87

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем защо е така , защото от "социализЪма" остана - "всички сме равни , но някои са по- равни". Как да се осъществи контрол като от него може да "загази" наш човек , после *** ,че го оправяй , може да излезе истината ..а бе става сложно , та да си карат кой както може и който оцелее . Ако може "нашите" да си карат както искат , ама ако може другите"обикновените" да спазват законите . От 2009 ГЕРБ са на власт , ако искаха реални мерки .. ехей

86

ИСКАМ СТАТИСТИКА!

преди 6 години

Искам следните подробности:- в колко на брой тежки катастрофи пряко или косвено (при изпреварване на) участва тежкотоварен автомобил (според мен около 25%; причина - неподходящи пътища)- в колко участват мотористи (предполагам под 5%)- в колко участват неправоспособни водачи (мисля около 5%)- в колко участват употребили алкохол или наркотици (да кажем 5%)- в колко участват "млади шофьори" (около 8%?)ЧАК ТОГАВА МОЖЕМ ДА СИ ПРАВИМ ИЗВОДИТЕ! НЕКА ТОГАВА ДА ГОВОРИМ И ЗА ПРИЧИНИТЕ!

85

Вера общата

преди 6 години

"От вчера ги няма 6-има!"-не бойтеся празни места има колкото щеш,цели села пустеят,има места за реинкарнация.

84

Анонимен

преди 6 години

Пътищата не са добри - това е ясно на всички. Но дали това е проблема? Или е по-скоро нещо свързано с безнаказаност за нарушения и безстрашие от катастрофи? Дали няма да помогне застраховките да се направят за комбинацията водач + определен автомобил? И да са драстично пропорционални на броя и вида на нарушенията ...

83

Анонимен

преди 6 години

Е откак Бойко взе инициативата за катастрофите в свой ръце,жертвите се увеличиха в пъти,за голяма съжаление!

82

Анонимен

преди 6 години

Tъпaта пенсионерка се е набутала в насрещното!Дано да е пyкнала!След 60 години - задължителен психотест през една година, медицинско и проверовъчен!

81

Анонимен

преди 6 години

Българина си е един и същ шофьор и тук и на запад. Ама на запад вече има близо два милиона българи и там българите не дават толкова жертви по пътищата както в България. Очевидно за многото катастрофи тук има някаква причина извън водачите, която е някак неудобно да се каже щото може нещата да опрат до организацията на движението, състоянието на пътната мрежа и корупцията, която е заменила контрола.

80

никой

преди 6 години

До АнонименГолям мозък си!

79

Анонимен

преди 6 години

В България има около 4 млн. автомобила.Няма как да няма катастрофи, няма как да се мине без жертви.Но според статистиката 1990 година жертвите са били близо 1600 и оттогава само намаляват.И това при пет пъти по-малко коли тогава.

78

Анонимен

преди 6 години

До пънчоТова е причината, пътищата в България са безобразни и опасни. Разбира се, за управниците е по-удобно да хвърлят вината върху водачите. Сега както обикновено ще кажат "ще увеличим санкциите" и след година, когато се разбере, че това с увеличените санкции е без резултат, пак ще увеличат санкциите и следващата година пак ще увеличат санкциите... и така до безкрайност. Важното е да използват ситуацията да приберат повече пари от глоби - грозно, защото знаят че с тези мерки пак ще има жертви

77

boshlaf до 85

преди 6 години

Ще приема мнението до някаква степен, но не мога да се съглася изцяло. Да, има хора, които надценяват възможностите си и са самонадеяни. Това всички сме го виждали по пътищата. Но в много от катастрофите първопричината остава незабелязана, или просто си продължава по пътя без да е разбрала дори какво е причинила. Всеки очаква, че останалите участници в движението виждат и могат колкото него, а това не е така.

76

Елемаг

преди 6 години

Пичове,ще клекнете на моята ,че не е проблема във "ФАРОВЕТЕ" лобистки.Никой не е писал,че тия 5-*** вчера са загинали защото табелата е сложена "пу.... си лелина" и жената се е объркала и за това е влезнала в насрещното.Ама никога не питате оная с чантата за 17 бона.От Плевен до Благоевград са 42 ограничения!!Нормално ли е питам аз?Грам е объркано всичко.Да не говорим,че и пешеходните не трябва да са толкова много.Никой не инвестира в подлези и надлези!!Лапнали от Бойко,тука пешеходна и това е!!

75

до boshlaf

преди 6 години

Като шофьор ти казвам - причината за ПТП-та си е предимно в мъжете!Стига с тия глупости - ама жените не ставали за шофьори...Жените шофират по-особено, но най-много да ти закачат огледалото поради разсейване или да ти ударят бронята, защото не могат да преценят добре разстоянията при паркиране!Проблемът с тежките катастрофи и загиналите си е само в мъжете - самонадеяните, арогантни и прости мъже!И това ти го казвам като мъж!

74

boshlaf

преди 6 години

Докато воювах днес по родните "пътища" слушах в Неделя 150 (защото друга българска станция не се хваща, а само румънски и турски) министър Тиминужка как обясни, че видиш ли за България е по-полезно газопровода да мине през Турция, а не през България и как целта й била някой друг да построи АЕЦ Белене (защото ще не ще трябва да затваря ТЕЦ-вете на въглища) и да ни зароби за следващия век. Това било "национален интерес" видиш ли.... Ех, робски народееее, катастрофите ли са ти най-гоемия проблем?!

73

Анонимен

преди 6 години

300 за половин година е даже много добре.Допреди 2-3 години жертвите бяха над 1200 души на годишна база.Има статистика, четете.

72

Анонимен

преди 6 години

И да знаете!!!В Днес.БГ не пишете нищо срещу Бойко Борисов - този светец на българската политика, при който България вече е станала суперсила, не само на земята, а и във вселената! При който на другите държавни ръководители им омекват разни работи от него и който движи съвременните велики преселения на народите през великата българска телена стена!

71

boshlaf

преди 6 години

Като чуя думата "мерки" от някой министър или от банкянския започва да ми се повдига. "Мерки" на обикновен език означава - ограничения, затруднения, плащания, гърч, тормоз, гнет, насочен към общата маса от обикновени (вж. извън тяхната класа) хора.

70

до А

преди 6 години

И ти си демагог, както управниците, в които е 101% от вината за случващото се! Съсредоточи се върху съществото на проблема! Правописа в случая е непричом. Аз съм началник на 35 професионални шофьора, изминали по няколко милиона километра без произшествия, но правописа им не ме интересува.

69

А

преди 6 години

Много неграмотна нация сме! 90% от постовете по-долу са с поне 3-4 много груби правописни грешки. Какво остава за шофирането...

68

пънчо

преди 6 години

В българия няма пътища. През страната ни минават най важните пътища в света между азия и европа. Над полвината от загиналите са чуждестрени граждани най вече турски.Ако спре далаверата от събирането на пътните такси пътищата ни ще бъдат перфектни.Но големи кражби стават и се прикриват само с фалшива информация относно ПТП.Защо не се говори за любимеца на мис Пиги за какви злоупотреби го обвиняват за милиони но това е само прашинка. От преди десет годи Пиги говори че ще изгради магистрали не