111

Анонимен

преди 6 години

Цялата държава е прогнила. ..Начело с всички политици!

110

Анонимен

преди 6 години

Само икономистите се оплакват от българското образование и обвиняват другите държавата народа , преподавателите.. И защо - защото не са станали началници , политици , банкери и работят магазинери или миячи чинии на запад.. И всичко им е криво.

109

Докс

преди 6 години

Медов, дай да ти видим писмената работа :))

108

Предложение

преди 6 години

прокуратурата трябва да влезе в общината на Студентски град и в студентския съвет на УНСС и всички други студентски съвети, развъдници на престъпност.

107

Анонимен

преди 6 години

Какво излиза... Кезим е корумпиран и лош, прави бардаци, но вади на светло практиката да се дават изпити без изпит.Некорумпираните си траят и с благодарна усмивка приемат тройката в книжката си. И не сигнализират на никого, че Студентски съвет прави бардаци.Достойни българи, ей, да откършиш от тях.

106

Анонимен

преди 6 години

Който и да го е предложил, тука има един, дето явно и той е искал, ама не го е огряло

105

Adding info

преди 6 години

На мен ми е интересно и би трябвало Кезим Медев да публикува изпитната си работа, пък тогава да видим за колко е.Също така ми е интересно да видим кой го е номинирал за член на студентския съвет на УНСС.Да даде челебията тия данни, но не, дал е само клевети без доказателства.

104

Анонимен

преди 6 години

Тоест, драги, Студентския съвет е така от 1989 г. и в него са само мюсюлмани? Тоест, ако бяха българи, друго щеше да е?И разните ДАНС, полиция и т.н. спят?Ще ме умориш от смях.

103

към 104

преди 6 години

Какво ще гледаш и с какво ми пожелаваш да се сблъскам? ...нещо не те разбрах :)

102

Анонимен

преди 6 години

Преписват само икономистите цялата им работа е разтягане на локуми.. Как ще препишеш какво ще върне компилатора , как ще препишеш задачите по ТЕ или Механика.. И учебник да ти дадат да внесеш пак не ти решава проблема.. Весо Компилатора беше им дал си разпечатат презентациите му , някои бяха разпечатили 500-600 страници цяла топка 2 кила и пак имаше много скъсани.

101

Анонимен

преди 6 години

Ако студента беше извървял административните пътечки щеше да разбере, че "керванът си върви, кучетата си лаят", т. е. нищо нямаше да се случи. Активната му позиция в социалната мрежа го научи обаче, че в България, ако много говориш ще си изпатиш - ето за това старите хора казват "наклонена главица, сабя не я сече". ... Грозна БГ действителност ... но младежът да си знае, ако случайно реши да стане държавен служител, след време, ще се сблъсква всеки ден с тази грозна истина...

100

Истината

преди 6 години

До До 84точно така, драги. Студенският съвет на УНСС е престъпна мафия от 1989 г. Той е регионална мафия, която владее Студенския град вкл. Общината, и го е превърнал от студенски кампус в средище на разврата и корупцията. Не един ректор се е облагодетелствал с милостта на Студенския съвет също от терени, наеми, строителство, будки, пицарии. В Студенския град, благодарение на Кезим-съвета няма библиотеки, но има публични домове. Кезим-съветът е наистина за Полиция, ДАНС и Прокуратура.

99

Анонимен

преди 6 години

Тоест, българите са си получили заверката в книжките и са си замълчли, защото нямат власт, или защото са едни мързеливи, страхливи овце?

98

Анонимен

преди 6 години

Много важно, че имал последно предупреждение. Така се става човек. Моят шеф ме наказваше през ден. Възмущаваше се, че с чистачката се държа по уважително, отколкото с него. Той си отиде, аз останах. Късметът е на страната на смелите. Понякога се учудвам на хора, които дори и от сянката си се плашат. Горе главите.

97

Ха.ха

преди 6 години

До аз тамВ случая вълкът е Кезим, а Докова е агнето. Кезим има власт и ректора е зависим от него. докова няма власт и ректора не е зависим от нея.

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 59Когато се явиш на изпит, оценката от него е значещата. Никъде няма изпит за "повишаване на оценката". Изпитът е за промяна на оценката и крайната може дори да е по-ниска, ако не покажеш нужните знания ;) Това, че преподавателите обикновено не пишат заслужената оценка, ако е по-ниска, не означава, че е правилно. Това е един от големите проблеми в днешното образование - оценките не съответстват на показаните знания.

95

аз там

преди 6 години

И какво стана ... наказаха човека дето съобщил за извращенията. Така е когато вълкът съди агнетата.

94

Аз

преди 6 години

Завършил съм УНСС и от личен опит знам, че вътре е пълно с преподаватели от типа на Докова. Борбата с тях е напълно невъзможна, защото в този университет всеки е човек на някого! Ако Кезим беше минал по вътрешните процедури има два варианта: или да не се случи абсолютно нищо, или да направят завършването му невъзможно...Престижът на УНСС се уронва точно от хора като Докова и това трябва да е напълно ясно на доц. Славова! Нещата, които обяснява с оценките от текущ контрол са абсолютни глупости!

93

BG

преди 6 години

Бас държа че тая е ... комуниска ! Ей това са академичните среди - старци тотално изкукали заради които пътя на десетки млади хора е блокиран !Първо професорите за разлика от останалите хора в държавата се пенсионират на 65 г, а на всичкото отгоре имат и право на по 2, а мисля че в някой университети и на по 3 години допълнително удължение !Смятайте тая ... на колко млади и кадърни асистента е изяла хляба ! После дължавата рони кокодилски сълзи за младите че отивали в чужбина !

92

Анонимен

преди 6 години

Ако се следва твоята логика, още по-зле.Значи, мюсюлманите управляват, а българите са съгласни да не учат, но да си взимат изпитите там с някаква оценка.