138

Курамиянко

преди 7 години

Саладин е първият джихадист в историята, който е клал европейските кръстоносци като кокошки. Нищо ново под слънцето...

137

Анонимен

преди 7 години

Да бъдат унищожени всички джамии в ЕС, имамите в затвора за насаждане на религиозна омраза към основната религия-християнството, а самите *** да бъдат покръстени в християнството. Със изверги трябва да се постъпва скотски, както в ислямските кочини са унищожени всички църкви и гонени християните-в същия тон да се отговори. Каквото повикало-такова се обадило.Който нож вади-от нож умира!

136

каймакАМ

преди 7 години

До доктора .Но всички историци правят разлика между Халифата и Османската империя. Причини много, но най голямата е преместването на Халифелика от Мекка в Истанбул , от страна на Сюлейман Великолепни. А Осман , ако не бе победил Селджуците , никаква Империя нямаше да има !!! Халифата пък тогава , бе почнал да губи своята сила .....така че ....!

135

Анонимен

преди 7 години

Вече е ясно, че цялата мюслиманска *** в Европа ще трябва да бъде избивана и гонена, друго решение за тези *** няма!

134

гоуем е бил

преди 7 години

Kакто съм казвал и преди - Не се подигравайте! Мохамед е бил егаси пичa - жени се за Айше, когато тя е на шест, но проявява гранитно търпение и завидно въздържание и консумира брака си с нея чак когато тя става на девет!!Евала!!!

133

каймак АМ

преди 7 години

Пак до циника.Какво знаеш ти за цивилизацията. ....питай Марко Поло да ти каже !Когато в средноазиатските тюркоезични народи (а по късно и при арабите) е имало цивилизация , по голямата част от Европа , са живеели в пещери и кланове. Дори и европейските крале са яли с ръцете си . Елементарни неща като носна кърпа и вилица , се използват в Европа , едва от 250 години ! Астрономията е била наука в средна Азия , преди 1700 години още ....а в същото време в Европа е имало само една Римска империя

132

Доктор Сър Пичуk

преди 7 години

До каймак АМОсманската империя никога не е съществувала. Това название за пръв път се използва пред 18-ти век от британците, а самата империя очевидно е много по-стара от това. Османската империя не е османска, колкото и странно да звучи това. Османската империя нарича себе си "Ислямски халифат" и според нейния елит тя е създадена от пророка на исляма мохамед в началото на 6-ти век. Ислямския халифат е съществувал близо 1300 години до 1924г когато бива ликвидиран от Ататюрк.

131

Анонимен

преди 7 години

Ердогане българия е с теб

130

Петърчо

преди 7 години

А тези терористични нападения до сега какво бяха само намеци ли?

129

каймак АМ

преди 7 години

До циника.Той Чингиз Хан , можел да е разхожал на клетка ,но империята му е траяла едва 100 години. А Османската е продълила близо 800.

128

Viktor Make

преди 7 години

Do 171Vsi4kite li filmi Krystnik I podobni si gi gledal, oko za oko zyb za zyb ne e v Bibliq, v Bibliq daje pi6e ako toi s kamyk te udari ti nego s hlqb mu vyrni, tocno tva stava v typiq EU

127

каймак АМ

преди 7 години

Запада призовавал....егати *** заключение !Запада умишлено опетни Исляма , въоражавайки го по един насилствен начин. След падането на соца , запада разбра ,че е останал без противник и си създаде нов ! Някой да е чувал за радикален ислям , до преди 30 години ? Както навсякъде , и в ислямския свят си има надъхани радикали .Колко му е да ги въоражиш и настроиш ! Проблема не е в Исляма !

126

Анонимен

преди 7 години

Проблемът не е в Исляма, проблемът е, че терористите от ЕС и САЩ взривиха хиляди мюсюлмансми деца в Близкия изток, и продължават да взривяват деца, само оня ден взривиха с бомби 106 цивилни от които 42 деца в град Маядин в Сирия. Това е причината мюсюлманите да се радикализират и да отмъщават като взривяват и те цивилни и деца в Европа. В Библията е казано око за око - зъб за зъб. В Корана е казано "Възмездието за злина е злина като нея", но явно и те се придържат към Библията, и те я признават.

125

Анонимен

преди 7 години

До *** до 165Едно е да те разхождат в клетка, друго е да се самоопределяш като 500годишен роб,

124

турчина

преди 7 години

До Revolution_шампион е Бешикташ, свиквай,

123

Сурай

преди 7 години

Шуриа ал исламиа АЛЛАААХУ ЕКБЕР !

122

Циник до 165

преди 7 години

Напротив - линията ми е стройна!Що не дадеш под съд - монголците - заради Чингиз хан?Той между другото е разкарвал турски султан в клетка по панаирите!.Аре чус...и не се коси...объркан си малко!

121

Do. Zikik

преди 7 години

Противоречиш си яко , по твоята логика без войните водени от милосърдни християни светът би бил много по хубаво място за живеене от сега ,всички сме хора както между нас така и между тях има ***. Tschüs

120

Циник до 162

преди 7 години

:-)

119

Циник до турчина

преди 7 години

Ъхъ...тва да го беше кадал на поганското ви племе...когато се изсипа в Европа!