29

168

преди 6 години

Голям резил за българите, че имаме толкова *** и нахален човек за Президент !! ! Как допуснахме това да стане !!! Специалните служби да разкрият кок е станал избора му и кай му е кукловода !!??

28

Анонимен

преди 6 години

Радевско падение!

27

Анонимен

преди 6 години

Радев се иззсра на метеното с една дума! Изссра се на главите на всички които са гласували за него.

26

Анонимен

преди 6 години

до 28 Иска ти се да е иронизиране. То няма какво друго иначе да каже за да си защити позицията.

25

до 15

преди 6 години

Тоя е толкоз ***, че дори в БКП няма да го вземат. Другата му господарка ще си обърше *** с него, аре не се прави на важен всички знаят кой го домъкна и той си поверва .Aма още не знае как ще светне като бушон. В БКП има и образовани хора но властва диктатура и всички са решили че ще ги командват украинския швед Спинишеф и ***

24

Анонимен

преди 6 години

И аз мислех, че може да се представи достойно, или поне по-добре от предишната плюнка.Уви, явно поговорката е вярна: с какъвто се събереш...., а може би не е само поговорка. Просто задкулисните "ангажименти" са над всичко.Да си припомним набързо как защити и втората стенограма, и не я даде на журналистите..Браво Радев, браво. Много добре защитаваш националните интереси, така де -мутренските

23

Анонимен

преди 6 години

до 20 Никога не съм вярвал, че ще стоя редом до тия *** защитаващи Тиквата в тоя сайт, но под тази новина вече го правя. не вярвах , че Генерала за когото гласувах се ми ссра на всичките очаквания за него. Ако искаш си мисли, че съм герберастки *** който лъже, ако искаш си мисли квото искаш. Казах ти истината. Отвратен съм от постъпката на Генерала .

22

Анонимен

преди 6 години

А бе, Десов, ами те и другите двама, които си подадоха оставките, си правеха майтап с Хитлер. Нали от твоите ментори от БСП казаха категорично, че с нацизма не може да си прави човек майтап.

21

Анонимен

преди 6 години

До 15Не ми пука от коя партия е.Важното е какъв човек е и го съдя по постъпките МУ!!!Радев се излага доста често а Тиквата изобщо не искам да го коментирам.И не си мислете че Радев е станал президент без одобрението на кръга КОЙ!!!

20

Бай Хей

преди 6 години

До червения анонимен маймун 19 и 20 (един и същ сте, нали). А ти ка разбра, че си от "умните? Те и Десислава Иванчева я избраха със смазващо мнозинство, но сега всички разбраха колко струва.

19

Анонимен

преди 6 години

Радеев, Р4адееев, с тази си позиция отврати половината си електорат. И аз съм в това число. Все си мислех, че си човек с достойнство, а ти к'во направи?! Осъзнаваш ли какво направи?

18

изнервен

преди 6 години

До до 3. Не е толкова важно дали си бил член на БКП, а какви предпочитания имаш, какво какви изявления правиш и как постъпваш. В този смисъл Радефф е върл *** и без да е бил член. Дали го разбираш това, а?

17

Анонимен

преди 6 години

Троловете на Тиквата строени на бала матура да оплюват Президента, който Българите избраха със смазва що мнозинство пред трав-естита на ГРОБ.

16

Анонимен

преди 6 години

Даа, Радев е прав, за разлика от болшинството форумни .ъпаци.

15

Анонимен

преди 6 години

Възхищавам се на г- Радев като пилот. Досега и като президент, но да защитиш тоя *** ...нямам думи. Изглежда вече не останаха истински българи в тази държава, а за Радев допреди днес имах това отношение и мнение. Жалко!

14

Анонимен

преди 6 години

Мда, той и Валери Симеонов си е направил майтап, че си е правил майтап с жертвите в Освиенцим.

13

До 3

преди 6 години

За разлика от самоелюбената глуповат Тиква, Радев никога не е членува в БКП. Той и сега продължава да е безпартиен.

12

Анонимен

преди 6 години

Ех, Радев, Радев... След тази излагация забрави да си направя труда да ходя да гласувам за теб.

11

Анонимен

преди 6 години

Голяма излагация. И този път Десито може би е невинна.. (освен ако тя не е измислила щучката "окарикатуряване на Хитлер")

10

Анонимен

преди 6 години

Оказа се че "Шапкаря" ее същият *** като Архара.Тези са НЕСПАСЯЕМИ.П.П. Ненавиждам Тиквата, Болен и всички там ***.