе нещата в свои ръце.Маргиналните тумби ще стават все по-дръзки,озлобени от глад и мизерия,нищо,че 80% от останалото население също мизерува,но не върши престъпления.Ако държавата не ги дисциплинира,ако не разруши незаконните им къщи и не ги накара да работят,нищо добро не ни чака.

33

Анонимен

преди 6 години

"Свода или смърт" още ли се борим с турското робсво !!! ???

32

Край

преди 6 години

Някой пък приравни ромите с турци. Вярно че една част от тех се турчеят но са си роми. Турчина е друг човек - в много отношения ни превъзхожда. Е идете в Турция вижте. Вижте и как е вкарал 50 млн. ромоподобно население в правия път и как работи и какво постига.

31

мухозол

преди 6 години

Добре че са ромите и турците, че иначе кого ще обвиняваме за незавидното ни състояние?????Решението на проблема с нарастващата престъпност и насилие в Бг, дами и г-да, е в ръцете на Власта, на правоохранителните органи и съдебната ни с-***.Друг е въпроса, че им липсва воля и желание да се борят с престъпноста и корупцията, защото в такъв случай ще трябва да започнат със себе си!

30

Край

преди 6 години

До сега от тия 10 хил. патриоти не чух нито една смислена идея. Българи Юнаци и ромите на Ариел са просто ГЛУПОСТИ.

29

шак шука

преди 6 години

Моабета върви. А в същото време депутата спи спокоен сън и сънува как ще ви издои утре сутринта за да има парички да ваканцува това лято на някоя яхтичка.

28

Анонимен

преди 6 години

Крайно време тия да почнат да спазват правилата. Да почнат да ходят на училище и на работа. Който не ходи на работа е престъпник, от какво живее???

27

Край

преди 6 години

Да де ама не те питам.

26

до Край

преди 6 години

Мене ако питаш такъв като тебе не знае за какво се е родилИ на Луната да избягаш все нещо ще ти е криво.

25

Анонимен

преди 6 години

въобще не сме търпелив народ, търпелив народ са сърбите - разкъсаха ги на хиляди парченца а те си траят, тука кво толко е станало, ако има смъртен случай на българин цялата махала ще гори след това !

24

Край

преди 6 години

2.5 млн. казаха на референдума как да се избира управлението на страната. Политиците им казаха че не разбират нищо и да си траят. Само 1 Слави, болен и леко налуден протестира. Ама мразите ромите. То не е трудно - доста са грознички. 10 хил. се събрали да протестират - срещу какво и какво предлагат - едно нищо.

23

Анонимен

преди 6 години

Законите трябва да важат за всички,без значение какви са хората по произход.Когато законите започнат да действат и си вършат работата,когато се снемат чадърите и всички са равни пред закона,тогава няма да се случват подобни неща.

22

Анонимен

преди 6 години

Ние,българите сме много търпелив народ,но този случай преля чашата на нашето търпение.Ако виновните не получат сериозни и спаведливи присъди,ако властта не се вземе в ръце и не престане да толерира едни хора,за които няма правила и закони,следващия път множе да стане страшно.