38

Бонк

преди 6 години

Въздуха който дишаме, водата която пием в България са достатъчно вредни и за по -малките деца , че и за всички , а не само всеки трети .

37

До 42

преди 6 години

Като ти чета излиянията май постоянно правиш връзка с кораба-майка. Лекувай се докато е време!

36

Анонимен

преди 6 години

До Ива 45г. Горе- долу сме набори , драга , но аз бе съм спрял да пуша. Удоволствието от тютюнопушенето си е лично мой избор, който включително допринася за приходи в държавната хазна. Защо искате да отнемете това ми право? А не е ли по-тревожно, че непълнолетните момичета правят секс ?

35

Анонимен

преди 6 години

Следствие от еманципацията.

34

Locust

преди 6 години

Тази статия е една приятна прелюдия към новото повишаване на тютюневите изделия. Дано поне да се подобри качеството. Имало много пушачи и пушачкиз Държавата какво прави за превенция? Само статистика и констатации. Жалко е!

33

Ива 45 год.

преди 6 години

Вместо да си купят един готин шоколад или кило ягодки те си харчат парите за отрови.Родителите спят ли? Преди като се прибирахме от даскало и родителите все искаха да им хукнем тоест да усетят дъхът ни дали мирише на тютюн. Ай въри тогава да запалиш цигара.

32

до 41

преди 6 години

Трай бе зорошоид !Целта ви е младите да са болни, зависими и обратни.

31

До 38

преди 6 години

Чукча писател, чукча не читател. Ей, "знаещия", я се образовай първо малко преди да плещиш глупости и да си вярваш. Е385 няма нищо общо с глутамата. MSG-то е Е621, което няма нищо общо с група 3.

30

Анонимен

преди 6 години

Като видя жена с цигара,колкото и да е хубава веднага ми пада в очите с 50%.На 32 години съм и още несъмнено опитвал,това е нещото което ненавиждам,дано никога и неопитам

29

Спенса

преди 6 години

Обичам да пуша, по-малко да пия.

28

Анонимен

преди 6 години

Почти във всички храни еврохейовете блъскат т.нар. ГЛУТАМАТ или Е-385, който те кара да ядеш още след като си яли и да запалиш отново цигара след като си изпушил цяла кутия.Това се прави заради чудовищните печалби на монополите за сметка на здравето на обикновените хора.Правителството на Еднокнижника е съучастник в геноцида над българите.

27

Анонимен

преди 6 години

Искат да са кат каките от Пайньйеръ и да ги гепи някой богат чичко да му правят ...

26

Вижте столтенберг

преди 6 години

Столтенберг от НАТО може да го дадем за пример на човек обсебен чрез електронна цигара.Може да разгледате ЧОвека на филми и клипове .ВИжда се огромен обем с диаметър десетки метри надут като балон около обсебени я с цел остра конфронтация с РЪШЪ..В края на балона може да видите и разни същества вкл пратени деца за проучване условията на живот на земята.

25

Да

преди 6 години

Всичко това е от тоталното неразбиране и неглежиране на цигарите,още от времето на соца.Много дълбоко вкоренено в съзнанието на хората,че цигарите са някакъв много лек и маловажен,дори безобиден навик.Нали не взима наркотици , само пуши,какво толкова.Но не е така дами и господа,напротив-пушенето на цигари е наркомания и последиците от него са ужасни и смъртоносни!

24

Анонимен

преди 6 години

То затва забраниха течния никотин с аромати - да не зарибява младите. Нека си пушат тежкия катран от миризливитв цигари и обезлюдяването да върви по план. По най нови изследвания, ел-цигарите са 90 пъти по безвредни от тютюна. Ако вайпваш само растителен глицерин - 99% безвредни !

23

Warning E цигари

преди 6 години

ИСключително жестоко вредни са Електронните цигари..това са мощни обемно проникващо обсебващи оръжия които поразяват тежко и трайно десетки стотици и хиляди жертви едновременно.Достатъчно е на Уембли да запалят такива скенери педесет човека и за дв а часа всички вкл футболисти и съдии ще бъдат повредени тежко и трайно от тип проникващи сирииски масови убиици/извънземни нашественици/Обсебените могат да с е ползват за масови убииства чрез активни нано скенери в лични документи или в телата.

22

JJIvanov

преди 6 години

След 1999 година наглите престъпници внедриха микрочипове подавани чрез напитки през устата.след наместване микрочипа принуждава жертвите да палят цигари след цигари с цел МАКСИМАЛНИ печалби за Орг престъпници..Тези вече опасни терорiсти вдигнаха рязко цените до ограбващо разоряващи и поразява т огромни региони вкл ядрени централи с тежко терористични ракови цигарени пакети с нано скенери и холограми подържащи проникващи масови убиици

21

Анонимен

преди 6 години

Пушат, но пък имаме банани и демокрация.

20

Иванов

преди 6 години

Мед мафията внедрява ударно тютюно пушенето чрез импланти зад дясно ухо около Първата световна война.Колегите д а огледат пушачи на черно бели снимки от преди 1999 година.Имплантите са дълги около 3 до 7 мм и се виждат в аурата зад дясно ухо.За да принудят зарибения да пуши атакуват специфичен център в главен мозък .

19

Теди

преди 6 години

Много хора пушат . На мен цигарите никога не са ми харесвали и не пуша.