142

Русофил

преди 6 години

От времето на потьомкин единственото истинско нещо в Русия е руския народ,всичко останало е бутафория.И Путин го знае добре.

141

Анонимен

преди 6 години

Мечтая да си имаме такъв държавник начело на нашата България.

140

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин! Истински държавник!!!

139

Хм

преди 6 години

Дойче Веле да погледне какво става в Европа,че да не изпревари Русия в колапса,който отдавна предричат!Хич не вървят на добре нещата и най-вероятно Европа ще бъде смачкана от САЩ,а Русия ще оцелее.Не че ще цъфне и върже,но ще оцелее!А тия лъжи,че в Русия всичко ще тръгне по мед и масло щом се подчини на Запада вече не хващат място,никой не им вярва!Веднъж вече се излъгаха,втори път-едва ли!А опозицията в Русия предлага точно това.Ами да измислят нещо по-добро и патриотично!

138

До русижалките

преди 6 години

Какво е чувството да се кланяш на хора отговорни за смърта на Васил Левски.Горди ли сте , че апостола на въжето увисна.Но най ви е яд , че идеите му за независима България успяха.Даже и слугата ви бай Тошо не успя към вас да ни пришие.Боли ви нали , предатели мръсни.България е била много преди ваща жалка Русия и ще я има много след ваща гибел.

137

До 171

преди 6 години

Първо-на руския народ скоро ще му писне да гледа как хората на запад си живеят щастливо и ще поиска и той да е като тях.И тогава на Путин ще му утеснее шапката.И не забравяй , че САЩ и Канада взети заедно са хем по големи по територия , но са и много по богати от Русия.Даже Италия е по богата от Русия.Но мечтите са безплатни , все пак русофилите сте по бедни и от клошар на лепило.

136

До 170

преди 6 години

Готина ирония ;)

135

до Дориме

преди 6 години

Хайде разкарайте го нанякъде тоя шебeк, писна ми да го гледам вече! Има къде по-кадърни, свестни и по-добре изглеждащи руснаци за поста му.--------Първо:Руският гласоподавател е единственият суверен, който решава кой да заеме поста на президент на РФ!Второ:Специално за теб най- добрият вариант ще бъде - Жириновски -)))Трето:Рано или късно, начело на РФ ще застане диктатор, истински!Четвърто:Тогава ти и такива като теб с умиление ще си спомняте за времената на либерала Путин!

134

Дориме

преди 6 години

Хайде разкарайте го нанякъде тоя шебeк, писна ми да го гледам вече! Има къде по-кадърни, свестни и по-добре изглеждащи руснаци за поста му!

133

упс...

преди 6 години

"Дойче веле" по-добре да се позамисли над идеите които "генерира" баба Меркел, че както е тръгнало, тя ще закопае не само Германия, но и ЕС.

132

пущиняк

преди 6 години

Не си ли някой гений или невероятен късметлия, тебърва се налага да работиш усилено, да трупаш опит и да се изграждаш като специалист!Друго на мен ми стана интересно, а именно защо никой не го пипита, защо не поде инициатива за отстраняване от длъжност на Герман Греф, който нееднократно си е позволявал да обижда сънародниците си? Ето там стават интересни нещата относно Русия! Явно има представители на руския "елит",на които Путин не иска или не може да се налага!

131

пущиняк

преди 6 години

Голям анализ са дръпнали от дойче веле на "пряката линия" на руския президент! Както обикновено, винаги залагат за промени, катаклизми и т.н. в техен интерес, в определена държава, която "не им играе по свирката, на младите, по-точно много младите и неориентирани! То доста голяма част от тези "младите" както в България, си мислят, че като завършат някакво там висше и след това всичко ще им тръгне по "мед и масло"! Да, ама не- тепърва се сблъскваш със суровата деиствителност!

130

Аз

преди 6 години

Чесно казано гледах интервюто не съм пристрастен към когото и да било но тук доста преувеличихте и доста си личи жалко

129

Трак

преди 6 години

От коментарите по долу , оставам с впечетлението , че русофилите се информират най-вече от дойче веле.И по стар навик пишат доноси във форуми , че никой друг не ги брои за живи.Кофти е да си зомби и то съветско.

128

Смешен 157

преди 6 години

САЩ има 4,5% безработни , но ти май имаш математиката за *** наука и заради това не я разбираш.Както всеки русофилски родоизменик и чуждопоклонец.

127

Анонимен

преди 6 години

Като видя, че авторът е Дойче Веле, веднага ми става ясно, че ще чета глупости. При това не просто глупости, а невъобразими и потресаващи глупости.

126

САНКЦИИ

преди 6 години

Само като видим Дойче Веле ... Смърди .

125

Анонимен

преди 6 години

По скоро на велето ще му се наложи да се закрие ако няма някой за който да маже плоските си пропаганди

124

Анонимен

преди 6 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

123

Анонимен

преди 6 години

ми като са си много добре защо постоянно *** на умряло и повръщат кръв за Крим