16

М, да ...

преди 6 години

Вече е сигурно /не само изглежда така/, че Меркел е поставена начело на германия за да съсипе и досъсипе народа и страната си!

15

Анонимен

преди 6 години

Германия ме разочарова много в последно време.Дано шведите да удържат Европа.

14

Анонимен

преди 6 години

Започвам да си задавам въпрока кое е по-голямото зло? Нацизма или толерастията? Германия е управлявана от болшевики, отхвърлящи семейните ценности и християнството. Германия сърди Бог, който й даде шанс след ВСВ. Но най-ммного ме дразни факта, че Германия и Франция се опитват да наложат на останалите страни вижданията си. Гей бракове, приемане на огромни маси от мюсюлмани, пропаганда, псевдоценности, разврат, заплахи срещу несъгласните... ЕС се превръща в тоталитарен режим!

13

Гepманистaн Убералес

преди 6 години

Не ме интересуват особено еднополовите бракове, то така или иначе в напредналото общество бракът е паразитна институция и със затихващи функции, ама я да кажат неолибералите какво мислят за полигамните бракове. А за полиандрийните.

12

Анонимен

преди 6 години

Дори са закъснели, някои Европейски страни са приели подобни закони преди повече от 10 години.За нашия регион не говоря тък не е Европа, по скоро нещо междинно към Близкия Изток, Азия...

11

Анонимен

преди 6 години

На път се пише отделно ***

10

Анонимен

преди 6 години

Само един роб може да иска разрешение от господаря си дали да се жени как и за кой, днес Германия узакони робството. ЕС е най-позорното нещо съществувало на земята.

9

Анонимен

преди 6 години

светът спи, немците също. или поне 70-80 % от тях.ако се събудят и усетят, че тази дебелана им готви генетичен геноцид, ще я линчуват в парка пред бундестага!

8

Анонимен

преди 6 години

няма проблем, нали затова бежанците правят по няколко деца

7

Анонимен

преди 6 години

а после - рев ! има демографска криза ! европа застарява ! - ами,кой да ражда ?

6

Циник

преди 6 години

Гейове...лесбийки...транссексуални...бисексуални...явно се увеличават!Щом Амуджа Мурксул " им клекна" след като 3 мандата преди това - казваше Не!Изборите идват..и за тази безскруполна старица никакви принципи не важат - освен един! С всички средства да остане на власт!

5

до 2 статистика

преди 6 години

Нещо ти е грешна статистиката. Не само не намаляват хомосексуалистите ами се и увеличават. Наркотици, ценности и гей паради водят до увеличаване на гейовете.

4

Анонимен

преди 6 години

Аз съм твърдо за, обаче трябва да се забранят двуполовите абсолютно.

3

пффф

преди 6 години

Гражданския брак не е нищо повече от един договор за "учредяване на фирма (семейство)" където изработения капитал се дели по равно. Ето защо не ми пука дали договора ще е между мъж и жена, двама мъже, човек и кактус, трима мъже и т.н. това е просто един договор. Това което не ми харесва обаче е натиска който всякакви "модерни" хора се опитват да оказват над църквата да "усъвремени" църковния брак с тази пародия наречена граждански брак

2

статистика

преди 6 години

Броя на хомосексуалистите намалява в страните където се узаконяват еднополовите бракове. Един вид, когато нещо не е забранено, не е толкова желано

1

Анонимен

преди 6 години

И Германия пропада а от там и цяла Европа. Началото на края на ЕС.