12

Анонимен

преди 6 години

През 80-те американците похарчили милиони долари на направят химикал който да пише в космоса, руснаците решили проблема пишейки с молив.

11

Анонимен

преди 6 години

След като Русия е открила извънземни, защо се бави, ами не тръгне да ги освобождава? Спи ли Путин или го е страх?

10

Анонимен

преди 6 години

Много ме кефят коментарите под този сорт новини :) никой няма идея за какво става дума (или се интересува като цяло от материята) обаче всеки е експерт и всичко е в полза на Русия (по някаква причина от преди 30-40 години...)

9

Икономов

преди 6 години

Очевиден е изводът, че извънземните са много по-развита цивилизацията от нашата, щом те са дошли до нас, а не ние до тях.От друга страна, всеизвестно е, че комунизмът е най-съвършеният обществен строй.От тук се налага императивният логически извод, ме МКС е налазена от милиони малки комунистчета! Не случайно за откриването им докладват учени от Русия, а не от западните страни. Всъщност, да му мислят в западните държави!

8

reptil

преди 6 години

sledite ot jivot po MKS sa ot spermata na anunakite , tezi sledi gi ima na na zemqta i se narichat chovechestvo

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен--------Сигурно и СПИН щекуват някои от тея коктейли ;) Добре, че им е напреднала медицината ;)------------Лошото е, че в Русия не е напреднала медицинита. защото най-много болни и заболели от СПИН има там.

6

Анонимен

преди 6 години

:) БояришникА ако знаеш назапад какви коктейли от наркотици ползват, предполагам по - безвредните от от тях могат спокойно да бъдат използвани в онкологията със 100% успех ;) Сигурно и СПИН щекуват някои от тея коктейли ;) Добре, че им е напреднала медицината ;)

5

Анонимен

преди 6 години

Браво! Русофил на шарено се радва! И на извънземни, но само ако са открити от руснаци. в противен случай не са извънземни.

4

Анонимен

преди 6 години

Може, може, Бояришник прави чудеса!

3

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха руснаците да построят космическа тоалетна на американците в техният сектор, те щяха да ходят в памперси като малки деца.

2

до 1

преди 6 години

А нали цялата МКС е построена от руснаците. Те имат най-голям опит с космически станции. Американците пък правят хубави филми, но дървената ти глава не може да го проумее

1

Анонимен

преди 6 години

Руски учени = дървено желязоРоскосмос допуска, ще направи...... no komment