22

Анонимен

преди 6 години

Ще дадете цялата власт на някакъв космонавт? Ало, Земята? Защо направо не викнете извънземните да ви управляват?

21

Dies Irae

преди 6 години

Хората искат точни, ясни и бързи решения. Нямаме време да чакаме Б.Б или който и да е друг да мисли 100 години за наболелите ни проблеми днес! Искат лидер, някой който ще застане и ще поеме инициатива както и отговорност. Б.Б. доказа на 2 пъти, че не е такъв човек! Като му припари хвърля оставка и бяга да се скрие, идва служебно правителство което обира пешкира и после Б.Б. пак излиза, ни лук ял, ни лук мирисал. Затова никой не го иска!!! Да свършва последния му мандат и да идва нормален човек!

20

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че най-после случихме на Президент, а бокклуците от ГРОБ беснеят заради това, защото ги засенчи и най-вече Тиквата.

19

Dies Irae

преди 6 години

Причината Президента да се радва на висок рейтинг е ,че поне се опитва да прави положителни промени. Б.Б. е тотално безполезен, гръбнака му е ампутиран и е мъжествен колкото беше и Росенчо (всеки ден си мени мнението по 1 въпрос поне 20 пъти - явен признак за шизофрения или просто страда от женствена психика) не носи отговорност за нищо, все каквото и да стане всички преди него са виновни! Радев за 1 месец реши *** въпрос който 10 години парламента не иска да реши. Какъв самолет взимаме!

18

Анонимен

преди 6 години

Не знаех че има клипове как лети Румен Радев като гласувах за него. Знаех само че е пилот. Велики клипове има в нета с него с невероятна надъхваща и екзалтична музика.Просто велик!

17

Dies Irae

преди 6 години

Едно нещо има в президентската република което го няма в сегашното управление - един взима решенията и носи отговорност за тях! Нещо което в досегашните правителства (всичките до едно) тотално липсва. Като стане някакъв проблем се почва ама незнам си кой книжен плъх от незнам си коя инстанция, или направо от някое министерство (личности там няма и хора не работят затова и имена немогат да се посочат) и почва едно размиване на вината докато се замаже цялото положение или хората се отвратят!

16

Анонимен

преди 6 години

ББ и Цвъки Цветанов сега ще измислят някой сценарий за оклеветяване на ген.Радев. На помощ ще е притекат верните им служители от телевизиите - БНТ, Нова,БТВ.Ще изкочат и социологическите агенции и ще започнат да обясняват как народа обича повече ББ.Абе предстои цирк по български.

15

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за силна президентска република.Важното е да изберем читав президент.Харесвам и одобрявам работата на ген Р.Радев, но като се сетя за онази плюнка Плевнелиев ме втриса.

14

Анонимен

преди 6 години

До Цецо Що е това демокрация и има ли такова нещо ???? Родителите на демокрацията и комунизма ,либерализма и тем подобни ,са едни и същи , от едно племе .

13

PD

преди 6 години

Да разбира се, че има такъв сценарий, особенно след като слугинажа на крайните евроатлантици, загуби позиции в обществото. По лесно е , новите господари дирекно да работят с президента. Естественно, няма да попитат народа, а ще го извъртят някък. Иде порденото масово унищожение на себеподобни, и може да нямат време да обработват публиката. Анаправо ми се къса душата, знаейки, какви изродщини ще сътворят, подготвяки почвата за бъдещото безумие. Боже пази България!

12

ва

преди 6 години

До АнонименЗа да чуеш някакъв смисъл трябва в главата Ви да има и нещо друго освен *** клишета.

11

Анонимен

преди 6 години

Хмммм...досега само *** имахме за президенти, а сега като избрахме вече наистина достоен президент започнаха да говорят за президентска република.

10

Анонимен

преди 6 години

33% ли ? Виж 3,3% може ....Останалите 30% са творение на СМРАД и покорната преса . Това е най-мразената личност, но свободната и демократична журналистика е като Матросов пред него с цялото си раболепие . Видяхме му рейтинга в Лондон и после в Ловеч. Дърво и половина .

9

Цецо

преди 6 години

Страната ни върви все по-зле и по-зле, според мен не сме дорасли за демократично управление, така че съм ЗА президентска република!

8

Анонимен

преди 6 години

Оф пак ще гледам сърдитата ТИКВА докато вечерям по новините... Няма край тази мъка...

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Ха-ха-ха.....е, неееее, по-голяма от него скоро няма да се намери!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

До тук от генерала не съм чул едно смислено изречение. Съпругата му, генерал деси говори по свързано. Не знам какво си мислехте като гласувахте за него, *** май излезе по голям лешник дори и от предишния.

5

Анонимен

преди 6 години

Четох един коментар на чужденец под клип в тубата при пилотаж на Румен Радев с изтребител МИГ-29, и нещо от сорта беше...." Колко хора могат на тази земя да кажат - Ето това е моят президент!"

4

реалист

преди 6 години

С такъв президент съм с две ръце за президентска република.

3

Анонимен

преди 6 години

Тиквата не може да се побере в кожата си, че Генерала го мачка по рейтинг! Уахахахах...