42

Анонимен

преди 6 години

До Остро БогаинИсторическите факти са категорични, когато османците (сбирщайн от половин Ориента), са ни завладели,е започнало такова масово чокане на българки, че сме били "променени" за около 2-3 века.Факт!

41

Остро Богаин

преди 6 години

А бе каква религия е тва бе ,кви 5 лева ,как така само тя проповядва омраза и подтиква към война ? Как японците нямат такава,китайците ,индийците,шумерите все преди христа цивилизаций .Как така само при вас е злобата и мисленето ,че сте единствени и неповторими ? След смъртта на пророка ви ,веднага тръгват огромни военни походи за джихад и ала бала все маймунски работи ....бягайти си при пясъците и не ни занимавайте с глупости

40

Анонимен

преди 6 години

До Остро Богаинти пък, да си лягал, сега е Рамазан, опрощение, смирение и милосърдие, до залез е спал гладен, молитви, пости по светло, по тъмно започва яденето, пиенето и тн до зори. цял месец ще пускат такива провокации по света да се дърлим за радост на шейтана току вербува още някой безперспективен за ислямист та да хълцат шарлитата на хонорар и да вървят мечетата

39

zaw12929

преди 6 години

Заплахата от терористи ислямисти се създават най вече в Запада- Англия, Франция, Германия- там им създават условие за "обучение" за изработване взивни комплекси за нападение На балканите имаме от векове ислямисти, но те не са терористи, макар да има чужди сили да се опитват да направят такива, да създадат конфликти с християните, но това не се получава. Както Ислямска държава е създание на гореизброените държави, които "бомбандират" ИД, като в същност им хвърлят, доставят оръжие и храни. Запада

38

Анонимен

преди 6 години

Някакви анти-българи са налазили коментарите. Като не им харесват българите, които са им дали образование да упражняват словоблудството си, да ходят на друго място. Но те, ако са могли, вече да са отишли в уж по-достойните държави за тях. Не са желани и за това преливат от злоба в държава, която мразят. От такива безродни, злобни същества никой няма полза.

37

Анонимен

преди 6 години

38 verno li si haliucinator?Purvata Hatidje e bila s 20 g po goliama turgovkata na parfyumi i platove,Muhamed e rabotil pri neya,a vtorata Aishe e bila na 9 g kato se jeni za neya i prespiva s neya na 12 kato e stanala,a toi e bil na 56.Vupros kum teb: Ot kakvo e umryal Muhamed?????Predi da napishesh,shte ti kaja ot EPILEPSIYA.Znaesh li kakvo se govori za tova??Ne otgovaryai,zashtoto niama kakvo da mi otgovorish.

36

Остро Богаин

преди 6 години

Братко то и тогава сме цокали ракия ,и пак сме ги оправяли .Войник не се става ,войник се раждаш .

35

SS ДИНАСТИЯ

преди 6 години

Евр,еите водят най-правилната политика срещу мю.сюлманите ФАКТ !

34

Анонимен

преди 6 години

до:34 Пишеш пълни глупости,това където си цитирал Не е от Корана и ясно доказва, че не познаваш въобще Исляма.Айша съпругата на пророка Мухаммед е била на 18 години ,когато е сключила брак.

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименA иначе на думи сме много велики. Като е до байганювско биене в гърдите, сме много добри."Буллгаар, булгааааааар","По пет на нож","На три морета","Господ е българин"...За куха, ракиено-салатена патриотарщина сме много добри...Само дето сме един страхлив, конформистки и помярски народ,купчина мишунгери и човешки отпадъци.Срам ме е, че съм българин.

32

Анонимен

преди 6 години

Само да напомня на камиларите за вашия "пророк" как 6 годишната му жена е чистила семенна течност от дрехите му след като се е връщал от джамия. Ако не ми вярвате прочетете корана там го пише. Вие сте идеален пример как хора деволюират в маймуни.

31

Анонимен

преди 6 години

Много ги разпуснаха в ЕС муслитата я ги дръж на пръчка като в братска Русия където са 10% от населението и джамиите са в пъти повече от ЕС.

30

Остро Богаин

преди 6 години

На нас ли да ни се дръпне бе зайо ,вий зелчовците сте такива страхливци ,че не е истина .Булаир лозенград,одрин все сте повече и все бягате ...слагай чорапите и лягай

29

Анонимен

преди 6 години

Zavisi ot budeshtata politika na EU

28

Анонимен

преди 6 години

Страха се насажда от вън,идете в някое градче което е смесено и питайте жителите им,има ли напрежение между вас,аз съм сигурен ,че над 90% ще отговорят,че няма и то наистина е така.Ако попитате същия въпрос там отговора ще е същия.Манипулират медиите и част от управляващите.

27

ЗАПЛАХА

преди 6 години

За България има заплаха от Ислямизация .Каракачанов - Мюсюлманин изповядващ салафизма .Сидеров - Мюсюлманин изповядващ сунизма .Плевнелиев - Традиционен Мюсюлманин .Симеонов - Мюсюлманин .Парламента на БГ е 90% мюсюлмани .

26

Rabbim elalemin

преди 6 години

Ако е решил Аллах , ще се случи !

25

Kurti

преди 6 години

В западна Гейропа може всичко...

24

до 26

преди 6 години

Амо тиквата не беше изпортил всички енергийни проекти на руснаците, те нямаше да ни изоставят. Турците като са по-умни от кратуната печелят и пари и защита. Нещо неясно тапире?

23

Анонимен

преди 6 години

Плюя на вас, вие сте превъплъщение на всичко долно в човека.---А ти, храчко, за нещо по-висше ли се имаш?