11

Анонимен

преди 6 години

Е добре де, нали не трябва да има дискриминация? За да няма дискриминация, не трябва да се делят хората на хетеросексуални и на хомосексуални, нали? Този парад е в противовес с желанията на парадиращите, май... Какво значение има с кой спиш, ако си нормален и читав човек, околните ще те приемат както искаш вероятно, но ако постоянно парадираш с интимния си живот, ефектът би трябвало да е обратен. Бъдете отличаващи се не само със сексуалната си ориентация и няма да има дискриминация.

10

Анонимен

преди 6 години

Най важното , най значимото евроатлантическо събитие за БГ е парада на наркозависими обратни протестърски същества с извратени наклонности.

9

Анонимен

преди 6 години

Е нали трябва да са политически коректни иначе ще има оставки... добре дошли в 21 век.

8

Анонимен

преди 6 години

На шествието в София бяха забеляни посланиците на Великобритания, Израел и Белгия, а също и представители на дипломатическите мисии на САЩ, Франция, Бразилия, Испания и Финландия.ХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХХАААААААА..................

7

Анонимен

преди 6 години

Стига бе.Различни са тия дето не правят секс, а не тия, които го правят по различен начин.Но пордкрепата на подобни прояви е ключова за политическа кариера DНе сме впечатлени, а сме развеселени.

6

Анонимен

преди 6 години

Пълно с "мъжкари" динковци тука бе! Смешни форумни мишки, живеещи с майка си и любовника и в панелката в люлин 146 :)))

5

Има

преди 6 години

си хас властите в България да не откликнат..."Че те,нашите управляващи са като мома за общо ползване (да не пиша думата та да не ме трият),на никой нищо не отказват!

4

нострадамус

преди 6 години

*** и *** емигранти-това е краят на Европа-жалко!

3

румен

преди 6 години

Половината от психосбирщината бяха дипломати и политици.То им отива.Те по душа са пииидали.

2

Анонимен

преди 6 години

От статията става ясно, че заместник-посланика на Германия е гей. А посланиците на останалите изброени държави са едни средностатистически заплатаджии.

1

Анонимен

преди 6 години

"Но в края на краищата истински щит за ЛГБТ-общността и най-вече нейното самочувствие бе осигурен от подкрепата, която изразиха дипломати на редица държави."Ако не беше ги пазила полицията тия ***, даже и дипломатите щяха да ядат бой покрай тия педдераси.