58

БАБА ВИ

преди 6 години

И тоя ли ще го хрантутим сега???

57

Веско

преди 6 години

Интересни хора пишат тука. Имат се за чисти българи макар малко да знаят откъде е прадядо им, но за тях Симеон не е българин защото дядо му е германец. Онази Добрев дето се снима в *** филми в Канада, въпреки, че е родена тук от родители българи, също не може да е българка. Както и всички избягали от Родината за пари, пък искали да гласуват. Въобще, Българите са само бедни, нещастни и онеправдани хора, които псуват царя, че не им е "оправил" живота!

56

Анонимен

преди 6 години

уу, Кобургче, къш, към, чиба, бърже да се махаш, нямате работа в България вие

55

Анонимен

преди 6 години

Този е млад жребец! Ще ни оправи за 100 дни!

54

саки

преди 6 години

Айде пусни се от мама де . Голям си вече.

53

бивш монархист

преди 6 години

До ПенчоНА НИКОМУ НИЩО!!!!!! ДА ЗАБРАВЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!! НЯМА МЯСТО ЗАРАЗБОЙНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ. САМО ЦАР-ЧУЖДЕНЕЦ ОТВЪН НА ЗАПЛАТА!!!

52

гост

преди 6 години

О нееее нямат ли край династията на тия изедници лакоми.

51

Анонимен

преди 6 години

За 800 дни си оправиха живота на внуците на Кобурга като исляма Симеон-Хасан.

50

Анонимен

преди 6 години

Горктото момче, как са го накарали да се облече и изобщо как изглежда..., а е на 20 години...

49

Робеспиера

преди 6 години

Всеки, който и за миг прокрадва идеята за връщане на монархия е национален предател. Да припомня ли великият ЛЕВСКИ и неговата "ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА"? Не ми пука кой е Симеончо и неговите наследници, за мен е просто докаран от никъде човечец! Но ЛЕВСКИ, това вече е нещо много специално! Бъдете така добри да не петните паметта на българските светци с отрочетата на фалирали династии с проблемна кръв, МОЛЯ!

48

Пенчо

преди 6 години

До До Пенчо53Какво искаш да кажеш с това твое грозно определение? Къде греша,кажи ми,не бъди ***!

47

бдинец

преди 6 години

Ако ,милееше за бългаското,Царската фамилия щеше да кръсти всичките 11внуци на Симеон с български имена,и всички трябваше да са кръстени в Православната вяра,както и да говорят български език.Но тех май ги интересува,каква полза може да имат от това наследство.А и престолонаследничето Борис , не знае български,важно е,че научил други практични езици.

46

Анонимен

преди 6 години

Тийнейджър на 21?Ха-ха-ха!"Изданията пишат, че за да се забавлява, той вече не ходи на дискотеки, а на частни партита и дори е обърнал гръб на китарата и участието си в рок групи."Страхотно изречение! Просто не мога да спра да се смея!

45

До Пенчо

преди 6 години

Пич, ти съвсем си се сбъркал! Да не си минал под дъгата? Или си избягал от психиатрично заведение?

44

Анонимен

преди 6 години

Дано това момче не прилича на крадливия си дядо! А монархията у нас ще се върне на кукуво лято!

43

Пенчо

преди 6 години

Ако питате мене,аз уважавам и почитам както монархията,така и комунистите. Мразя и ненавиждам демократите,либералите.От комунистите и от някои царе ,българите не сме видяло лошо.

42

Пенчо

преди 6 години

Продължение:Една заслуга на Симеон Втори към българския народ и Българската Православна Църква,е че той заедно с достойния Български Патриарх Максим(Царство му небесно!) са премахнали разкола. За това мога да го похваля и да го уважа като достоен човек. Но за останалите неща не знам какво да кажа....

41

Пенчо

преди 6 години

Сега ще ви кажа една историческа справка: малко преди Освобождението на България,Цариградската Патриаршия без никаква причина обявява несправедливо(само защото не сме искали да служим на гръцки език и да бъдем гърци!А сме искали да служим на български език!) Българската Православна Църква,както и българите за схизматици.Когато идват комунистите в България,комунистическата власт и СССР натискат Константинополската Патриаршия да вдигнат и премахната схизмата над българите. Така и станало.

40

Пенчо

преди 6 години

Можем да кажем,че единственото царско семейство е последното руско императорско семейство избито от болшевиките(а не от комунистите)-цар Николай Втори и семейството му;както и грузинския цар Георги.

39

Анонимен

преди 6 години

А бе хайде махайте го вече, беее, колко часа ще го държите на "първа страница"!?!?!?!?!?!?!?!