37

ЧОВЕК

преди 6 години

ОТ *** ПОЛИЦАИ КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ. ДАЙ ИМ БОЙКО ОЩЕ ПАРИ ДА ХАРЧАТ, ВМЕСТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ДА ГИ ОГРАМОТИ.

36

Анонимен

преди 6 години

А може би любимите катаджии предпочитат да се крият като анголски патриоти с палка в ръка?

35

Публичните средства

преди 6 години

Необятна е некадърността и незаинтересоваността на държавният администратор. Този факт с гордост ще се нареди до онази френска гара, която беше така построена, че влакът не може да влезе в гарата заради сгрешени габарити на перона.

34

ми

преди 6 години

До sante_dogЦялата поръчка е за 1000 автомобила един автмобил заедно с лампите е 27 658 лв.

33

Анонимен

преди 6 години

И малките деца знаят, че Киа България е собственост на Прaсчо...

32

Анонимен

преди 6 години

***,алчни,прости милиционери!

31

sante_dog

преди 6 години

27млн ако се раздели на 278 автомобила излизат на цена 97122лв парчето (без ДДС!). Сега отворете страницата на KIA и намерете автомобил с такава цена. Най-скъпата Optima GT комби с автоматична кутия с цвят металик, и последно ниво оборудване излиза около 83 000, а повярвайте, патрулките не са такива.та в задачата се пита - къде отива разликата? Няма лошо - KIA са добри автомобили, ама за такава цена при условие че трябва да се търси отстъпка при толкова автомобили съвсем се оляхте...

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34 От чиновниците в МВР -нищо не зависи -такива поръчки се правят и одобряват само на политическо ниво !!!!!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Сега схващате ли защо ГЕРБ са във властта и защо е това боричкане кой да управлява -милионите от субсидии не им стигат ...те живеят и съществуват ей за това -да "усвояват" обществени поръчки и еврофондове ....милиарди минават и заминават ,а ние незнайно как и по каква икономическа логика -сме и си оставаме най-бедните в Европа.

28

Анонимен

преди 6 години

Поръчката била за 278 Патрулни автомобила.Някой знае ли какво означава за един дилър на определена марка автомобили,да извърши подобна крупна сделка за малък регион,какъвто е България? Какви пари ще получи,като комисионни,каква реклама прави на тази марка, и каква зашеметяваща кариера-разбира се подплатена с много кинти го очаква? Ивсичко това само с подписа на един или двата,трима чиновника от МВР!!!Подписите им ще са били направо златни!

27

Анонимен

преди 6 години

Баба бъчи е бързала максимално, за да вземе комисионната, но както винаги циркът е пълен. До кога тези недоразумения ще управляват страната? Не може да се дава право мнозинството да избира. Мнозинството в България е неграмотно и малоумно. Също както управниците!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Обезверявам се като чета такива новини. Никой не е виновен, парите заминали, работата - през пръсти!

25

:-)

преди 6 години

До Анонимен 25Обърна ли внимание на думичката "част"... от обществена поръчка. Поръчката не е включвала сами Кии и не се знае каква част е била за самите автомобили. Не смятай като третокласник без да знаеш цялото условие на задачата!

24

Анонимен

преди 6 години

В нормалните държави,когато предстои подмяна на оборудването се вземат по няколко опитни образци от всяка марка-може да са коли,радиосредства,оръжие,компютри или технологии,тестават се продължително време при всякакви условия,за съвместимост,издръжливост,точност или каквото друго искате и въз основа на резултатите се прави съответната поръчка.В случая изводите могат да са два:-Крещяща,тотална,мега некъдърност!- Безочлива,повсеместна корупционна дейност!НАЗДРАВЕ!

23

Bit

преди 6 години

Вярно се падат по 100 000 за патрулка. Баси държавата.....

22

Той

преди 6 години

За филтри пред камерите не са ли чували?! Правят поръчка от китайско и са готови... А най-добре, да пуснат държавна поръчка и някой тарикат да им ги продаде с 1000% надценка.

21

хмм

преди 6 години

Какви точно са тези мобилни камери... как хората си купуват и слагат видеорегистратори и в интернет е пълно с клипове от тях - масово с перфектно качество и работят на всякакви модели автомобили, а тук сега се оказа, че камерите на КАТ не стават?! Пак крадем, пак не сме помислили преди да действаме (т.е. преди поръчката на старите камери)... Друг е въпросът защо един автомобил струва 100 000лв. - та за тези пари да бяхте взели Мерцедеси :D

20

ГЕРБ КОРУПЦИЯ

преди 6 години

ОГРОМЕН БРОЙ НЕКАДЪРНИЦИ НА ГЕРБ ПО МИНИСТЕРСТВАТА ПРАВЯТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ БЕЗ ДА ГИ ОБМИСЛЯТ ДОБРЕ, защото няма с каквоГледат само да приберат подкупа от съответната фирма.

19

Анонимен

преди 6 години

Да, направи ни впечатление... Пише, че е част от обществена поръчка за 27 млн. лева, а не Кия за 100 бона..

18

oilufthr

преди 6 години

че ги фанат с 3 нита за таблото