40

SomeOne

преди 6 години

Абсолютни глупости, коомунистите и социалистите обещават просперитет от 44та насам..още нищо не са изпълнили.. #КРАДЕЦАВИКАДРЪЖТЕКРАДЕЦА

39

Уволнете БОрисов

преди 6 години

Всеки инвеститор знае че ако няма проект з а един обект и открито финансиране няма как да купи за този обект и една пералня за мръсни милиончета .БОрисов принуди контролирания чрез политически рекет парламент на ЦАчева да гласува с цел да узакони кражбата на над 1 600 000 000 живи лева от НАродното НЕК щото вече бил ДАЛ от ограбени пари от народа на други нагли престъпници измамили БЪлгария с фалшиви документи за марица восток

38

Уволнете борисов

преди 6 години

НАвремето МОйсей като умря искаха да го съдят защото наложил на преражданите временно като домашни хора цели седем правила за нормален живот..Сега милиони алинеи алинейки ,наредби,наредбички и сите нагло престъпни амантия крадат милиарди от народа а Борисов начело на крадците аман бре..Такива нагло престъпни кражби на десетки милиарди годишно насочвани само през партиино подставени фирмички и корупционни обектчета не е имало..КЪде завря БОрисов индииските рактори дека уж били за БЕЛЕНЕ

37

sofeto

преди 6 години

До Га "Рано или късно ще дойдат хора които ще извадят на Бял свят гадостите които извършиха управниците след 10.11.89."С настоящият "материал", има да се надаш вечно!

36

Анонимен

преди 6 години

Ако не лъже на избори няма да ги печели. Ако не лъже в управлението няма да може да управлява.

35

Анонимен

преди 6 години

Право на ползване, инвестиции в Бузлуджа и преобразуване в АД с дялове. Държавата запазва капитала си в дружеството.

34

Анонимен

преди 6 години

Възпитана и обучена в Костовските нрави и поведение. Те това е най голямото зло за България. Сега и съчетано с 100 годишната партия пълен ужас за родината. Дано никога тази не идва на власт.

33

Анонимен

преди 6 години

На тази в главата и е тотална каша, БГ е парламентарна държава. Вие сте виновна другарко Нинова за 3 мандата като опозиция никакви ви няма само имитирате дейност. Оставките и се махайте от парламента. Сал един Борисов какво да направи с такива депутати като вас дето само заплати си гласуват.

32

Пф

преди 6 години

Ами това и е работата на Нинова,да обвинява,нали е опозиция.А на Бойко пък работата му е да обещава.Те си играят техния театър,"керванът си върви" и нищо не се променя.

31

Га

преди 6 години

Рано или късно ще дойдат хора които ще извадят на Бял свят гадостите които извършиха управниците след 10.11.89. В основата е Луканов и сие, И.Костов, Ф.Димитров, Не купувайте братя, Царчето и сие, Гейчо и сие, и накрая Тъпчо от Банкя с цялата кохорта отпадъци от БКП. Милиарди ограбени инизнесени, унищожена икономика и сел.стопанство, здравеопазване и образование. Над 2 милиона избягали! Можехме да живеем много по-добре но не им пука! Продават и предават България и ни лишават от достойнство.

30

до 44

преди 6 години

От себе си трябва да започне "с вкарването на крадливите в затвора" тази охранената!Да се хванат двамката с Гергов под ръчичка, и към софийския затвор!

29

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден плямпа едно и също и вече омръзна на всички. Нека първо тя върне откраднатото по време на костовата приватизация и тогава да дрънка...

28

Само питам

преди 6 години

Ако на вас ви гарантират 45 милиона + корупционни сделки дали няма да дадете на конкурентната партия някакви 5 милиона за да се правят на 2 стотинки като тази дама!?

27

sofeto

преди 6 години

Другарке Корнелия, когато спечелите народният вот срещу Боко ще имате възможност. Засега сте само на мякане!

26

Анонимен

преди 6 години

Нинова=СДС, протеже на Костов.Борисов=БКП.

25

Анонимен

преди 6 години

ТЕХНОИМПЕКС, БУЛГАРТАБАК... Намерил се кой да дава акъл. Ако в България имаше правов ред и тя да е в затвора.

24

Истината за ГРОБ

преди 6 години

За 7 години ГЕРБ успяха да направят България най-бедната страна в ЕС. Преди Тиквата поне румънците бяха по-бедни. Такива кражби и безобразия никой не си е позволявал. ГЕРБ са българското ДПС - Партия Фирма, в която порядките са близки до тези в Мафията.

23

гавра

преди 6 години

Партиите играят гнусен театър на гърба хората,съмнявам се в истиността на изборите!

22

Права е!

преди 6 години

Права е. Независимо, че не ми е симпатична е права. Бойко Борисов е един лъжец и нагъл манипулатор. Освен това е необразован, неморален и опасен за България. За миналото му на мутра и членството му в БКП от 18 годишен не ми се говори. Чак срам ме хваща, че народът ми гласува за този "човек".

21

Анонимен

преди 6 години

Комунистите са ***, които се кланят на сифилитичния *** Ленин. От 1944 насам без изключение и до ден днешен, България се управлява от комунисти. Резултатът всички го виждате.