6

Анонимен

преди 6 години

е как защо да докажат на света, че са нискообразовани!

5

Анонимен

преди 6 години

Щото слушате некви популисчета сега , като почна да ви пада паунда и фирми да напускат острова ...Друго запяхте . Няма по опасно от национал популизма. Единствено може да свърши с фатален край.

4

Абе другаре

преди 6 години

Нали щеше да има и фрекзит, ко тана то , май няма да доживеете рухването на ЕС. Едно време империите са карали по стотици години , а ЕС няма и 50 години още. Ще си умрете като верни поданици на ЕС , ха-ха-ха-ха-ха

3

Анонимен

преди 6 години

Е как за какво? Нали се чувствате по-добре заобиколени от същества от гз на географията. Как си представяте живота си без носърски усмивки?

2

Вуте

преди 6 години

Ми и яз това се чудим и маем?!Наглосакси...живучкайте си там сред мъглите,и не ни занимавайте повече з ващо сиво ежедневие!! :-)

1

Анонимен

преди 6 години

Брекзит "ви беше" за да покажете на света до какво води иноформационната война и истерия, успешно пропагандирана от Путин из цяла Европа. То не беше Брекзит, Лю Пена и всякаква свволоч. Сега ще си понесете последствията като се разпаднете и загубите статута си на велика сила, а Лондонското сити се премести във Франкфурт или Дъблин. Съжелявам пичове но се прецакахте.