105

съвет

преди 6 години

Радев ръси глупост след глупост. Радев, колкото повече мълчиш, толкова по-малко глупости ще кажеш. То и гаргите могат да хвърчат, но нищо умно не казват!

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Имаме добър президент!Може , може! Повратлив е! Ето, станал рекламно лице на имотния пазар в Гърция. Не може ли да вземе някое хонорарченце и от Сааб! Сааб не е Швеция, просто е частна корпорация със значително участие на английски и американски капитали

103

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - ОСТАВКА на крадливото племе Гроб!Да, да! Ей сега, почакай малко!

102

Анонимен

преди 6 години

А аз се размечтах за един, как да се изразя, 19 май! Радев, помислете там! Народът ще е с вас!

101

Анонимен

преди 6 години

До странникОсъзнай се, човече и не говори глупости! Никога не сравнявай България със Швейцария! Поинтересувай се с колко и какви самолети разполага Швейцария!

100

До 112

преди 6 години

От къде пък на къде Швеция да ни пази, Швеция е неутрална държава, не членува в НАТО, не се занимава нито с краварски, нито с московски интриги.

99

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Време е да изминем на бунището на историята корумпираните крадци от шайката на ТИКВИТЕ и техните *** ПАТРИДИОТИТЕ!!!!! Цвинокио е толкова ***, че не може да разбере колко е ***!! !! Не можеш дори да го обидиш, Няма да те разбере....

98

Анонимен

преди 6 години

Аз подкрепям Президента!!!!

97

Язе

преди 6 години

Леле колко простотия се излива тука, не е за вярване. А я си представете, че искате да си купите нова и ви трябва консултант. Появяват се двама единия е прочут физкултурник и гимнастик объркан изказ и накъсана мисъл а другият е бивш главен инженер в автомобилен завод. Вие кого ще предпочетете, гимнастика или инженера. Не се напъвайте с отговорите, въпроса е риторичен (макар, че едва ли знаете какво е това).

96

Анонимен

преди 6 години

Имаме добър президент! Остава да си сменим калпавото правителство и нещата ще потръгнат! ОСТАВКА на крадливото племе Гроб!

95

Анонимен

преди 6 години

До за Корнелия НиноваАми тя открадна половината от Техноимпекс бре!! Що не е затвора?

94

Анонимен

преди 6 години

Всъщност, цялата врява е, че офертата е най успешна и типично за герберастите не могат да приемат, че това го е направил някой друг. Както наебаха Кунева, когато обяви повишение на учителските заплати. Уж не можеше, а сетне те обявиха повишение предизборно.Изобщо, всичко се прави от Бойко, а разрушението принадлежи на Орешарски и Радев! Сега не приеха идеята на БСП за актуализация на пенсиите, след половин година ще променят 2 запетаи, 4 скоби, 3 тирета и 90%, и ще го представят за свой почин.

93

странник

преди 6 години

НДАА, Швейцария на референдум ги отхвърли .скъпички били,а нашите на гол тумбак чифте пищови.Швеция нали ни пази бе!Заедно сме в НАТО;Хайде да разположи една ескадрила тук,че ме заболя главата да мисля за Грипенгейт.

92

Факт

преди 6 години

Ако Цветанов беше в затвора,където му е мястото,Герб можеше да прибави още подкрепа.Поне да беше излязъл от светлината на прожекторите,а той-като въшка,наяде се и излезе на челото!

91

Анонимен

преди 6 години

до 88 cazzo duroда вземе да спреш да пишеш съчинения и да изтрезнееш. Писал си че Ф16 не бил бил натовски самолет и че attack се превежда - наземен удар. Май доста яко си си ударил главата някъде в земята ха ха ха

90

108

преди 6 години

Радев е военен летец и генерал. Стана Президент на България. Ти кой си? Откъде това самочувствие в герберските ви кратуни?

89

Анонимен

преди 6 години

Ф 16 без Ауакс просто ще избяга от всеки противников самолет.Така пише в бойния устав на САЩ! На международните авиопанаири никой не приема учебен въздушен бой със Су!

88

Анонимен

преди 6 години

Радев е уж генерал, пилот на изстребител а манталитета му е на крадлив старшина артелчик.

87

Анонимен

преди 6 години

Браво на президента Радев!!!

86

до 101

преди 6 години

Че той преди време Бойко в прав текст заяви след посещение в Брюксел, че Запада е прежалил Крим и имат претенции само за Донбас, но родните модерно мислещи не реагираха на такова предателство спрямо международното право и народа на Украйна. Виж, ако Радев се усъмни, че руснаците са направили нещо нередно следва свиреп вой.