66

Анонимен

преди 6 години

Tursyat semki.Vsichko po pazarite vun e grucko,edva predi godina dve v turskite magazini se poiavi kiselo bg mlyako

65

Имаш крава-пиеш мляк

преди 6 години

Пиша от името на човек , който си прави в къщи и киселото мляко и маслото дори и то от същото мляко което квася. Доставят ми млякото на вратата...по 5-6 литра. В пластмасови шишета, от същите в който по телевизията бяха направили платен репортаж как на 2рия час в него вече имало вредни бактерии....Варя, оставям го едно денонощие в хладилника да изплува каймака и после го отделям. Квася в големи буркани и в хладилника може да се съхранява 2-3 седмици без проблем при температура 1 градус над нулата. Каймака се съ хранява във фризера за да се събере повече и после правя и масло. Вкуса и на двете

64

Кисел

преди 6 години

До кироНе.

63

Анонимен

преди 6 години

Всички знаят че Данон НЕ правят кисело мляко. Затова чуждите фирми търсят българска закваска, когато започват сертифицирано производство, а не гръцка.

62

киро

преди 6 години

а,бе, не се ли Нас**е от толкова кисело мляко?!

61

Кисел

преди 6 години

До АнонименЙогурт означава друга бактерия и няма нищо общо с киселото мляко. Който може да чете - да чете. Здравето си е във вашите ръце.

60

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо нападате гърците, при положение, че в случая става въпрос за френските изедници от Данон!

59

Анонимен

преди 6 години

da ama yiogurt e tursko molq

58

Анонимен

преди 6 години

Кисело мляко и йогурт са едно и също казано на различни езици. Дори не е йогурт, а се изговаря йоурт.

57

Кротко

преди 6 години

МОлдавия има великолепен коняк . Няма кисело мляко..Затова всяко село иска да става республика да избира президентка и да назначава министри..Близо два месеца проучване наложи да им препоръчам Кисело мляко за стабилизиране на населението ..

56

Кисело мляко

преди 6 години

Не е редно>Киселото мляко е един лечебен продукт.ЙОгурта е совсем друг продукт.Основна причина за спокойствието на БЪлгарите на фона на нагли грабежи на десетки милиарди годишно чрез менкани на власт е КИСЕЛОТО МЛЯКО.Важен био продукт внасящ успокоение на живи и мъртви.

55

Кисел

преди 6 години

Аз ям домашно мляко а на продажниците да го д.......

54

Анонимен

преди 6 години

Купихме от познати качествено прясно мляко и решихме да подквасим част от него. Имахме кисело мляко с 2 % масленост от Кауфланд на марката Мегле. Но чак при по обстоен преглед разбрах , че е на марката Мегле. За съжаление не се получи кисело мляко а някаква суполива, лигава субстанция която не ставаше да се яде.

53

Ангел

преди 6 години

Ял съм Йогурт.Тва си е един безвкусен млечен крем които не се харесва на Българина. Млекопроизводителите и Мандрите няма да си променят рецептите защото ще фалират.Народа ще се върне към домашно подквасеното мляко.Чиновниците освен уволнение могат и един здрав лабут да си изпросят ако се опитата да променят нещо!!!

52

Гордо

преди 6 години

Тая Лора Пастухова-Джупарова се изхвърли като йогурт на мокър пясък. Аман от продажни родни ...

51

Анонимен

преди 6 години

Аз си взимам кисело мляко от кварталния пазар в Красна поляна, едно малко магазинче на производители от Равно поле, така се казва и млякото. Капачката се подува след няколко дни и се вкисва, както си беше едно време. И сирене имат, и кашкавал на разумни цени. И не е реклама това, просто споделям. От големите магазини не взимам.

50

Жоро

преди 6 години

Биби Б, Като не ядеш млякояж ми макарите ти !

49

боби б

преди 6 години

гъстичко ви идва гръцкия йогурт, на по-дъртите от вас им липсва прокисналото кисеко млеко с издути капачки, което го купуваха за да го изхвърлят, като го донесат в къщи - ако не веднага, на следващия ден сигурно! със сигурност не можем да опитам вкуса на древния продукт, също може да сме сигурни, че не се е казвал българско кисело мляко! и след като света го знаят под името yogurt какво лошо има!? аз не ям йогутр, стомаха ми не го приема нещо, пия бира - хубава бира, без значение кой я прави!

48

Анонимен

преди 6 години

По ТВ Алфа казаха, че Турция ще ни нападне утре и ще унищожат киселото мляко. Вън България от ЕС!

47

Заратустра

преди 6 години

Не барайте най свещения продукт на земята, третополови хуманоиди, долни.