5

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен1 Прав си, това е само началото, а по нашиякрай е страшно. Имацели села ромски, или с 2-*** трима българи, в пенсионна възраст.И всичкото ром-на помощи, или с инвалидна пенсия, или със необслужени бързи кредити и криещи се. Но, не е луд който яде баницата, а който му я дава. А им я дават. 50-100 лева на калпак по изборите, и си затварят очите за нарушения всякакви.Ромски каруци с крадени дърва минават покрай полицията, и никой не ги закача, а това е само върха на айсберга.

4

Анонимен

преди 6 години

Е ако беше милиционер от времето на бай Ви Тодор ипрез цярско време / Борис не Симиончо / със сигурност щеше да е обратното. Сега за съжаление е така. Полицаят сам не може да се опази, ние искаме той - МВР да ни пази . Демокрация в действие - отнася се само за България, в Румънско не е така.Ами МВР ще си мълчи я нали ромите си имат и партия и Хелзински и пр. комитети.

3

Анонимен

преди 6 години

Ей за тва в Хамерика ги стрелят така превантивно,за да не се стига до такива случаи!

2

Веско

преди 6 години

Как бе, няма такъв случай. това си е ежедневие. Важното е да протестираме за заплатите.

1

Анонимен

преди 6 години

АМИ ТАКА ЩЕ Е..ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА!20 ГОДИНИ ОСТАВИХА ЕВРОРОМОВЕТЕ ДА БЕЗЧИНСТВАТ И ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ!ЛОШО!МНОГО ЛОШО Е БЪДЕЩЕТО НА НЯКОГАШНАТА БЪЛГАРИЯ