16

Анонимен

преди 6 години

Да снима е разрешено, но кажеш ли му да изтрие снимката, трябва да я изтрие.Ако не, може да викнеш полиция и дори да го задържиш докато дойдат.

15

Анонимен

преди 6 години

щото мацето не е изкарала един спрей, да му изчисти обектива.

14

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникРазликата идва от поведението и проявената с него агресия. Китаецът си е стоял/седял мирно и тихо, като на риболов, и е щракал на воля. Бе з да се навира в очите , да спира и т.н., за разлика от въпросния мераклия. За себе си знам, че ако налети и съм наблизо, най-малкото и той ще бъде сниман...

13

dmx

преди 6 години

Всеки може да снима на обществени места, но това май е хулиганство, маскирано като фотография. Дяволът е в детайлите. Принципно, мога да тормозя някой и като му щракам с празен апарат.

12

SOMEBODYYY

преди 6 години

А какво да кажем за тези ученици, които снимат униженията на другите и ги качват наляво-надясно ? За това съд няма ли? Не защитавам този перко, той също е за там.

11

Циник

преди 6 години

Завчера бях седнал с малкия на кръглите пейки пред Кауфхоф Франкфурт...до мен дебел китаец с огромен Canon не пропускаше момичета с минижуп...не забелязах - да ги пита за разрешение!

10

Анонимен

преди 6 години

Страната ни се напълни с такива свободнореещи се из пространството ***. Наскоро имаше клипче с агресивен шофьор, който всяка сутрин минаваше по един и същ маршрут с опасни и рисковани маневри. Познавам и двама-трима, които налитат на бой и конфликт без причина, изобщо примери бол. Мъже има, но повечето си ги е страх да не бъдат подведени под съдебна отговорност и затова си траят, без да осъзнават, че пренебрегват бъдещето на децата си. Сбъркана и изопачена система от ценности се наложи.

9

Маниак-фотограф

преди 6 години

Вече пуснаха едни очилца с вградена камера в рамката, ще ви снимам без дори да ме разберете.

8

Анонимен

преди 6 години

Заети ас да "стачкуват" за пари. После се чудят защо хората ги "благославят"

7

фотолюбител

преди 6 години

Като ме снима мен, ще го снимам и аз.

6

Наблюдател

преди 6 години

Няма ли кой да му тегли 1 бой като няма полиция!

5

Да правим разлика

преди 6 години

Психопат-маниак с фотоапарат в ръце не е равносилно на "фотофраф"!

4

tako12

преди 6 години

Колегите от форума на dnevnik.bg имат един симпатяга- Тако, който се е специализирал в улично снимане на жени.

3

Анонимен

преди 6 години

Всички снимате с телефоните си без разрешение и после поствате във фейсбук, сега пак който снима с фотоапарат е за затвора.

2

Анонимен

преди 6 години

Психар-терорист.Що не съберат по 100 лева да платят на някой здрав охранител да го нарита и да му счупи тиквата и ще се наиграе.Явно го знаят кой е къде снима по какви жени има фетиш.

1

No comment

преди 6 години

Дайте снимка на фотографа